gazi iibf 

adana çık aradan

1. iktisat bölümünü kazanarak, beni en az 4 yıllığına ankara'yı sevmek zorunda bırakan okul
    (smg, 15.01.2006 05:32)
  2. adalet bakanlığı'nın 23 ekim 2005 tarihinde yaptığı idari yargı hakim adaylığı sınavında mezunları birinci olan fakültedir. bu kişiler tebrik edilesi,gurur duyulasıdır.zira iibf mezunudurlar ama hukuk mezunlarını, hukukla alakalı bir sınavda geçmişlerdir.

http://www.iibf.gazi.edu.tr/...
    (smg, 15.02.2006 17:39)
  3. http://iibf.gazi.edu.tr/
    (smg, 15.02.2006 17:41)
  4. öğrenci işlerine işiniz düştüğünde direk ayten hanımı bulmanız ve gerekli soruları ona sormanız size, hem zaman kazandıracak hemde işinizi strese girmeden ve tam bilgili olarak halledebilme şansı kazandıracaktır.(hayır akrabam değil)

edit: meğer arkadaşın akrabasıymış!..
    (smg, 17.02.2006 17:54 ~ 31.12.2006 00:41)
  5. sosyal sigortalar kurumu, teftiş kurulu başkanlığı tarafından yapılan sigorta müfettiş yardımcılığı sınavında mezunları birinci olmuş fakültedir.**

http://www.iibf.gazi.edu.tr/...
    (smg, 27.02.2006 19:17 ~ 19:18)
  6. bahçeli, kızılay ve çiftlik gibi stratejik noktalara hemen hemen eşit uzaklıktaki mükemmel konumuyla ve gazi üniversitesi denince akla gelen imajla pek alakası olmayan ortamıyla daima hatırlayacağım okulumdur. lisans diploması almanın (tabi ben sadece kamu yönetimi bölümü için konuşabilirim) son derece kolay olması da cabasıdır. "öss de illa şehir dışı yazmalıyım, 4-7 yıl arası aileden uzak keyif çatmalıyım" saplantısı olan tanıdıklar varsa, son tercih de olsa mutlaka yazılması tavsiye edilmelidir.
    (gelmir tasartir, 16.03.2006 22:22)
  7. (bkz: ankara iktisadi ve ticari ilimler akademisi)
    (bkz: aitia)
    (yurttakalan, 03.01.2007 05:18)
  8. araştırma görevlililerinin kendilerini sınavlarda "gardiyan" zannettikleri okul...
    (thedawn, 15.01.2007 10:09)
  9. hacettepeden odtüden başkentten ve diğer ankara daki üniversitelerden metroyla ulaşım yönünden ayrılan güzide üniversitemiz..
    (aranel telperien, 27.01.2007 20:45)
  10. gazi'nin bir fakültesi olmakla birlikte, gazinin diğer fakültelerine nispeten çok daha rahat, olaysız yuvam.bu fakültede herhangi bir olay olsa bile bunun sebebi başka bir fakültedeki yerlerinde duramayan ağır abilerimizin fakülteye ya allah bismillah allahuekber nidalarıyla girmesidir.bu sene şenlikte yaşanan dumur verici olaylar da diğer fakülte öğrencimsilerinin marifetleridir.şenlik sırasındaki konserlerde her nedense, din elden gidiyor , bre zındıklar ideolojisiyle 10 dakika aralıklarla yorulmalarına kadar süren tekbir gösterileriyle şahsımı dumurdan dumura koşturan insanlar aynı gün üç öğrenciyi bilinmeyen bir sebeple bıçaklamışlardır.ertesi gün de sol görüşlü olduğu sebebiyle yeni türkü'nün konserini provoke edebilmek için 200 kişi kapının önünde toplanıp, emniyet genel müdür yardımcısını tartaklamışlardır.gerçekten de provoke edebilmişlerdir bir süre olsa bile.sahne toplanma esnasında muhteşem dekanımız muhteşem kaynak'ın "hadi sevgi pıtırcığı olalım, beraber eğlenelim dostlar" mantığıyla ve çabasıyla fakülte binası önünde toplanan ve hayal kırıklığı yaşayan o kadar öğrencinin sevinçle hoplayıp zıplayıp "heyoo konser var eğlenelim, anam yandaki hatuna bak" reaksiyonuna girmesiyle bir nevi fakültede darbe olmuştur.yeni türkü çıkıp enfes bir konser vermiştir.insanları ideolojileriyle yargılamayan bireylerin çoğunlukta olduğu okulumdu geçen seneye kadar, ancak bu seneki konsey seçimlerinden sonra tercih formuna pek yazılası olmayandır.
    (clvclnx, 04.06.2007 01:44 ~ 26.11.2007 16:54)
  11. kendi üniversitemde yaz okulu açılmayınca, gazi üniversitesinden ders almam sonucu bir yaz mevsimimi geçirdiğim fakülte

ama boşa gitmedi allah var, yaz okulundan sonra da marmarise tatile gitmiştim...
    (neva, 06.03.2008 15:55)
  12. kızlarının güzel olmasıyla meşhur fakültemdir. okula bir konuşma için gelen tayfun talipoğlu, güzel kızların bu fakülteye özellikle seçildiğini ve sbf'den fakültemize kız kesmeye geldiğini söylemişti.
    (yeşil başlı gövel ördek, 06.03.2008 16:56)
  13. siyasal bilgiler fakültesini (bkz: mülkiye) kazanamayanların gittiği fakülte.
    (ender gelişen osasuna atakları, 06.03.2008 19:36)
  14. ankarada bulunan diğer üniversitelerin iktisadi idari bilimler fakültesi ve siyasal bilgiler fakültesindeki eğitim kadrosuna bakıldığında profesör sayısının diğerlerini çok rahat geride bıraktığı görülen okuldur. eğitim kalitesi isminin önüne geçmeye başlamıştır. zira geçmişten gelen gazi etiketi yavaş yavaş silinerek tercih edilen bir okul olmuştur. olması gereken de aslında budur. kaliteli eğitim, alanında uzman onlarca hoca ile istekli bir öğrenci olduğunda yapamayacağı, giremiyeceği sınav ve mevkii yoktur.
    (sen benim bir külah dondurmam, 08.03.2008 18:39)
  15. 2 nisan 2008 vize sınavı döneminde sınav kağıtları dağıtılmadan önce anket yapan fakültedir. bahar şenliklerine kim gelsin anketidir. ankette şebnem ferah, duman, nev, emre aydın, ceza, fuat saka, pinhani gibi isimler mevcuttu. herkes gönlünün ilk üçünü yazdı. bakalım kimleri nasıl getirtcekler.
    (sen benim bir külah dondurmam, 02.04.2008 11:30)
  16. birçok sınavda mezunları birinci olan, kaliteli hocalara ve süper bir dekana sahip fakülte.
    (peyniraltısuyutozu, 05.06.2008 22:51)