belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · tunceli alevileri dinsizdir
  2. · zongul ducks
  3. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  4. · domuz gribi
  5. · kurban bayramı vahşeti
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · 6 serisi
  9. · kim dokunduysa sana ona git

gayriresmi izmir sözlük zırvası  

1. 11 ekim 2008 cumartesi akşamı, alsancak'ta andromeda, scherzi, mercimeğebenzeyenbitki, kaldırımmühendisi ve bu kadar insanla sınırlı kalmayıp başka insanların da katıldığı etkinlik.

uzunu kısası, büyüğü çıtırı, öğrencisi iş kadını, müzisyeni mühendisiyle çeşit çeşit insan bir araya gelip balon üfledik filan. içtik tabi bi' de. mercimek'in arkasından su döktük, öpücük attık, havai fişek patlattık. gider gitmez de tekila boyoz yaptık.
    öncesinde de çok eğlendik bi' de hep birlikte***, o akşam en çok biz eğlendik zaten. izmir turunda kendimizi kaybettik. tabii kime ne de, öle..
    (andromeda, 13.10.2008 00:15)
  2. eğlencenin dibine vurulan zırvadır. spontane şekilde gelişmiş, konukları da sürpriz olmuştur.

dip not eklemezsem çatlarım: boy konusu hakkında bu kadar farklı açılardan bakabilitesi olan başka birisiyle daha tanışmamıştım helal olsun andromeda.*
    (kaldırımmühendisi, 13.10.2008 00:26)
  3. coco loco ve asmaaltı mekanlarında vuku bulan zırvanın en önemli tarafı, mercimeğebenzeyenbitki'nin izmire gelmiş olmasıydı. aslında kafamızda zırva yapalım diye bir düşünce yoktu, ancak bir araya gelen insanların tesadüfen itü sözlük yazarı olması sonucunda ortaya böyle bir sonuç çıkmış meğersem.

şimdi ne yazsam o ortamdaki keyfi anlatma konusunda yetersiz kalacak. zaten bize ne arkadaşım diyenler de olabilir, o zaman niye buraya kadar okuyosun lan yazıyı. neyse, sonuçta mükemmel eğlenceli, süper keyifli, kıskandırıcı derecede muhteşem bir buluşmaydı, oradaki büün arkadaşlarımı gıdıklarından öpüyorum.
    (scherzi, 18.10.2008 00:05)
  4. gıdığım olmaması sebebiyle scherzi'nin beni öpemediği zırva. bu zırva sayesinde edindiğim en garip bilgiler scherzi'nin sense of direction'ı -ingilizce söyliyim ki karizmatik olsun- hakkındadır.
    andro: aloğğ, bak şimdi, çimlerde polo'nun sol çaprazındayız denize doğru baktığında.
    scherzi: yani 45 derecelik açıyla kuzeybatısı mı demek istiyosun, anlamadım...
    andro: höea? can'ı versene sen ya..

gibi.
    (andromeda, 18.10.2008 00:18)
  5. mercimeğebenzeyenbitki'yi uğurlar iken :

- scherzi :abi taksiciye sordum, pazar günleri ulusoy servisi yoktur dedi, ne halt yiycez ?
    - can :taksiciye mi sordun, taksiciye ?
    - scherzi: doğru lan, taksiciye sordum, aptal mıyım ben acaba ?
    - kaldırımmühendizi : ulusoy servisleri şurdan kalkıyodu abi.

ayrıca buradan montrö mc donald's a balyayla gelen adam'a selamlar yolluyorum.
    (scherzi, 18.10.2008 00:23)
  6. kanımca gıdımdan öpülmesinin olası olmadığı zırvadır. scherzi iyisin hoşsun da gıdı mıdı yanlış iş hocam*

mercimeğebenzeyenbitki: evet evet atarlı kelimenin tam anlamıyla atarlı.

andromeda: ilk seferde gördüm, sevindim valla tanıştığıma. fotoğraf makinesi çalınırsa benden bilsin.*

can: çok kafa adam yahu.
    (kaldırımmühendisi, 18.10.2008 00:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil