|
|
- insanı olduğu yere kitleyecek derecede kuvvetli olan mide sancılarını maksimum 10 dakika içerisinde geçirebilecek kapasiteye sahip tek şuruptur. ne talcid, ne famodin, ne de rennie bu ilacın gücüne erişemez.
- sodyumbikarbonat ve sodyum alginat içerir.
- bi de bunun çiğneme tableti vardır.şurubu kadar şahanedir.
- tableti de güzeldir, ancak limon kokar, önyargı yapar bünyede.
- beyaz sümük gibi birşeydir bu. ilk başlarda yadırgansada sonradan alışır bünye.
- ya bu neydi adını hatırlıyorum biryerden deyip de sonradan eşantiyonlardan isminin aklımda kaldığının farkına vardığım tablettir.gastroenterolojinin popülerlerindendir.içimde sürekli sindirimi kötü etkilediklerine dair bir duygu bulunur bu tip asit blokerlerinde.proton pompası inhibitörlerinde.fakat ağrıyı alırlar.
- o kadar çok eşantiyon kalem verirler ki, ben kalem markası sanıyordum bir ara bunu.
- portakala ve limona benzeyen bir tadı olan mide ağrılarını gerçekten kesme yeteğine sahip olan çiğneme tableti ve şurup şekilleri mevcut olan kurtarıcı...
- reflü ve gastrit hastalarının kurtarıcısı.şurubunun kapağında yemek borusunda alevler olan bir adam resmi yer alır.etkisini çabucak gösterir.çok garip bi tadı vardır.
- (bkz: reckitt benckiser)
- mucize ilaç. normalde kola içip akabinde uzanması mümkün olmayan şahsıma, bira içip amuda kalkma olanağı bile sağlayabilecek kapasitede.
- içilmesi hatta yutulması en zor mide ilacıdır bence.görüntüsü sperme benzediğinden midir nedir bir türlü geçinemedik kendisiyle.ama eczacı bir arkadaşımın dediğine göre,diğerleri bununla boy bile ölçüşemezmiş.çünkü bu mideye giriş yaptığı andan itibaren,mide yüzeyi köpük kaplıyormuş,böylece reflü yani mide asidinin tekrar yukarı çıkması imkansız hale geliyormuş.diğerleri ne yapıyormuş bu arada? sadece asitle bir süre savaşıp bırakıyormuş.ben almayayım gene de dedim,mümkünse sadece savaşa varım,bu tiksinç şeyi içmeyeceğim.
- her tür hazımsızlığa iyi gelmesinin yanı sıra, bulantıya da iyi gelmesini istediğim ilaç.
- nane aromalıdır, bulantıya da iyi gelir.
|