mutluluğun resmini çizemese de ne olduğunu anlayabilmiş şanslı insanlardan biri. her ne kadar hoş geldin denmiş olsa da daha önce; olsun yine hoş geldin. sadece itü sözlük'e değil hayatıma da hoş geldin. böyle yazınca aklıma emrah'ın bir filmi geldi. hoş geldin gülüm. neyse daha fazla zırvalamadan nick altını terkedeyim. hoş geldin demiş miydim?
6. nesil dost yazar. sözlüğün sabahçı tayfasından. sanırsam o da benim gibi gündüzleri uyuyor. huzurlarınızda kendisine hoşgeldin dedikten sonra yerine yolluyorum.
dağılabilirsiniz.
kendisiyle fear factor a katılma gibi bir planımız vardı. ancak sigara içtiğinden nefes falan tutamaz bu suyun altında dedik, vazcaydık. şimdi survivorı deneyelim diyoruz. bakalım, kısfmet.
an itibariyle kapsama alanı dışında. helalliğini alıp çekip gitti, su yerine alkolün kullanıldığı gezegenine çekildi. gezegeninde süperman imiş o, ortlık karışmış da ayar çekip gelicekmiş. kıymetini bilemedik. aaah ah.
yok la bu sonuncu olmadı. adam iki de bir msn ışığımı yakıyor arkadaş. tespit üzerine tespit. lan yeter. yazan var yazmayan var. ben günde bir iki giri anca takılıyorum. yok ben tespit yaptım sen de gör. küçükken amcalara pipimizi gösterirdik ya o hesap. yine de saygıyı elden bırakmam ama. emeğe saygı derim, +repsiz koymam, tşk kib sçs üçlüsünü muhabbetin sonuna kondururum.
sevdiğim nadir tereslerden kendisi. yazıyor efendim durduramıyoruz...
okey oynamayı bilmeyen yazar.. bana laf atmış bir de benim yokluğumdan istifade ederek, cık cık hiiiç yakıştıramadım! zaten bi' şarkı (albüm hatta nerdeyse tüm şarkılar birbirine ekli bir album!) attı 2326543564 saatte geldi *
kendisini 3 dk önce webcam de gözümün önünde kaybettik.sözlüğe gülerek bakıyordu kendisi güzel güzel.sonra qrs komplexi başlığına gelince kahkaya döndü bu gülümseme.sonra baktık kendisi nefessiz kaldı akciğerine yenildi.morardı sonra "hıgıgıgıg" dedi gitti.şaka değil.gerçekten öldü kendisi.son 2 yıldır sigarayı bırakması için ikna etmeye çalışıyordum kendisini.dinlemiyordu.akciğerine yenildi.zamansız bir ölüm oldu.kendisi kalp damar cerrahı olmamakla beraber tıpla hasta olmak dışında en ufak bir münasebete girmemmişti.acımızı azaltıyor bu tabii ki ancak kendisini sevmemiz için,uslanmaz nekrofilikler olmamız için engel değil bu.