tam anlamıyla kahramanım!sahibini,köpek oddie yi ve etrafındaki tüm canlıları idare etmeyi başaran despot kedi.lazanya canavarı,hayatı umursamaz tavırlı şişman kahraman.verdiği cevaplar ile bana the simpsons taki hommeri hatırlatan homurtulu şirinlik.
türkiyede yayın haklarının gamma medya'da olan * 'pazartesilerden nefret ediyorum' sloganı 12 yıllık eğitimimin ana temasını oluşturmuş, gözleri aralık bakan* insanları tarif etmede kullanılan uyuz sevimli kedi
"pazartesilerden nefret ederim" kitabını defalarca gülmekten kırılarak okuduğum, en çok gülümseten ve hala da http://www.garfield.com adresinden takip ettiğim komik kahraman
"daha geç başlasalardı sabahları sevebilirdim" "daha çok çalışmaktansa daha çok yemek yemeyi tercih ederim" gibi replikleriyle gönüllerde taht kurmuş karakter.
"love me
feed me
and never leave me"
ve
hey mama ile bana direk oyuncağını aldıran film.
!:o kadar güldük neşelendirdi beni beleşe izledik adamlara bir faydamız olsun!:
19 haziran 1978 doğumlu kahraman.ilk çizildiği şekilde(şişko,hantal,arka bacakları görünmüyor ve tüy yumağı) kalsaydı bu kadar uzun ömürlü olmayacak olan kedi.
şöyle güzel bir özlü söze sahiptir kendileri: "all i do is eat and sleep. eat and sleep. eat and sleep. there must be more to a cat's life than that. but i hope not."