belki ilginizi çeker
  1. · amerikan filmlerindeki sportif köpek
  2. · eardur
  3. · 20 mayıs 2005 anathema istanbul konseri
  4. · downer
  5. · yuvarlağın köşeleri
  6. · sıçsam sanat olur
  7. · itü sözlük radyosu
  8. · supernatural
  9. · lost ne lan tarikatı
  10. · ufka bakan sevgili
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · geniş aile
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  5. · yılmaz özdil
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  8. · reklamlardan akılda kalanlar
  9. · selin toktay

galear  

1. gerçek adı "galear anarion" dur. sıcak ve samimi bir hava estirmek için ilk ismini kullanmaktadır. müzisyendir kendisi. bateridaşımdır.. aramızdaanathemasal bir benzerlik de mevcuttur. daha tanışmadan önce aynı konserde bulunmuşluğumuz da vardır. o da vardır bu da vardır. vardır da vardır. anladınız siz anladınız..
    (bkz: saç malanmaz taranır)
    (lethromar, 09.12.2005 16:23 ~ 15.06.2007 00:07)
  2. birgün geçmiyor ki bu adamın yeni huylarıyla tanışmayalım sayın seyirciler.. şu an itibariyle bana, "klozetteki dışkım.." adlı fotoğrafını yollamıştır.. dediğine göre fotoğraftaki beyaz*, hayatın anlamsızlığını, bok da yalnızlığı temsil ediyormuş.. kendisinden bir kez daha tiksindim..
    (lethromar, 09.04.2006 23:50)
  3. iyice müzik adamı olmuş, barlarda pavyonlarda sahne almaya başlamış katatonik varlıktır. ayrıca istanbul'a geliyormuş öyle duydum.. 5 yıldızlı otelde kalıcakmış bir de.. ne iştir anlam veremedim?!..
    (lethromar, 02.05.2006 23:39 ~ 15.06.2007 00:08)
  4. (bkz: bi galear vardı noldu ona)
    (jemand, 18.09.2006 12:37)
  5. kendisinin davulsal gelişimine, adeta bir çocuğun doğumdan ergenliğe gelişimine tanıklık etmişcesine şahit olduğum küçük bebeğimdir.. daha 1 aylıktı bir muhabbet sırasında "da..vul.. dağğ...vuğğll... batt.. erii... davul.." diye ilk sözleri dökülmüştü dudaklarından..

(bkz: müjde bey oğlumuz konuştu)
    (lethromar, 09.11.2006 20:47)
  6. meslektaş,dostum,sulfurumun kuzeni ve orhan dayı(mız)ın oğlu olur kendisi...
    kafaları demledikten sonra muhabbete doyum olmaz,ben konuşurum o dinler,o konuşmaz yine ben konuşurum...ayrıca doğum günlerimiz arka arkaya,iki gün aralıksiz nasıl içiliyor onuda öğreneceğiz inşallah,tabi yine hep beraber olarak...
    (evo, 05.01.2007 22:01)
  7. ince hesapların adamıdır...

my(ben):
    lan yarın sizin okulu basacam tabancayla amerikadaki manyak gibi
    one dead eye:
    hop
    one dead eye(kendileri):
    abi o zaman
    one dead eye:
    bak sana bi kızın resmini yollim
    one dead eye:
    onu böyle esir felan
    one dead eye:
    ben kurtarayım sonra
    one dead eye:
    onu
    one dead eye:

one dead eye:
    böyle bir olay olsun
    one dead eye:
    sen de vuracağını vur sonra:))
    (jemand, 25.04.2007 02:34)
  8. en son terörist dolu bir dağın yamacındaki çeşmenin üstünde davul çalarken görülmüş.. anlamadınız değil mi?.. ben de anlamadım aslen..
    (lethromar, 22.05.2007 21:38 ~ 21:39)
  9. işkembe çorbası içerken içini döküp*, beni mutlu eden kişilik... *

bir bildiğimiz var ki son dubleyi içmiyoruz di mi ama? * yalnız çorba güzeldi ha...

(bkz: enseye şaplak göte parmak)
    (evo, 12.06.2007 00:47)
  10. dj olmuş başımıza. ufka bakan sevgili adında melankolik bir de program adı bulmuş. bir o kadar bunalım bir de tanıtım yazısı yazmış. ama gelin görün ki dj avatarı adeta bir tiesto bir chemical brothers.. karşıtların birlikteliğinden diyalektik bir şov sunacak sanırım bize.
    (lethromar, 15.06.2007 00:12)
  11. "galear show" isimli ilk single'ını yayınlayıp müzik piyasasına iddalı bir giriş yapmıştır. severek izliyoruz.
    (moonbronze, 29.07.2007 01:17)
  12. sonunda aynı masada oturabildim bu herifle. elledim filan hatta. tokalaştım yani. yalnız boyu benden uzunmuş bunun. hayretler içerisindeyim. oysaki efeler gibi 1.70 boyum vardı. nasıl oldu anlamadım. şaşırdım. "boynuz kulağı geçer" mi desem, "ayı!" mı desem bilemedim.

unutmadan, farkettim ki yan yana gelince tepkime veriyoruz ve insanı kendisinden utandırabilecek muhabbetler çevirebiliyoruz. işin garip yanı bu muhabbet son bulduktan sonra yüzümüz gülmekten kasılmış vaziyette, resmen botokslu gibi ayrılıyoruz birbirimizden. çok süper lan!
    (lethromar, 27.08.2007 10:56 ~ 10:58)
  13. kuyutorman prensidir galear. kendisinin izmir kazanmasını dört adet gözle beklemekteyiz.
    (elifabeth, 04.02.2008 02:42)
  14. oğlum diye demiyorum ama kıyak adamdır, on numaradır.
    gençliğinde etrafı adım attığı yeri çay bahçesine dönüştürmesiyle ünlüydü; şimdi ise aile çay bahçeleri fedadır ona

(bkz: eskilerden kim kaldı)
    (emredersin, 06.08.2008 01:34)
  15. resmen, açık açık bendenize (şarkıcı olandan bahsetmiyorum) "abi" demiştir. hayır, desin, sorun değil. ama duyan da aramızda on bin milyon yaş farkı zannedecek. kompleks yaptım ha!

zaten "yaşlanıyoruz azizim" demeye başladığım günden beri bir yaşlanma korkusu sarmıştı. galear da bunun üzerine tuz biber ekti. aferin.

açıklık getirmek lazım: aramızdaki yaş farkı sadece 3 (üç) yıl.
    eh ulan, "abi" mi denir adama? yaşlı değilim lan ben!

"abi" deme bana. "hacım" de, "kanka" de, "koç" de, "kaptan" de, "aşkı... öhm. evet ne diyordum. birşeyler de ama "abi" deme lan. yaşlı değilim lan. ühhü.

"hah unutmadan" editi:
    ne kadar çok " işareti kullanmışım.

biraz karmaşık kafam sanırım. önce "hayır, abi desin" demiş, sonra da "abi deme bana" diye ilerlemişim. kişilik bölünmesi zor tabi.

ha bir de;
    küçüklerimi severim ben. geçenlerde benden üç yaş küçük bir kardeşime çikolata aldıydım. dayanamayıp yarısını yedim aslında. neyse.
    (ninn worx, 05.01.2009 22:57 ~ 23:01)
  16. eskisi gibi konuşmayı özlediğim insandır.
    (elifabeth, 29.09.2009 22:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil