gündem
  1. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · beşiktaş
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · prison brake
  8. · buscopan plus
  9. · abdurrahman gürkan

gamalı haç desenli türban  

1. türkiye ve almanya'da satışa sunulup, simgelere ve özgürlüklere alerjisi olan kitlelerin gözüne gözüne sokulması gereken üründür.

üstelik 10 dakika içerisinde siparişinizi verirseniz bu muhteşem orak-çekiç logolu iş eldivenine de bedava sahip olacaksınız !

(bkz: mucize ürün advertorial kuşağı)
    (aggressive, 19.01.2008 00:03)
  2. yeni bir moda akımı olması muhtemeldir.

hitler iki milyon yahudiyi fırınlarda yaktı.
    rakamlar abartıldı diyenler oldu. ikibin kişi, iki yüz kişi olsun ne fark eder ki! insanlar fırınlarda yakıldı!

ve insanlığın kollektif bilincinde derin bir yara bırakan bu sapkınlığın simgesi olan "gamalı haç" almanya'da yasaklandı. yani insanları toplama kamplarında fiziksel ve psikolojik işkencelere tabi tutup akabinde fırınlarda kızartan bir çılgınlığın, bir utancın simgesi...
    bugün üzerinde gamalı haç simgesi ile almanya'da gezen adam şunu demektedir aslında: "ben yahudi soykırımını destekliyorum. oh olsun! bugün imkan olsa yine yaparız."

buraya kadar herşey normal.

ama bugünlerde benim güzel ülkemde yeni bir moda akımı başladı.
    siz türban yasak olmamalı bu bir utançtır dedikçe karşınızda "nasıl ki gamalı haç almanya'da yasaksa..." diyen bir aklı evvel beliriveriyor. ve bu lafın akabinde de suratında orgazmla karışık bir "şah ve mat" ifadesi beliriyor.
    ne yalan söyliyeyim gerçekten mat ediyor bizi. zira bu benzetme karşısında şaşkına dönen zihnimizi toparlamamız zaman alıyor.

pardon yanlış mı duydum?
    siz az önce başörtüsünü yüzbinlerce insanı katleden bir manyaklığın simgesiyle aynı kefeye mi koydunuz yoksa bana mı öyle geldi?
    bunun bir şaka olduğunu varsayıyorum.

yoksa tarihimizde türban yüzünden yaşanmış bir soykırımımız var da benim mi haberim yok!
    gamalı haç ve türban yanyana ha?

allah aşkına biri beni uyandırsın kabus görüyorum herhalde...
    (emigrant, 19.01.2008 08:02 ~ 08:04)
  3. messerschmitt bf 109 alanlara yanında verilen hediye.
    (zaknafein, 19.01.2008 10:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil