görseller
gazete habertürkgazete habertürk
gazete habertürkgazete habertürk
belki ilginizi çeker
  1. · nihal bengisu karaca
  2. · ruhat mengi
  3. · birbirine benzeyen ünlüler
  4. · ak partiyi akp olarak kısaltanlar edepsizdir
  5. · bekir coşkun
  6. · getir şu çocuğu hayyam bey
  7. · gazete haberturk
  8. · umur talu
  9. · habertürk
  10. · türkiye nin gelmiş geçmiş tek değişik gazetesi
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · disko kralı
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · cehennemin girişinde yazan söz
  8. · lost ta figuran olmak
  9. · petersburg

gazete habertürk  

sayfa  / 3
  1. genel yayın yönetmenliğini fatih altaylı'nın yapacağı ve ciner grubu'nun sahibi olduğu gazete.
    1 mart itibarıyla yayın hayatına başlayacağı söylenmekte.
    ayrıca reklam çalışmaları için, türkiye'nin bütün billboard'larının kiralandığı söylenen gazete. reklam ne zaman başlar, göreceğiz.
    (elpinoras, 14.01.2009 05:47)
  2. boyutu diğer gazetelere göre daha küçük olacak gazete, özel baskı teknikleri kullanılacak ve gazetelerin elleri boyaması sorunu bu gazetede olmayacakmış.
    (yer cekimi, 18.01.2009 22:45)
  3. 1 mart 2009'da yayın hayatına başlaması planlanan gazetenin, reklamları şöyle olacakmış: http://www.superpoligon.com/...
    (bir şeyler olacak yarın, 11.02.2009 13:56)
  4. nihayet lansman çalışmalarına başlanmış gazete.yalnız sloganları gördüğümde aklıma ilkokul zamanlarında yaptığımız iğrenç şakalar geldi.misal, gerçekten salak bir arkadaşımızı gazete büfesine gönderir satıcıya "bi' sabah bi' akşam bi' posta ver" demesini tembihlerdik.garibim de hep yapardı.

demem o ki; gelmiş geçmiş en büyük reklam kampanyalarından birine böylesine çiğ sloganlarla başlamak sanırım fatih bey'in çılgın atar cesaretinin son ürünüdür.

hatta kimseye köşe yazdırmayacağım diye söylenmeye başlamış.gazetede kimseye oda falan da yok demiş.

biraz yavaş n'oluyoruz?

spoiler

-bu vatan değişik bir gazeteyi hak ediyor.
    -gazetenizi değiştirme hürriyetiniz engellenemez.
    -milliyetiniz aynı kalsa da gazeteniz değişecek.
    -bir akşam eve değişik bir gazeteyle döneceksiniz.
    -bir sabah uyanacaksınız gazeteniz değişecek.

spoiler
    (mücrim, 12.02.2009 04:57 ~ 05:03)
  5. fatih bey'in bugünkü yazısından öğrendiğimize göre her gün en az 4 gazeteyle birlikte satılacak gazeteymiş.bunlar; ana gazetenin yanında ht ekonomi, ht spor, ht magazin ve ht kent olacakmış.

bir de fiyatı 75 kuruş olacakmış ki zannımca gazete habertürk'ün matbuatımıza yapacağı en büyük iyilik fiyat politıkası olacak.şayet bu politika başarıya ulaşırsa hürriyet,sabah gibi gazetelerin bile sakızdan daha ucuza satılıp, reklamverenlerin oyuncağı olmaları devri -son 15-20 yıla tekabül eder- son bulacak.

aslına bakarsanız pek fazla umudum yok.bilmem kaç katı fiyatına her gün milyonlarca sigara dolu rafları boşaltan halkımızın 75 kuruşa yüz binlerce gazete alacağını pek sanmıyorum.umarım yanılırım.
    (mücrim, 12.02.2009 18:17 ~ 19:21)
  6. en çokda murat bardakçının yazılarını merak ettiğim için alacağım bu gazeteyi. murat bardakçıya göre para karşılığı kendisine filistin topraklarını satmasını teklif ettiği için teodor herzlin sultan abdülhamid han tarafından kovulduğu yalanmış ve kendisi bunu belgeleriyle iş bu yeni gazetede açıklayacakmış efenim. merakla bekliyoruz
    (mukemwell, 21.02.2009 11:30)
  7. formatını merak içerisinde beklediğim, medyamıza neler katıp medyamızdan neler götüreceğini kestiremediğim yeni gazetenin adı. çıktılar, çıkacaklar derken bir türlü düşemedi bayiilere. fatih altaylı'nın "güç" konusunda bir hayli mesafe alacağı şimdiden aşikar.
    (banaelsakasiyapmayin, 23.02.2009 02:21)
  8. reklam filmini çok beğendiğim, 1 mart 2009 pazar günü alıp okuyacağım ve ondan sonrası için sürekliliğine karar vereceğim yeni gazetedir.

ayrıca bugüne kadar hiçbir gazetenin reklam filmi bana "gel de beni al" dememişti. bu gazetenin reklamını yaratan kişileri tebrik ediyorum.

reklam metnidir

dünya hiç durmadan değişirken; cumhuriyetimizi, milliyetimizi, hürriyetimizi, vatanımızı sahiplendiniz. yeri geldi, en radikal görüşlere bile tercüman oldunuz. kimi zaman taraf oldunuz, kimi zaman sözcü... yıllarca sabah akşam demediniz, çalıştınız. türkiye'ye hep o bildiğimiz gazeteleri okuttunuz. tüm emeğiniz için size ne kadar teşekkür etsek az... ama artık, gazeteleri değiştirme zamanı: gazete habertürk türkiye'nin gelmiş geçmiş tek değişik gazetesi. biçimiyle, ilkeleriyle gazetecilikte değişim çizgisi. 1 mart'tan itibaren gazeteniz, habertürk.
    (eudaimonist, 24.02.2009 16:15 ~ 16:16)
  9. fatih altaylı'nın
    "gazeteler reklamlarla ayakta durur ve dolayısıyla reklam verenlerin yanında haberler yapar. ama biz fiyatı yüksek tutarak reklam verenlerin borozanını çalmamayı düşünüyoruz. belli bir dönem zarar etsek de önemli değil. halk özgür gazete okumak istiyorsa parasına kıyacak." dediği ve genel yayın yönetmenliğini üstlendiği yeni gazete.
    (elpinoras, 24.02.2009 16:30)
  10. 1 mart 2009 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacağı duyurulan ve tv lerde gösterilen reklamı ile ilgimi çekmeyi başarmış günlük gazete.
    (jamesjoyce, 24.02.2009 16:50)
  11. @2883130

daha önce bunları yazmışım hakkında, hala da fikirlerim aynen duruyor. fatih altaylı iktidara da muhalefete de muhalif bir gazete olacak diyor, bir yandan da nihal bengisu karaca transfer ediliyor.
    yine de merak ediyorum ve ilk sayısını alacağım elbette, ama bu gazete ilk haberleri çıktığında bekir coşkun'lardan, emin çölaşan'lardan bahsediliyordu.
    şimdi yazar kadrosunda bildiğimiz;

fatih altaylı
    murat bardakçı
    nihal bengisu karaca
    pakize suda
    yavuz semerci
    yaşar nuri öztürk var.

tiraj hedefleri 600 binin üzerindeymiş, fakat fiyatları 75 kuruş olacakmış, 75 kuruşa bir gazete bu kadar satar mı bekleyip göreceğiz.
    kısacası, 1 mart'ta ilk sayısı çıkacak olan gazete.
    (bimekan, 26.02.2009 23:52)
  12. reklamda gördüğüm arka sayfa güzeliyle diğerlerinden pek de farklı olmayacağını hissettiren gazete.
    (herzevekil, 26.02.2009 23:57)
  13. fatih altaylı'yı ve bayat brokoli satan manavı yüzünden adamlığımıza fırça kaydığı günleri özlemişim.

o halde, halikarnas balıkçısı tadında bir ... merhaba!
    (salieri ve çiğnenen onuru, 27.02.2009 00:17)
  14. duyduğum kadarıyla bu gazetenin her nüshası doksan sayfanın üzerinde çıkacakmış. fiyatı bu nedenle 75 kuruşmuş. günlük bir gazetenin hacminin bu kadar olması tartışmaya oldukça açık bir konu. çalışanlarını ve ailelerini uzun geceler bekliyor demek oluyor bu zannımca.
    (eloli, 27.02.2009 00:22)
  15. ne habersin ne türksün müsün acaba diye beni meraka düşüren gazete
    (kubelik, 27.02.2009 00:34)
  16. matbaalarının inşaatı sırasında çalışma fırsatı bulabildiğim gazeteidir kendileri. ticari değeri olabilecek bilgileri elbette paylaşamayacağım fekat, doğan print center'ı da görmüş biri olarak söylebilirim ki, teknik olarak türkiye'de daha önce öyle bir gazete basılmadığına emin olabilirsiniz. kağıdı mürekkebi bile özeldir. öyle özeldirki, kıçınızı silseniz mürekkep çıkmaz. fiyat konusunda o yüzden biraz yüksekler fakat ciner medya türkiye'de bir de kağıt fabrikası edindiğinde normal seviyeye gelecektir. aldığım duyumlara göre hala doğru düzgün yazarlar bulamamış fatih bey. içerikde tamamlandımı iddialı olur.
    (commensalist, 27.02.2009 13:23)
  17. dünkü ilk sayfa prova nüshasının, daha önce gördüğüm prova nüshalarına nazaran daha "şık" olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim gazete.yalnız logo biraz daha küçülmeli sanki.

300 kişilik muhabir ekseriyetli gazete personeli, pazar günü çıkacak ilk "gerçek" nüshayı hazırlamak için yarın gece yarısına kadar çalışacak.sonra türkiye'de tek olan übermensh matbaa makinesi 300 bin civarındaki istanbul şehir ve taşra baskısını ülke rekoru kırarak 1.5 saatte basacak.üstelik son anda bir değişiklik olmazsa 92 sayfa tamamı renkli 5 gazeteyi.

(görsel: gazete habertürk/67066)
    (mücrim, 27.02.2009 19:33)
  18. biraz önce gazete çevresinden aldığım sağlam bir habere göre ilk haftasında 50 kuruşa satılacakmış.maksat, milletin gözü alışsın.

yine son anda bir değişiklik olmazsa dışı kuşe, içi kaliteli kağıda renkli basılacak.boyutlarını anlatmak gerekirse bildiklerinizden küçük ama tabloid kadar da değil.hem eni hem de boyu küçülmüş.evet gördüm ama elimde mezura yoktu maalesef, dolayısıyla santim veremiyorum.ama rahatlıkla bildiğiniz 9'luk baskılara karşın 8 sütun olduğunu söyleyebilirim.

(bkz: itü sözlük haber ajansı)
    (mücrim, 28.02.2009 03:19 ~ 03:30)
  19. üzerinde birçok varsayım yapılan ve merakla beklenen ama en somut değerlendirme kriteri olarak "ht kalitesi" esprisi dikkate alınırsa beklentilerin düşük tutulması faydalı olacak gazete
    (bisiklet, 28.02.2009 03:42)
  20. merakla gidilip alınan ancak içi boş çıkmış gazetedir. beğenilecek hiçbir şey sunmamış okuruna. eğer bundan sonraki sayıları da böyle çıkacaksa çıkmasın daha iyi. ancak bir noktayı söylemeden geçemeyeceğim. habertürk spor gazetesi'ni beğendim. azıcık daha geliştirilip spor alanına yönelinsin bence. fotomaç'a da fanatik'e de çakabilir geliştirilirse.

son olarak olmamış diyor. on üzerinden 2 veriyoruz.
    (koskoca devletin adı osman lan, 01.03.2009 11:15)
  21. gazetelerin ruhu olur mu, evet.

habertürk; henüz ruh kazanamamış gazete.
    (syst, 01.03.2009 11:17)
  22. fatih altaylı'nın 100 binden fazla sattmazsa bırakırım dediği gazetedir.
    http://www.zaman.com.tr/...
    not: bu gazetenin fiyatı 75 kuruş.
    (pinkuin, 01.03.2009 11:30)
  23. fatih altaylı ve arkadaşlarının doğan medya grubu'na sallamak için kurduğu gazetedir.
    (çılgın veyfik, 01.03.2009 12:58)
  24. doğan medya grubu'nun sanırım dikkat çekmemek için doblo'yla gönderdiği casuslarıyla uzaktan uzağa takip ettiği gazete.şaka falan değil, kameralarla giren çıkanı görüntülerken binanın güvenlik görevlileri casusları fark etmiş hatta kovalamışlar falan.hemen topuk, tabii ki doğan medya center'a.

(bkz: mediawars)

öte yandan bir gazetenin içeriğini adamakıllı eleştirmek için en azından bir haftanın geçmesini beklemek gerekir diye düşünüyorum.her ne kadar iki aydır prova yapsalar da gazete yapmak sözlükten sallamaya benzemez.komik gelebilir ama şu kadarını söyleyeyim, 7 yaşından beri gazete okurum bugüne kadar gazete okuduktan sonra ilk kez ellerimi yıkama ihtiyacı hissetmedim.sırf bu yüzden bile kendi adıma teşekkürü bir borç biliyorum kendilerine.

www.htgazete.com
    (mücrim, 01.03.2009 13:20 ~ 13:25)
  25. yeni çıkan bir gazeteye göre oldukça iyi reklam almış ve şaşırtmıştır.
    (chixculub, 01.03.2009 13:38)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil