uzunu kısası, büyüğü çıtırı, öğrencisi iş kadını, müzisyeni mühendisiyle çeşit çeşit insan bir araya gelip balon üfledik filan. içtik tabi bi' de. mercimek'in arkasından su döktük, öpücük attık, havai fişek patlattık. gider gitmez de tekila boyoz yaptık.
öncesinde de çok eğlendik bi' de hep birlikte***, o akşam en çok biz eğlendik zaten. izmir turunda kendimizi kaybettik. tabii kime ne de, öle..
eğlencenin dibine vurulan zırvadır. spontane şekilde gelişmiş, konukları da sürpriz olmuştur.
dip not eklemezsem çatlarım: boy konusu hakkında bu kadar farklı açılardan bakabilitesi olan başka birisiyle daha tanışmamıştım helal olsun andromeda.*
coco loco ve asmaaltı mekanlarında vuku bulan zırvanın en önemli tarafı, mercimeğebenzeyenbitki'nin izmire gelmiş olmasıydı. aslında kafamızda zırva yapalım diye bir düşünce yoktu, ancak bir araya gelen insanların tesadüfen itü sözlük yazarı olması sonucunda ortaya böyle bir sonuç çıkmış meğersem.
şimdi ne yazsam o ortamdaki keyfi anlatma konusunda yetersiz kalacak. zaten bize ne arkadaşım diyenler de olabilir, o zaman niye buraya kadar okuyosun lan yazıyı. neyse, sonuçta mükemmel eğlenceli, süper keyifli, kıskandırıcı derecede muhteşem bir buluşmaydı, oradaki büün arkadaşlarımı gıdıklarından öpüyorum.
gıdığım olmaması sebebiyle scherzi'nin beni öpemediği zırva. bu zırva sayesinde edindiğim en garip bilgiler scherzi'nin sense of direction'ı -ingilizce söyliyim ki karizmatik olsun- hakkındadır.
andro: aloğğ, bak şimdi, çimlerde polo'nun sol çaprazındayız denize doğru baktığında.
scherzi: yani 45 derecelik açıyla kuzeybatısı mı demek istiyosun, anlamadım...
andro: höea? can'ı versene sen ya..
- scherzi :abi taksiciye sordum, pazar günleri ulusoy servisi yoktur dedi, ne halt yiycez ?
- can :taksiciye mi sordun, taksiciye ?
- scherzi: doğru lan, taksiciye sordum, aptal mıyım ben acaba ?
- kaldırımmühendizi : ulusoy servisleri şurdan kalkıyodu abi.
ayrıca buradan montrö mc donald's a balyayla gelen adam'a selamlar yolluyorum.