hiç tahmin etmediğim gibi bir karaktere sahip olan ve beni şaşırtan insan.çok babacanmış, nedense hep sert karakterli biridir diye düşünürdüm.
aslen bir ermeni olan,
www.armenianclub.com)" onmousedown="return bkc('203910','www.armenianclub.com')">www.armenianclub.com sitesinin forumunda ermenilere "neden türklere düşmansınız, ben türkiye'de doğup büyüdüm ve onların hiç bir kötülüğü görmedim" gibilerinden sitem dolu bir mektup yazan müzik adamı.
ben kendisini
defakto sayesinde tanıdım..
(bkz:
defacto/@275809)
fethullah gülen şiirlerinden bir albüm yaparak gözümden düşmüş müzisyen. ama gelin görün ki sezen aksu'nun hakkında anlattığı bir hikayeyi paylaşmadan geçemeyeceğim:
"bu en çatlak aslında. şimdi diyor ki, 'mangal yapalım' diyorum, gelemem 'rauf amca geliyor' diyor, 'semra ablam gelecek' diyor. e kimin aklına gelir birinin rauf denktaş olduğu, öbürünün semra özal olduğu. hadi ben bunları tanıyorum, bir de tanımadıklarım var bunların şürekasından. bir gece garo'lara gittim ben yine. o gün de fırlamalığım üstümde, ceset elleri aldım, ağzımın içine yeşil ışıklar doldurdum. herkese merhaba diyorum, elimi sıkan 'ırghhhh' oluyor, yeşil ışıklar çıkıyor ağzımdan. çok azgın bir gecemdeyim fıkra üstüne fıkra anlatıyorum, bir kadın var en büyük müşteri o yerlere yatıyor gülmekten. ama müstehcen, e fıkra dediğin müstehcen olur. sonra meral okay kaşla gözle beni mutfağa çağırdı. 'o kadın kim biliyor musun gülen kadın' dedi, 'rauf denktaş'ın karısı' dedi, fenalık geçirdim hafif. ben salona döndüm, 'hanımefendi hürmetler ederim, yani aşırı hürmetler ederim, kıbrıs türktür türk kalacak, bir çakıl taşımızı verirsek namerdiz' ve o bana ne dedi, 'kız o fıkralardan daha yok mu, onlardan biraz daha anlat.'"