(bkz. neslihan yargıcı ) (mavio , 21.08.2004 19:05)
msn messenger da gece yazıp tıkladığınızda dandik bir karakterin kırocanlar için ne derece ilham babası olduğu ortaya çıkıyor (pudra , 13.09.2004 17:25)
harika çocuk onur 'un vakt-i zamanında varolan dizisinin* kahramanlarından biriydi. saç-sakal birbirine girmiş, sokaklarda yaşayan bilge bir karakteri oynardı. (finch , 21.07.2006 17:23 ~ 19:22)
her filmde vardır bunlardan "baba ateş varmı dersiniz" "oraya gidenler bir daha asla geri dönmedi" der size..
(bkz: ybsg )
gece tarifesi ile çalışan taksi şoförlerinin arabalarının arkasına krovari yazdırmış olduğu sıfat tamlaması...
(bkz: darkwing duck ) (mavio , 03.08.2007 10:07)
- anne bak, bu gecelerin yargıcı
+ öyle mi, buyrun oğlum içeri geçin
şeklinde fatal bir diyaloğa konu olmuştu acı günlerim isimli küçük onur dizisinde sanırım bu siyahlı ağabey.
(bkz: küçük onur )
(bkz: karanlıklar prensi )
(bkz: boğazın yargıçları )
bütçem markası bu adamın saçlarını damıtarak zeytinyağı işine de girecekmiş, dikkatli olun derim.
geceleri dışarda bulunmak zorundaysanız ve mahallenin yerlilerinden çenesi düşük birisi sizi sık sık gece saati görüyorsa, size takabilceği lakap.
-yine nereden böyle gecelerin yargıcı?
-!?
saçları, prokaryotundan böceğine 40.000 tür canlının doğal habitatıdır. bu sayı bob marley 'in rekorunu en azından egale eder.
altıncı nesil yazar mış aynı zamanda.
potansiyel şahin marka araba arkası yazısı.
nickin belirlenme sürecine ve yazdıklarındaki ciddiyete bakarak şunu diyebiliyorum "sjkdfhsdjkfhsjkfsd".
hemen hemen her konuda bilgisi olan, insanlara yardım etmeyi seven, eğlenceli bir yazar. nitelikli bir insan ve nitelikli bir yazar.
altıncı nesil içerisinde dikkatimi çeken yazar. lafını sakınmayan bir tavrı ve objektif eleştirileri var.
3 nokta ile bitirdiğim girilerimi farkında olmaksızın tamamlayan yazardır.
ben hikayenin sonunu 3 noktayla bitiriyorum sen tamamlarsın hocam...
küçük onur 'un acı günlerim dizisinde sokakta yaşayan felsefe konusunda aşmış abi. kendisi sudan korkar. küçük onur sahneye ilk çıkacağı zaman hatır için yıkanmayı kabul etmiştir. çöpe atılmış yanık,yırtık kitapların filozofudur kendisi.küçük onur ' a her daim akıl hocalığı etmiştir.candır,babadır.
mezar daşım.
bi yerden tanıyorum sanki dedirten yazar.
eski mesleği dayılık olmasın.
(bkz: ceysin dayı )
rakı balık başlığına yazdığı entry ile, kimselerin dillendirmediği bir gerçeği cesurca dile getirmiştir. kendisini tebrik ediyorum.
radikal gazetesini kaynak olarak kullanmayı seven yazar. son 2 gündeki girilerinden radikal linkleri;
(bkz: @3546332 )
(bkz: @3546275 )
(bkz: @3545941 )
(bkz: @3543962 )
(bkz: @3542531 )
(bkz: @3540748 )
(bkz: @3540792 )
sevgi pınarı sağolsun; bunların dışında da evrensel , sol , birgün gibi gazeteleri de bol bol okuduğunu farkettim. bize de okutuyor, eline sağlık.
(bkz: okuyor efendim durduramıyoruz )(erky , 05.06.2009 18:59 ~ 18:59)
benden az yaşayacağı kesin olan yazar
(bkz: @3479751 ) ve (bkz: @3507609 )
yok yok, şaka*
zaten o daha fazla içtiğinden bu tezim çürütülüyor kendisi tarafından.
sayfa 1 2 / 2