|
|
- tanıdığım güne dualar ettiğim, çok kötü günlerimde yanımda olmuş kardeş kişisi. keşke gerçekten kardeşim olsaydı diye düşünüyorum bazen. asla onu bakkala göndermezdim, o derece severdim.
aylar süren sözlüğe gel yalvarmalarıma sonunda cevap vermiştir. ne iyi de yapmıştır. seviyeli üslubunu özledim bee.. (hahaha) şimdi burda beni bıraksalar iclal aydın tarzında bir nick altı yazarım ama hayır yapmıcam. çok sevdiğim bir insandır kendisi.
- (bkz: belgarion)
- çok değil 3 senedir tanıyorum,ama o kadar çok şey paylaştım ki onunla.arkadaştır,dosttur,kardeştir...kırarım çok kişiyi aslında ,kişilik olarak hanzoyumdur bi bakıma yani ama onu kırmaya çekinirim,ters bir söz söylemek aklımın ucundan geçmez ona.bir çoklu ortamda başka kimsenin anlayamayacağı ,sadece iki kişinin arasında bi espri olabilmesi duygusunu bilenler anlayacaktır... o benim sıra arkadaşımdır ve hep öyle kalacaktır.zaman gelip aylar belki yıllarca göremesem de hep yanımda oturduğunu bileceğimdir.
- gece gece beni ağlatmış kişi. onu seviyorum. kardeşiliğin çok da kan bağıyla alakalı olmadığının ispatıdır ona olan sevgim ve güvenim.
- @1614925 nolu girisine sonuna kadar katıldığım yazardır.
- seçimden bir önceki gece klasik msn kavuşmalarımızdan birindeydik. "napcaz yaa chp'ye mi oy vercez, napsak mk?" diye bir soruyla gittim. bana geri dönüşü "hayatta o partiye oy vermem, ahirette che yakama yapışır?" oldu. nasıl bi adam, nasıl seviyorum. olsa da gülsek.
sağlam yazar, çok temiz yazar.
- aklı başında spor ve siyaset girilerinin sahibi, az ama öz yazan takip edilesi bir yazar.
- (bkz: dördüncü nesil entelijans)
(kl7mu, 01.12.2007 16:54)
|