|
|
- ardından insert coin yazısı gelmesi muhtemel cümle
- "oyun bitti" anlamında olsa da aslında "kaybettin, salak ahahah" demek istemektedir kendisi. bilgisayar bu iki kelimeyle aslında size kıçıyla güldüğünü anlatır.
- bilgisayar tarafından aşağılanma durumu.
- insanları sinirlediren bir ses ile sanal varlık sizinle dalga geçer, bir çeşit hırs mekanizması aktivatörü. amaç oyuncunun makine** karşısında daha çok vakit harcamasıdır.
bu iki gavurca kelime, ingilizce bilen bilmeyen herkesi sinirlendirmeyi iyi de başarmıştır, hepimiz küfrederiz bu yazıyı görünce; içimizde bir yerlerde ukde kalır oyunda öldüğümüz yerin ilerisini görmek.
- 10 yaşına kadar game over iken 10 yaşından sonra geym ovır olan oyun bitiş cümlesi.
- özellikle atari oyunlarının olsa da hemen hemen tüm oyunların sonunda yazan klasik yazılardan biridir. ayrıca oyunlarda geçen diğer laflar şunlardır:
insert coin
press start
select player
select team
here comes a new challenger
hall of fame
high scores
- insanları birçok olaydan daha fazla sinirlendiren söz öbeği.hatırlıyorum da küçücüktüm joyistik leri atardım oradan oraya.
- yanlış hatırlamıyorsam, gameshow'un son sayısının kapağında yazan cümleydi bu.
güzel günlerdi o günler, yaşanan bazı şeyler kötü olsa da.
- bir efsanenin bitişini anlatan cümle.
(bkz: gameshow)
- yalova'dan istanbula giderken hatalı sollama yapan bir arkadaşımın, yaptığı hatalı sollama sonucunda kafa kafaya geldiği karşı yönden gelmekte olan kamyonun üzerinde gördüğü yazı.
arkadaş hayatın da böyle sona erdiğini zannetmiştir. ama kaza ciddi bir hasar olmadan atlatılmış ve o yazının gerçekte var olduğunu anlaşılınca kamyoncu abinin yaratıcığılığına saygı duyulmuştur.
(bkz: garip ama gerçek)
- aşk oyununun kapanış repliği.
- (bkz: dağılın lan)
- (bkz: and the oscar goes to)
- ölünce mezar taşımın üzerine yazdırılmasını istediğim yazı.
- (bkz: küfür olmayan ama küfür etkisi yapan sözler)
- (bkz: tolga abi basıyorum basıyorum olmuyor)
- nuclear assault un ilk albümü
çıkış yılı 1986
- uzun süredir ortada gözükmüyor..artık oyunlar mı bitmiyor acaba?! konsol oyunlarında bile gözler onu arıyor hani ama yok..özletti kendini fena..
- şu veya bu nedenle büyümek zorunda kalmak durumunu anlatan söz.
"welcome to the real world"
|