gece 2 den sonra biraz ninni biraz kafa dinlendirmeye birebir bir program türkçe- yabancı sakin rahatlatıcı şarkılar. arada o gün hakkında sohbetler. olayların geçmişten bu güne yansımaları. kimi zaman meyhane şarkıları.
günün yorgunluğu, sınavların acımasız sabahlarında sizi dinlendirecek güzel bir program gece lambası sizlerle…
güzel başlamış program. gece gece iyi gidecek gibi. konsepti saatine uymuş gibi görünüyor. yaşlı olmasam da kafam kaldırmaz pek gece gece ağır müzikleri. ne diyelim; hayırlı olsun.
o değil de, myster heyecandan ölecekmiş gibi. yan odadan selamlar sana. hehe...
gecenin şu saatinde radyo dinleten myster proğramı. dinlemeyeni dövüyorlarmış. arada anons falan yapıyor, konuşuyor, şarkı çalıyor, evden kahkahalar yükseliyor falan. bunlar güzel şeyler.
edit: nickimi ikidir yanlış söylemesine ragmen dinliyorum. o derece...
gece gece çaldığı herneyse ile gün içinde dalgalı bi ruh haline sahip zatımı pek bi beter etmiş program. önceki şarkılarla zemini hazırlamasından anlamam lazımdı aslında. test sürüşünü gayet de güzel sürdürmüştür sürücüsüne. devamını bekliyoruz.
hayvan gibi bir program olmuştur. test mest ayağına duman etmiştir insanları. bu konsept bu saatte kesin tutar. umarım saçmalamaz, umarım abartmaz (ki böyle şeyler beklemiyorum kendisinden zaten), umarım bizi yalnız bırakmaz (bunu da beklemiyorum ya neyse). ne diyelim; gelsin birer kahve içerek kutlayalım ilk yayınını. hakkı çünkü.
bu saatte ortalama 15 dinleyici harika, çok da güzel şarkılar çalıyor. hatta dinleyenlerine olağanüstü bir hisle en sevdiği parçaları armağan ediyor. duygulanıyorsunuz. takip edilecek, kaliteli şarkılarla, kaliteli program.