|
|
- gerçek adı "galear anarion" dur. sıcak ve samimi bir hava estirmek için ilk ismini kullanmaktadır. müzisyendir kendisi. bateridaşımdır.. aramızda anathemasal bir benzerlik de mevcuttur. daha tanışmadan önce aynı konserde bulunmuşluğumuz da vardır. o da vardır bu da vardır. vardır da vardır. anladınız siz anladınız..
(bkz: saç malanmaz taranır)(lethromar, 09.12.2005 16:23 ~ 15.06.2007 00:07)
- annemin annesinin abisinin oğlunun oğlu olan şahsiyet.
(bkz: kuzen)
anathema konserine gittiğimiz davulcu kişilik.
pathetic oblivion'un biricik davulcusu..(eardur, 01.03.2006 18:09 ~ 18:10)
- saygıdeğer kuzenim.. dayımın oğlu olur kendisi..
gerçekten duygusal ve anlayışlı bir insandır.. onunla içki içmek büyük bir zevktir.. (hele bi de yanında eardur olursa tadından yenmez..)çocukluğumuzdan beri her görüştüğümüz ayrı bi eğlence, anı olmuştur bizim için.. (bkz: saybörk)
pathetic oblivionun kurucularındandır..(sulfur, 05.03.2006 17:36 ~ 17:38)
- hafta sonunda evimde ağırlamaktan ve onunla birlikte kafa çekmekten gurur duyacağım kişi..
- sonunda bu da oldu dedirten, 30 mart 2006 opeth ankara konseri'ni birlikte izlediğimiz akıl sır erdiremediğim kişi.
- birgün geçmiyor ki bu adamın yeni huylarıyla tanışmayalım sayın seyirciler.. şu an itibariyle bana, "klozetteki dışkım.." adlı fotoğrafını yollamıştır.. dediğine göre fotoğraftaki beyaz*, hayatın anlamsızlığını, bok da yalnızlığı temsil ediyormuş.. kendisinden bir kez daha tiksindim..
- iyice müzik adamı olmuş, barlarda pavyonlarda sahne almaya başlamış katatonik varlıktır. ayrıca istanbul'a geliyormuş öyle duydum.. 5 yıldızlı otelde kalıcakmış bir de.. ne iştir anlam veremedim?!..
(lethromar, 02.05.2006 23:39 ~ 15.06.2007 00:08)
- (bkz: bi galear vardı noldu ona)
- kendisinin davulsal gelişimine, adeta bir çocuğun doğumdan ergenliğe gelişimine tanıklık etmişcesine şahit olduğum küçük bebeğimdir.. daha 1 aylıktı bir muhabbet sırasında "da..vul.. dağğ...vuğğll... batt.. erii... davul.." diye ilk sözleri dökülmüştü dudaklarından..
(bkz: müjde bey oğlumuz konuştu)
- meslektaş,dostum,sulfurumun kuzeni ve orhan dayı(mız)ın oğlu olur kendisi...
kafaları demledikten sonra muhabbete doyum olmaz,ben konuşurum o dinler,o konuşmaz yine ben konuşurum...ayrıca doğum günlerimiz arka arkaya,iki gün aralıksiz nasıl içiliyor onuda öğreneceğiz inşallah,tabi yine hep beraber olarak...
- insanın sahip olabileceği en iyi kuzendir kendisi.. gülmek, eğlenmek, ağlamak, kavga etmek,karşı çıkmak ve daha niceleri onunla birlikte öğrenildiğinde güzeldir.. onunla içmek ayrı bir zevktir.. rakı yağ olur akar insanın kalbine.. bilirsin her zaman sana arka çıkacağını, yanında olacağını..
- ince hesapların adamıdır...
my(ben):
lan yarın sizin okulu basacam tabancayla amerikadaki manyak gibi
one dead eye:
hop
one dead eye(kendileri):
abi o zaman
one dead eye:
bak sana bi kızın resmini yollim
one dead eye:
onu böyle esir felan
one dead eye:
ben kurtarayım sonra
one dead eye:
onu
one dead eye:
one dead eye:
böyle bir olay olsun
one dead eye:
sen de vuracağını vur sonra:))
- en son terörist dolu bir dağın yamacındaki çeşmenin üstünde davul çalarken görülmüş.. anlamadınız değil mi?.. ben de anlamadım aslen..
- işkembe çorbası içerken içini döküp*, beni mutlu eden kişilik... *
bir bildiğimiz var ki son dubleyi içmiyoruz di mi ama? * yalnız çorba güzeldi ha...
(bkz: enseye şaplak göte parmak)
- dj olmuş başımıza. ufka bakan sevgili adında melankolik bir de program adı bulmuş. bir o kadar bunalım bir de tanıtım yazısı yazmış. ama gelin görün ki dj avatarı adeta bir tiesto bir chemical brothers.. karşıtların birlikteliğinden diyalektik bir şov sunacak sanırım bize.
- "galear show" isimli ilk single'ını yayınlayıp müzik piyasasına iddalı bir giriş yapmıştır. severek izliyoruz.
- sonunda aynı masada oturabildim bu herifle. elledim filan hatta. tokalaştım yani. yalnız boyu benden uzunmuş bunun. hayretler içerisindeyim. oysaki efeler gibi 1.70 boyum vardı. nasıl oldu anlamadım. şaşırdım. "boynuz kulağı geçer" mi desem, "ayı!" mı desem bilemedim.
unutmadan, farkettim ki yan yana gelince tepkime veriyoruz ve insanı kendisinden utandırabilecek muhabbetler çevirebiliyoruz. işin garip yanı bu muhabbet son bulduktan sonra yüzümüz gülmekten kasılmış vaziyette, resmen botokslu gibi ayrılıyoruz birbirimizden. çok süper lan!
- kuyutorman prensidir galear. kendisinin izmir kazanmasını dört adet gözle beklemekteyiz.
- gerçek bir insandır o.. her ne kadar dışarıya belli etmese de pamuk gibi bir kalbe sahip bir insandır.. kendinden çok karşısındakini düşünür çoğu zaman,incitmek istemez, karşısındakini inciteceğini kendi incinir, derinden yaralanır.. geceleri yatmadan düşünür sevdiğini.. "aşk" ın kendisine, koşulsuz sevgiye aşıktır bu adam.. gözüyle görmez,yüreğiyle görür.. dış görünüşüyle yargılamaz,yargılayamaz insanları,dinler o..
uzak kalınca da çok özletir kendini..
|