21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 764 tane
günün başlıkları: 764 tane
- ·
- ·
- ·miaw (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kamil grosicki (2)
- ·çayyolu (2)
- ·kadın peygamber (9)
- ·viva 19 mayıs (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·behzat ç (37)
- ·
- ·verapi (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·istanbul (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aşk (3)
- ·
- ·
belki ilginizi çeker
geç kaldım
- hayko cepkin'in yeni çıkacak olan albümünden bir parça... ilk kez 11 şubat 2012 tarihli disko kralı yayınında duymuş olabiliriz, öncesinden emin değilim.
herif iphone'uyla müzik yaptı yardırdı orda.
şarkının şu sözleri de gece gece bi hoş etti insanı (o kadar hoş etti ki gece yazamadım şimdi yazıyorum düşün);
"gözlerim görmez, kulaklarım duymaz, ağzım laf yapmaz iken nerden hak ettim seni?"
http://www.youtube.com/...
sözleri de şöyle gibi görünüyor, yazalım tam olsun;
ellerim güçsüz
bileklerim ince
tutamam ki kolundan
kaçırayım sinsice
gözlerim görmez
kulaklarım duymaz
ağzım laf yapmaz iken
nerden hak ettim seni
geç kaldım her anına
geç kaldım gözyaşlarına
geç kaldım her anına
gec kaldım gözyaşlarına
gökyüzü gibi gözlerinin içi
tutamam ki kolundan
sen alma ben
geç kaldım
geç kaldım gözyaşlarına - baya baya güzel olmuş enfes hayko şarkısıdır. yerim onu da şarkısını da!
not: video nun sonlarına doğru bir sorun falan mı oluyor? bilen varsa haber versin. - sanırım hayko cepkin'in en çok bilinen, sevilen şarkılarından birisi olacak. çünkü güzel lan işte. ayrıca; bazı parçalar özeldir, bir hikayesi olması gerekir yoksa durduk yere, canlı yayında hayko'yu neden ağlatsın.
(bkz: durduk yere adamın amına koyan şarkılar) - imkansız aşk'ı anlatan şarkıymış. kendisinden yaşça baya büyük birine aşık olan gencin aşkını anlatıyormuş.
- hüzünlü bir cümledir.
geç kaldın hayatımdan çıkmak için, ilk gidişin hayatımdan çıkışın olmalıydı. neden geri geldin? ne oldu da yıllar önce yapmadığın şeyleri şimdi yapmak istedin? söylesene kim söyledi sana kim anlattı yokluğumda beni? aslında biraz eksik anlatmış her kimse, geç kaldın dönmek için, senin için sakladığım, sana büyüttüğüm tüm duyguları çaldılar. elimde yalnızca yalnızlığın müptelası olmuş ruhum kaldı. ölmek için geç kaldım dedim her gün, sen gittiğinde bitmeliydi bu iş, ama öyle olmadı. bak sana inat, yalnızlığa inat ayaktayım. - malum canlı performansta adam hakikaten zorlanmış ama iyi toparladı no problema.
hayko cepkinin yeni albümünden bir şarkı. - http://www.youtube.com/...
- hani diğer şarkılarına haksızlık olsun istemem ama en iyisi diyebilirim. nasıl da yakışmış sesine, nasıl da bilmiş yine ne yazacağını, onu nasıl bir müzikle buluşturacağını. helal olsun.
...
gözlerim görmez
kulaklarım duymaz
ağzım laf yapmaz iken
nerden hak ettim seni - nasıl bir ruh haliyle yazılmışsa canlı yayında ağlatmış adamı. çok etkileyici.
http://www.youtube.com/...
not: bilmediği şarkıya eşlik etmeye çalışan kızın suratına tekme atmak istiyorum. - geç kaldım.
özür dilerim. diye devam etmesi gereken cümle. - (bkz: bu şarkıysa diğerleri ne)
- mükemmel sözlere sahip hayko cepkin şarkısıdır.
gökyüzü gibi,
gözlerinin içi.
tutamam ki yıldızdan.
halim kaybolmuş gibi.
geç kaldım,her anına.
geç kaldım,efkarına. - solo piyano ile söylediğinde tadından yenmiyor. kafam güzel olduğunda mutlaka bi dinlerim.