belki ilginizi çeker
  1. · köprünün kullanıma açılması
  2. · nuri alço lu vodafone reklamı
  3. · erkeğin ambalajını ben açmalıyım
  4. · gazoz kapağı açmak
  5. · pandora nın kutusu
  6. · hülya avşar mastürbasyonu bilmiyordu biz öğrettik
  7. · kutusunu açtırmak isteyen seyirci
  8. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · yılmaz özdil
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · dersim katliamı
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · rodeo
  9. · sakarmeke

gazoz kapağımı bedri açtı  

1. müjde ar'ın "haydi gel bizimle ol" programında söylediği ve literatüre kazandırdığı cümledir.
    konuşmanın tamamı ise şöyledir.
    "gazoz kapağımı bedri açtı, ama akıtmadı. bende o gazozu bedrinin üzerine boşalttım."
    (rahip, 06.10.2007 09:17)
  2. ntv'de yayınlanan "haydi gel benimle ol" programında müjde ar'ın sarfettiği, literatüre girecek açıklama. "bedri diye biri vardı... benim gazoz kapağımı açtı, ama içine akıtmadı. ben de o gazozu bedri'nin üzerine boşalttım" şeklinde devam etmiştir.
    (cactus, 07.10.2007 03:37)
  3. (bkz: metafor)
    (the blades, 07.10.2007 15:23)
  4. bu söz üzerine müjde ar 'ın hürriyet gazetesine yaptığı açıklama: “söylediğim lafı biliyorum. bekareti kastetmedim. zaten literatürde bekaretle ilgili, gazoz kapağı açmak diye bir deyim yok. ben orada gençlerin okul kapılarında satılan içeceklere rağbet etmemelerini, içine herhangi bir şeyin atılacağını anlatmaya çalıştım”

bilmiyorum inansak mı?
    (ceyus, 07.10.2007 15:26)
  5. müjde ar'ın rahatlığını , görmüş geçirmişliği, hayatın her türlü kıvrımını öğrenmiş olduğunu gösteren zeka dolu müthiş laf. program sırasında tüm rahatlığını konuşturarak insanı kendine hayran bırakırken , insanın " hadi be müjde bir laf daha söle" diyesi geliyor du. bugün hala "gazoz kapağımı bedri açtı" bekarete mi yoksa okuıl önlerindeki yiyecek ve içeçeklere mi gönderme yapıldığı tartışılıyor.
    (yazar kafa, 08.10.2007 01:30)
  6. (bkz: köprünün kullanıma açılması)
    (gelmişgeçmiş, 09.05.2008 10:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil