görseller
gece yarısı acıkmak 

belki ilginizi çeker
  1. · gece yarısı sigaranın bitmesi
  2. · monica bellucci
  3. · yemeksepeti com
  4. · gece yarısı sigaranın bitmesi
  5. · gecenin köründe karnın acıkması
  6. · karın acıktıran giriler
  7. · açım aç
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · yeşim salkım
  3. · okan bayülgen
  4. · ibrahim üzülmez
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · 2012
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · metis edebiyat
  9. · enstantane

gece yarısı acıkmak  

sayfa  / 4
  1. sık sık meydana geldiğinde bir ay içinde 75 kilodan 85 kiloya çıkmaktır.
    (wolfshade, 17.03.2004 22:20)
  2. çok boktan bir durumdur tam uykun gelmiş ulan şimidi ne yatarım diye düşünürken haydaaaa mideden bir ses gelir ulan buda nesi dersin daha 3 saat önce yedim felan diye kendini teselli etmeye çalışırsın ama nafile rahat bir uyku için tok karın şart. tabi rüyanda (bkz. monica bellucci) yerine sucuklu tost görmek istemiyorsan. bu düşünce aklına geldikten sonra buzdolabında ne var ne yok yalayıp yutarsın belluccci içinde değer dogrusu.
    (all of nothing, 17.04.2004 00:25 ~ 00:27)
  3. 'şimdi kalkıp yemek mi hazırlayacağım' diye düşündürür bu eylem insanı,fakat üşengeçlik ve açlık birleşirse anneye yalvaran gözlerle bakılır ve yiyecek birşeyler istenir.
    (arch angel, 26.08.2004 10:05)
  4. yemeksepeti.com en güzel çözümdür. orada da açık restoran kalmamışsa salata yapılır. salata malzemesi kalmamışsa, bir tabak yoğurt çeşitli baharatlarla karıştırılarak tüketilir. yoğurt da bulunamazsa yatıp uyunur.

bunun daha kötüsü de vardır:
    (bkz. gece yarısı sigaranın bitmesi)
    (aqua, 26.08.2004 20:15)
  5. yemek yiyip yatılır, bu kadar basittir. ama önemli olan bu eylemden sonra ki kısımdır. gece yiyip direk yatıldığı için, hele bide çok yenmişse süper bi biçimde mide fesadı geçirilir. buda gece yenilen yemek keyfinin içine eder. en iyisi 1 dilim ekmekle ufak bi peynir yiyip açlık bastırılmalı daha sonra uyunmalıdır. sabah kalkıncada kahvaltı masası sömürülmedilir.
    (creepingdeath, 26.08.2004 20:22)
  6. sabahın beşinde pide, tereyağı ve yağlı peynir aldığımız hapur hupur yediğimiz ve tek bir kırıntı bırakmadığımız durum
    (goku, 30.10.2004 01:05)
  7. genelde dost muhabbetlerinin uzadığı, sabaha sarktığı zamanların ortasında ortamdaki birilerinin söylediği "ben cok acıktım" cümlesinden sonra binbir güçlükle yapılan yemeği ertesi gün başka insanlara ballandıra ballandıra anlatırken kurduğumuz giriş cümlesi.
    (drizzt, 30.10.2004 16:41)
  8. gece yarısı uyanıp,uyuyamadıktan sonra yatakta döndüren durum,eğer etrafta yiyecek yoksa çok beter bi hal alır.
    (eden, 30.10.2004 17:01)
  9. gecenin bi vakti, tam eve dönerken aç olunduğu farkedilir. hemen bir u dönüş yapılır ve açık bir kebapçı aranır. yanlış yola girilmesi sonucu, son soluk fulya burger king'de alınır.afiyetle whopper menü yenilir. abartmamak için büyük seçim istenmez.yedikten sonra da mutlu mutlu eve gidip yatılır.
    (offfffbea, 30.10.2004 18:51)
  10. yurt insanına gerekirse gecenin ikisinde pide buldurabildiği görülmüş yokluk hislerinin tümü.
    (spitfire, 02.06.2005 01:12)
  11. kışın hadi neyse denilebilinir ama yaza doğru çok tehlikelidir. kilo alıp alıp sonra verememek çok da hoş olmaz. bu yüzden en azından yoğurt, meyve vb şeylerle geçiştirilmeye çalışılmalıdır sonra da bir an önce sabah olması için dua edilir.
    (bouboulına, 28.04.2007 01:47)
  12. gece gece ya da daha amerikancası (birisi bana bilgi versin) sabahın 4'ünde, bir hatun kişi acıkmışsa, eğer o hatun kişinin sizinle ''sevgilisinin ev arkadaşı'' olmanızdan öte bir bağı yoksa hiç çekilmeyecek durumdur.
    herşey doğal seyrinde ilerliyor, 300 spartalı filminin kızılay'dan alınmış dandik bir kopyasını 37 ekran schaub lorenz marka televizyondan seyre çalışıyordum ki;

-jiiiemaaanddd
    +iiiifeeeendim
    -yeea ekmek yoğğk evdeee
    +akşam yedik ya bitti
    -acıktımm benn
    +aha aha vurun laa... ya duygu git aliyi uyandır nöbetçi fırını da o arasın hadi..
    -of çok acıktım beeenn
    +aç şurdaki poşeti, ahmet geçen(yaklaşık bir aya tekabül ediyor) tandır ekmeği getirmişti memleketinden ye. tv'nin önünden de çekil bi zahmet
    -......küflenmişşş buuuu.....
    +yarın kalaylatır yersin o zaman.. aliiiiiiiiii hekes sevgilisine sahip çıksınnn oluummm yaaa!

gıybet editi: bunlar çıkmaya başlayalı 2 hafta oldu, neyin aşermesi bu?
    (jemand, 28.04.2007 02:12 ~ 05.05.2007 04:11)
  13. an itibariyle patates kızartıp yememe neden olan hadise...
    (yokuşlarda susamış sonbahar adamı, 28.04.2007 02:18)
  14. alkol aldıktan sonra vuku bulabilen haisedir, ilacı en yakın çorbacı ya da kokoreççidir.
    (maglor, 07.05.2007 02:46)
  15. düzensiz öğünlerden kaynaklanan acıkma halidir. erken yenen öğün ve boş bir buzdolabı kombinasyonu ile denemek mümkündür. alternatif olarak bünye sigara manyağı yapılıp tüteyerek de uyunabilir. kötü bir vaziyettir. mekanda yemek varsa tıka basa yeme ihtimali de bulunduğu için uyunamayabilinir.
    (keyif pezevengi, 07.05.2007 02:47 ~ 02:47)
  16. bana sarımsak tadını hatırlaran durum.

ufaktım o zamanlar. saat 22.00 civarıysa bile benim için gece yarısıydı. anneme "karnım acıktı" dedim, pek ilgilenmedi. alt katta babaannem kalırdı o zaman. giydim ayakkabılarımı, indim pıtır pıtır aşağı. babaannem beni görünce şaşırdı, "karnım acıktı" dedim. ne yapacağını bilmez gözlerle baktı. o mutfağa girdiğinde, ben oturdum sobanın yanına. "çay demliyorum" dedi, gene gitti içeri. kısa süre sonra bir tepsiyle geri döndü: çay, bayat ekmek, peynir ve sarımsak. "sarımsağı nasıl soyarsın biliyor musun?" dedi, kafamı salladım. gösterdi güzelce, ben başladığımda o bardağıma çayımı koydu. gittim su aldım mutfaktan, bardaktaki çayı soğutmaya. oturdum afiyetle yedim sarımsak - peynir - ekmek üçlüsünü.

sonra döndüm dedim "annem sarımsak kokusunu sevmez. bu gece burada kalsam babaanne?"

kıvrıldık sobanın başına, uyuduk...

o günden sonra her acıktığımda babaanneme gittim...
    (talen, 07.05.2007 03:26)
  17. evde ekmek yoksa üzen durum. şimdi o saatte çıkıp ekmek de alınmaz, abur cubura tamah edilir.
    (restless times, 13.08.2007 22:44)
  18. özellikle kilolarına dikkat etmenin ötesinde bu durumu her yediği şeyin kalorisini hesaplayacak noktaya getirecek kadar takıntılı bayanların kabusu olan durum.
    (dişikartal8, 13.08.2007 23:43)
  19. kilo vermek isteyenlerin baş düşmanıdır.yese olmaz, yemese uyuyamaz;başına ağrılar girer.
    eğer kilolarınız canınızın istediği yiyecekten daha önemsizse zaman,uyku ve yer ayırt etmeksizin yapabilirsiniz.
    fakat kilolarını önemseyen insanlar şunu düşünüp elinizi buzdolabına atın: uzmanların dediğine göre gece yenilen yiyecek gündüz yediğinizden 3-4 kat daha fazla enerji biriktiriyormuş. misal bi yiyecek gündüz 1 kalori ise, gece yediğinizde aynı yiyecek bünyeye 4kalori olarak geçiyormuş;kısaca felaket habercisi.
    (nickim konusunda kararsızım, 30.10.2007 01:05 ~ 01:06)
  20. evde hazır yiyecek bir şeyler varsa sorun yok...hemen doyururusun karnını üstüne de mışıl mışıl uyursun...
    (corpsebride, 03.05.2008 03:48)
  21. en üşengeç insanı bile yerinden kaldırıp mutfağa götürecek olay.

ayrıca bir de şöyle bir şey var:

(bkz: şu an içinde bulunduğum durum)
    (hayri potur, 03.05.2008 04:23)
  22. don dom can: hmm... "gece yarısı acıkmak" diye bir başlık açmışlar. önce başlığı sindirmeliyim (sindirmek), sonra giri girmeliyim sonra da mutfağa gitmeliyim, hayır direnmeliyim. diyettesin seni şişko!.. yeni bir okula başlayacaksın yeni arkadaşlar seni daha önce tanımayan arkadaşlar senin daha önce bir şişko olduğunu bilmeyen arkadaşlar, zayıflamalısın, ilk izlenimler çok önemlidir don sakın ha yeme. hayır dom ye, ye,ye she loves you ya ya ya! kesin can'lar yemek yok!.. başlığı sindir, girini gir!.. sonra da yat zıbar. evet en iyisi bu! neyse ben başlığı sindireyim!

gece yarısı... gece yarısı... ekmek yarısı, ekmek yarısı... ekmek arası!

(bkz: jübile)
    (don dom can, 22.06.2008 02:53 ~ 25.06.2008 00:19)
  23. gecenin sessizliğinde buzdolabı kapağının nazik kullanılmazsa ne kadar itici sesler çıkarabildiğini öğreten,ev ahalisini homurdanmaya sevkeden,gurultulu*durum.
    (bolero, 22.06.2008 03:58)
  24. özellikle canınız belli birşeyi yemek istiyorsa ve diğer şeyleri ne kadar yerseniz yiyin doymuyorsanız mantı bile açtıracak durumdur(farkındayım manyaktır bu kişi ama zararsız manyak)
    (pranga, 22.06.2008 07:07)
  25. (bkz: aspava)
    (closer, 22.06.2008 11:29)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil