belki ilginizi çeker
  1. · gazete kağıdının kullanım alanları
  2. · camsil
  3. · gazete kağıdı ile popo silmek
  4. · cam silmek
gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · google wave
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  8. · snmp
  9. · sla

gazete kağıdı ile cam silmek  

1. mükemmel sonuç veren eylem.

yapılması gereken tek şey, gazete camı silmekte kullanılan sıvıyı tamamen emene kadar ovalamaya devam etmektir. ortalama büyüklükte bir camı silmek yarım dakikayı almaz, almamalıdır.

ek: bakın, sanal ortamda bu eylemden bahsetmek bile üstteki girileri yokediverdi.
    (mavio, 28.06.2004 22:27 ~ 10.06.2008 17:14)
  2. denizli mc donald's ta zamanın da cokça yaşanan olay
    (mck, 28.06.2004 23:22)
  3. taksici yöntemidir, etkilidir. keza "ben bezden şaşmam" diyenler ise camdan bezin bıraktığı tozları üfleyerek bertaraf edebilir.
    (invisibleruh, 28.06.2004 23:28)
  4. bezle cam silmekten çok daha etkili olan yöntem. cam temizleyici sıvı cama sıkılır ve temizlenecek alan kuruyuncaya kadar ovulur. sonuç: tertemiz, pırıl pırıl bir cam.

cam masayı bezle silenler bezin bıraktığı ipleri ve tozları üfleyerek, eliyle toplayarak temizlemeye çalışırken masasını gazete kağıdı ile silenler çoktan sözlüğe girmiş ve hatta giri girivermiştir.
    (aqua, 09.08.2004 08:40)
  5. temizleyici madde karıştırılmış suya batırılmış sonra sıkılmış nemli bezle toz alındıktan sonra bezin bıraktığı tozları yok etmek için kullanılan yöntem. bugün salonun tozunu öyle aldım, mis gibi oldu.
    (dydm, 09.08.2004 08:52)
  6. (ironic, 28.11.2004 00:50)
  7. keşfedenin ellerinden öpmek istediğim yöntemdir. özellikle haftasonları alınan gazateleri değerledirmek açısından çok faydalıdır. sayfa sayısı 300 okunan sayfa sayısı 10 dur bari bir işe yarıyorlar.
    (tonanozanan, 16.05.2008 11:02)
  8. mükemmel sonuç veren ve her seferinde beni; gazetede kullanılan mürekkep yüzey aktifliğini falan mı arttırıyor acaba diye beni düşüncelere salan ancak asla gerçekten araştıracak kadar meraklandıramayan eylem.
    (medium, 16.05.2008 11:08 ~ 11:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil