sozlukte saat nedir bilmeden yazı yazıp yorum yapabilen takdire şayan insan ve yazar gurubu
takdir edilesi insan gurubu. hani uyku?!
(mazzo, 18.04.2004 03:46)
gece gündüz demeden sözlüğe katkıda bulunan o ha daha saat 4 diyebilen insan grubu
iyi bir öğle uykusu çeken bir yazardır, en azından günün stresinden uzak.
(bkz:
sabahlamak)
(bkz:
her şey sözlük için)
(bkz:
hayatı sözlük olmak)
gündüzleri ortalık yazar kaynarken giri yazmak yerine, geceleri meydanı boş bulup yazmaya başlayan yazardır. bir nevi
nöbetçi yazardır.
gece gece birşey yapamadığından sözlüğe sığınan yazarlardır kendileri.an itibariyle bu arkadaşlarımız şu kişilerdir.
63
alternatif maliyet
bad bad whiskey
cereyancıyımben
clvclnx
dirtypain
efemoline
efeşittirema
entourage
gaza gelin çorbası
guidoanselmi
hayri potur
jitankea2a
joussaince
kısaveacısız
pinkegoboxx
scherzi
sudan gelen eşek
voodoo chile
zamansiz
sözlüğe sığınanlardan biriyim nolmuş yani (gerçi gece yazarları başlığı hala benim için uyuyor mu orasını bilemem ama ne de olsa sabahın yedisi olmuş) herkes bilmem kaçıncı uykusundayken ben sözlük başındayım,canla başla cümleler yazmaya devam ediyorum.
'final için sabahlamak' eylemi esnasında ders çalışmak yerine giri yazan yazarlardır.
mimarlık okuyan yazarlardır. sabaha kadar bitmek bilmeyen çizim, maket çalışmaları arasında sözlüğe takılırlar.
uyumak için yatağa yatmış, uyku tutmayınca film izlemek için kalkmış, kendini sözlüğe giri girerken bulmuş yazar olabilmektedir bu.
mininot: ayrıca dakika itibariyle , 49 yazar, 785 okur online.
talihsiz yazarlardır. girilerini prime time da giren yazarlar kadar popüler olamazlar asla. muhtelif giri saatleri 03:00-07:00 olduğu için sözlüğün prime time daki reytinginin onda birine hitap ederler. ama onlar yine de kendi içlerinde kapalı devre bir kominasyona sahiptir. onlar sözlüğü öyle sever. gece gece. sakin. sessiz sedasız gürültüsüz. patırtısız.
umumiyetle ikinci öğretim öğrencisidirler
(bkz:
ikinci öğretim)
(bkz:
ikinci öğretim öğrencisi)
gece arılarıdırlar,gün ışıyana kadar çalışırlar, sabah uyanan arılara dopdolu ve eğlenceli bir sözlük bırakırlar.
(çavuş, 21.01.2008 04:39)
yarasa modunda yazarlardır.bunlar gündüz uyur gece yazar.sınav dönemlerinden sonra uyku düzenleri bozulmuştur yada hepten dengesiz kişiliklerdir...
*(blondie, 21.01.2008 05:59 ~ 05:59)
gündüz yazarlarıyla karşılaştırınca daha bir samimi daha emektar dururlar. söylendiği gibi nöbetçi yazardır onlar. eğlenceli saatler bitip de melankoli başladığında sözlüğü onlar bekler, onlar açık tutar.
gecenin sessizliğinde huzurla entrylerini giren yazarlardır.huzurlarını sadece klavye sesine uyanan ev arkadaşları ve sinekler bozabilir.uykusuzluk filan dert değildir.çünkü geceleyin girilen entry gibisi yoktur.zira bir yazar bence en güzel geceleyin yazar.çünkü aklı başka şeylere kaymaz.kurgusunu yapar güzelce yazar.bu sayede gececi olur.
(jimmy, 06.04.2008 01:28)
kiminin uykusu kaçmıştır, kimi geceyi seviyordur, kimi vampirdir, kimbilir.
geceden çıkmış olsak da, şuan itibariyle gece yazarlarımız ;
alik
all your base are belong to ..
anjeliq
ayakkabınıniçinekaçankarga
azureel
badanaadanadanaana
bucuu
bulanti
chaghdash
charey
cursedsw
cybi
eflatunsina
elvandalton
entropy
esrar ı leyal
falanca
gakko
guanoapes
gurugafa
haşmet asilkan
hırbır
hidrolaz
hysterie
isildur
iyi vurur oralardan vuruyor ..
joussaince
kaan zender
lunedor
mandolina
maslow
mevlana beni görse sen gelme..
miyawmiyawmiyaw
moshi moshi
serpico
shin
sirene
şivan
tatalu
usako
voldemort
(tatalu, 24.07.2008 05:11 ~ 05:18)
her ne kadar türk dizisi ismine benzesede, gündüz gelecek olanlara günün temelini hazırlayan extra çaba harcayan insanlar.kanımca sakin kafayla daha
güzel yazanyazarlardır.
içlerinde benimde bulunduğum vampir yazarlardır.