galatazaray   

adana çık aradan

1. isviçre’nin nyon kentinde bulunan uefa merkez binasında yer alan kupaların altındaki cam büstte isimleri yazılı şampiyon takımlar arasında bulunan galatasaray’ın adının yanlışlıkla ‘galatazaray’ olarak yazılması hadisesi sonu ortaya çıkan durumdur.

koskoca iki kupa sahibi takımın adının yanlış yazılması ülkemize karşı ciddiyetsizliğin simgesidir diye düşünüyorum.
    (rahip, 16.11.2007 00:09)
  2. bu terbiyesizliği şiddetle kınıyorum. lyon* kentini de laubali ilan ediyorum.
    (ben de öyle biliyordum, 16.11.2007 00:12)
  3. ali şen nasıl galatasaray der sorusunun cevabı.
    (undeadtr, 16.11.2007 00:23)
  4. bir başarıyı korumanın onu elde etmekten daha zor olduğunun göstergesi.
    (bkz: başarı)
    (bkz: uefa başarısına bok atmak)
    (bkz: basitleşmek)
    (bkz: dingillik)
    (bkz: 2007 de galatasaray ın avrupadaki hali)
    (bkz: taşak konusu)
    (bkz: değerlendirme)
    (bkz: ciddiyet)
    (bkz: hoşaf)
    (bkz: reyal madrit)
    (bkz: efsi barselona)
    (bkz: yuventus)
    (bkz: bayer münih)
    (bkz: mençıstır yunaytıd)
    (bkz: götünüzden element uydurmayın lan)
    (ondadokuz, 16.11.2007 08:51 ~ 26.02.2008 19:17)
  5. hayali galataza kentinin hafif raylı taşıma sistemi için biçilmiş kaftan olan isim

(bkz: ankaray)
    (frayedendsofsanity, 16.11.2007 08:55 ~ 08:55)
  6. ayıptır. yanlıştır. ama bunu götürüp uefa başarsına bok atacak kadar basitleşilecek kadar da dingillik değildir.

korudu yada koruyamadı, ismi unutuldu, avrupa'da tırsılan takımken şimdi adını duymadığım takımlara yenilip içimi acıtan bi hal aldı, hakan şükür'ün bile takımla polemiğe girdiği o efsanevi aile ortamından hasan ergün'e küfretti muhabbetlerine kadar indiği bi takım oldu malesef. lakin;

asla ve asla o kupa değerini yitirmedi. hele ki tarihi 10-15 şampiyonluktan ibaret olan kupa çeşitliliği konusunda yayla kupası, balkan kupası gibi ne olduklarını bilmediğim kupalardan medet uman hoşafların sözüyle.

eğer taşak konusu takımlar varsa onlar da 2 maçta 10 gol yiyenler, yıllardır tükiye kupası alamayanlar ve avrupada 0 çekip bir adamdan 4 gol yiyip rezil rüsva olanlardır. bize gelene kadar akşam olur sonra tekrar sabah olur sonra o arada bi maç olur yine malzeme çıkar.
    (thisrock, 16.11.2007 09:24)
  7. zannedersem galatasaray sözcüğünün okunuşundan yazılışını çıkarmaya çalışmış ve fakat başarısız olmuş ekabir bir görevlinin işidir bu. ekabirliğini açıp bir yerden yazılışına bakmayışından çıkardım. malum, avrupaca'da "asa" yazarsanız "aza", "aza" yazarsanız "atsa" okursunuz. (misal: mozart -> motsart.) bu amca da böyle bir çözüm bulmuş kendince. hayır türk'tür diyeceğim ama, o da uymuyor. dünya'da lüzumsuz şeyler de oluyor vesselam.
    (tembel, 16.11.2007 16:34)
  8. "galatazarar" yazsalardı daha doğru olurdu sanırım
    (captain black, 16.11.2007 16:39)
  9. ali şenin hakkında 'naşötel kısamaks maçı hakkında konuşursam şöyle olur böyle gelir' dediği klüp.
    (satiuqea, 16.11.2007 16:44)
  10. yapılmış bir yanlışlıktır ve ayrıca oraya salatasaray yazılmış olsa idi daha büyük sorunlar meydana gelmesi kaçınılmaz olurdu.
    (pawing flower, 16.11.2007 16:52)