gary payton   

adana çık aradan

1. eldiven lakaplı unutulmaz seattle supersonics oyuncusu, lakers ta umdugunu bulamamış oyun kurucu.
    (bkz: glove)
    (atsuo kawamura, 27.10.2004 13:59)
  2. lakabı the glove(eldiven) olan nba oyuncusu. bu lakabı rakibine bir eldivenin ele oturması gibi yapıştığı için verilmiştir
    (cd12, 27.10.2004 15:13)
  3. seattle supersonics, los angeles lakers ve miami heat ile üç kez nba playoff finali oynayarak unutulmaz oyuncular arasına girmiş tecrübe abidesi insan.
    (lucifer, 28.07.2006 01:26 ~ 09.08.2006 03:30)
  4. nba de "trashtalk"u en iyi kullanan isimlerden biriydi. bir rivayete göre maçlarda çenesi hiç durmazmış. savunmasının bu kadar iyi olmasının nedenlerinden biri de budur. sadece konuşarak bile rakibinin konsantrasyonunu bozabilir, onu sinirlendirebilir ve böylece oyundan düşürebilir.

payton'la aynı mahallede büyüyüp, gençken onunla beraber basketbol oynayan ve ondan bir iki yaş küçük olan jason kidd, onun için şuna benzer bişeyler söylemiştir:
    "eğer ben bugün mental olarak bu kadar dayanıklıysam, bu onun sayesindedir. yaptığımız maçlarda hep karşıma o gelirdi ve sürekli konuşarak beni etkilemeye çalışırdı. çoğu zaman da başarırdı. ancak onun sayesinde bu tür şeylerden etkilenmemeyi öğrendim."
    (yorkshire, 12.07.2007 16:51)
  5. kanımca en paragöz basketbolculardan biridir.tamam lakersı anladık miami yi anladık bi daha drafta girme isteği nedir kardeşim.
    (nr7, 07.08.2008 03:14)