belki ilginizi çeker
  1. · gang bang
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · author gibi erkekler
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · uykusu olup da uyumayan insan
  8. · eros tv
  9. · seni yaralar kendim kanarım

gang bang zirvesi  

1. ileriki vakitlerde yapılması potansiyel zirve, planlar şimdiden kulislerde dolaşmakta. çeşitli illerden gelen erkek katılımcılar ile birleşen istanbul içi küçük grup, sözlük yazarı olmayan bayanlar ile taksim civarında bir süre gezip, ısınıp biraz da nemlenip; organizatörce temin edilecek bodrum katında eğlencenin dibine vuracaktır.
    (azureel, 04.09.2004 12:43)
  2. itülü kız ve erkeklere inat gay gaya zirvesi katılımcıları ile de birleşilip, mega katılımcılı dev bir organizasyon yapılması planlanmakta.

not : zirve davetli yapılacak, sadece saklı seçilmişler gelebilecektir.
    hiç bir "değerli sözlük yazarı bağyan" bağırıp çağırmasın "beni de alın" diye.
    (azureel, 04.09.2004 12:48)
  3. organizasyon resmi iletişim sponsoru mutlu insanlar turizm tarafından çanakkale, bursa ve ankara'dan otobüsler kaldırılacaktır. (bkz. kaldırmak)
    (azureel, 04.09.2004 12:56)
  4. zirve sonrası yazılacak olan nikaltılar şimdiden merak edilmektedir.
    (aqua, 05.02.2005 15:14)
  5. söz konusu zirve sonrası yazılabilecek bir nickaltı girisi:

"bunca yıldır yoğurt yerim böyle kase görmedim

giri: pozisyon hakimiyeti mükemmel yazar,sker..çok kıvrak zekasının yanında kıvrak bir bünyesi var,her pozisyonda vücut hakimiyetini koruyor..önsevişmesi mükemmel,yalaması okşaması harika..kısacası,hoşsohbet ve hoşsker bir arı..tam anlamıyla bir arı.güzel sokuyo yani.

(süper kaseli hatun, 10.02.2040 06:30)
    (close2death, 05.02.2005 15:18 ~ 15:19)
  6. (bkz: itü sözlük partuza zirvesi)
    (azwepsa, 05.02.2005 15:21)
  7. (bkz: bütün sözlük grup seks yapsa olabilecekler)
    (aqua, 05.02.2005 15:24)
  8. (bkz: ahlak göreceli bir kavramdır)
    (stocky2001, 05.02.2005 15:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil