|
|
- dördüncü nesil dikkat çekmeyi seven bir arkadaş.
hoş gelmiş kendileri...
- marla singer sever dördüncü nesildaş.
zira marla der ki,gerçek trajedi hayatta kalmam,ölmememdir.
- (bkz: tamam)
- (bkz: marla singer)
(bkz: marlasinger)
(bkz: geber marla singer)
(bkz: ne istionuz lan marla'dan)
- tarafımca düzenlenen itü sözlüğün en kral nicki yarışmasında an itibariyle zirveye çıkan tralallalala.
- kullanmakta olduğu kullanıcı isminden bin pişman yazar. bunu belirtmeyi de artık bir takıntıya dönüşmüş nefret sonucu kendisine görev bilir.
- son girileri ile gördüğü yerde özlemceye kafa göz dalacağı izlenimini veren, iyi yazan nesildaş yazar.
sakin olmasını kendini lüzumsuz yere strese sokmamasını tavsiye etmek isterim naçizane.
- kültürü ve kalitesiyle uludağ sözlük' te değerli bir yazarken gitmesiyle üzen, itü sözlük' te olması ile sevindiren değerli dost yazar.
- rammstein ın türkiye'ye gelip bizleri tanımı mümkün olmayan bir sevince gark etmesi hususunda hislerini paylaştığım yazardır.
rammstein sevgisini de yürekten paylaşıyorum*
- açık sözlü nesildaş yazar.
- "ya gene uyuyamazsam?" endişesi yüzünden kıpkırmızı ve küçülmüş gözleriyle yatağa uzanmaktan korkar hale gelmiş yazar. sandman'e dualar eden.
- @2443088 umarım doğum gününün gecesinde, yastığına başını koyduğunda huzurlu ve kaygısız bir uyku ile ödüllendirilir.
- doğum günümüz aynı olan nesildaşım. ne diyeyim, iyi ki doğduk*
- ilk favori entrymi bana vererek beni onurlandıran yazar.
- dünyaya seslendiği yer bir 'başka' yer; onun bir parçası olmanın şaşkınlığıyla, asla tam anlamıyla bir parçası olamamanın öfkesinin içiçe geçtiği bir yer.
bu karşıtlığın sonucu böylesi etkileyici yazılarsa, okur (okur burada kendisinden bahsediyor) 'var'; ama bir de yazara sormak gerekir elbette, 'bu takasa var mısın, senin için de buna değiyor mu?' diye.
bu yolculuğun sıkı takipçisinden bir not: 'almanaktan takip edilse dahi, yeterince acımasızdır dünya!'
- mevsimsizlik ile müzikal uyumunuz: çok yüksek
ortak müzikleriniz şunlar: explosions in the sky, mogwai, godspeed you! black emperor, god is an astronaut, ve the album leaf.(ashra, 23.07.2008 11:16 ~ 11:17)
|