|
|
- an itibariyle gelmiş geçmiş "en kötü yönetim" ünvanına sahip yönetimdir benim açımdan..zaman zaman bu takımın taraftarı olmaktan utanıyorum desem yeridir.sebebi çok açık : ne futbol maçlarının sonuçları ,ne yapılamıyan transferler , ne de stadyum konusunda verilen ama tutulmayan sözler ..bu kulubün vefasızlığından hakkaten utanç duymaya başladım artık.
futbolu bırakmış ve bu kulüp için gelmiş geçmiş en değerli 10 futbolcu say deseniz ,hemen hemen bütün galatasaraylı taraftarlar bu kulübe 5 türkiye ligi şampiyonluğu ,1 uefa kupası ,1 süper kupa ,sayısını bilmediğim türkiye kupası ve cumhurbaşkanlığı kupası kazandıran hagi'yi ilk sıralara koyar.
ardından bülent korkmaz der.kazandığı başarıları sayamayız bile..
ardından hakan ünsal der..6 sene aralıksız bu takımın sol beki olarak başarıyla görev yapmış geçirdiği 4 diz ameliyatına rağmen azimle çalışarak sahalara dönmüş..
sonra arif erdem der..sayısız gol atmış ,sayısız gol attırmış ,hakan şükür'ü belki de hakan şükür yapan isimlerin başında gelir..
sonra bi de dönüp bu futbolcuların kulüpten nasıl dışlandıklarına bakar bu taraftar..işte bu anda bütün galatasaraylı taraftarların bu kulübün vefasızlığından utanç duymaları gereken andır.efendim bunu galatasaray kulubüne mal edemeyiz yönetim zaafıdır demekle de çıkamayız bu işin içinden.bir allahın kulu şu futbolculara jübile yapılması gerektiğini hatırlatmaz mı bu yönetime ?? kimsenin aklına gelmez mi ?? ama o kadar ucuz oyunların ucuz çekişmelerin içindeler ki bunları farkedebilmelerine imkan yok zaten.
hagi'ye jubile yok.
hakan ünsal'a yok.
arif erdem'e yok.
efendim bir popescu'yu taffarel'i bir araya getirip bir veda maçı düzenlemek yok.
eğer ben hagi'yi dünya yıldızlarının da yer aldığı bir organizasyonla birlikte bu ülkeden omuzlar üstünde gönderemiyosam yazıklar olsun bu kulübe.
bülent korkmaz'dan bahsetmiyorum bile.
onun utancıyla yaşasın bu yönetim ve bu kulüp.
- takımının adını yanlış telaffuz eden yöneticilerdir. kendi yönettikleri takıma bu kadar saygısı olan saygısız yöneticilerdir. gassaray diye bir takım varsa bilemem tabi..
- (bkz: yazar burada çok pis ironi yapmış)
- abdurrahim albayrak ruhu taşıyamadıkları için başarılı olamamış aristokrat topluluğu
- (bkz: http://www.galatasaray.org/...)
- sezon sonu sözleşmesi bitecek ve bedavaya kovulabilecek adama kontrat uzatıp, üç ay sonra üste 700 bin dolar para vererek kovan yönetim. ondan sonra nasıl battı bu kulüp diye tartışıyoruz.
(deget, 29.05.2007 16:47)
- ilk toplantılarına gidip yanaklarını sıkmak, boğasıya sarılmak istediğim güzel insanlar topluluğudur. iki senedir ne güzel işler yapmaktadırlar. uzun bir basiretsizlik döneminden sonra yapılan işler geleceğe yönelik umut saçmaktadır. hele bir de suyu saman altından yürütmeleri yok mu? yerim onları ben. ulan helal olsun be. futbolcu kulübe gelene kadar kimsenin ruhu duymuyor ya. hatta kewell'la meira bile son anda öğrenmişlerdir galatasaray'a geldiklerini.
bu adamlar rekor oyla geldi. galiba altın harflerle yazdıracaklar isimlerini. bir milat gibi duruyor bence.
edit: çok kötülenen girilere bununla ilgili edit yapılmasını pek sevmiyorum ama buna dayanamadım. bu girinin kötülenmesini gerçekten anlamadım. bu giri gs yönetimiyle ilgilidir. başka takımlıysan seni ilgilendiren bir şey yok, senin takımınla ilgili hiçbir yorum yok, neden kötülüyorsun? eğer gsliysen, yönetime karşı sevgilerimi belirtmemi kötülemen zaten anlamsız. çıkamadım ben bu işin içinden. bir iki kötülenme de değil. en sevilmeyen girilerime girmiş. çok da sikimde afedersiniz, sadece anlayamıyorum.(depik, 22.07.2008 23:52 ~ 05.08.2008 19:32)
- transferler, takımda tutulan genç isimler ve yol verilenler olsun neredeyse sıfır hatayla iş yapmaktadırlar. bu adamların içine manchester united ya da milan yöneticileri mi kaçmış bilinmemektedir ama ne olsuysa iyi olmuştur.
- özhan canaydının uzatmaların 43. dakikasında beni değiştirin deyip sahayı terkettiğinden beri. terkettiğinden beri! olm. boğazımda kaldı laf süper lan. hiç bu kadar düzgün işler yaptıkları görülmemişti.
- gs'de yıllar sonra hem kadroyu koruyup, hem iyi adamlar alan yönetim. ben de adnan polatı öyle atıp tutuyor sanıyordum.
- adnan polat yönetimi geldiğinden beri inanılmaz doğru adımlar atan yönetim. tesisleşme olsun, transferler olsun her şeyi ile.. yapacakları tek yanlış * yabancı kaleci transferidir.
edit: yalnış değil yanlış.(asd, 23.07.2008 00:15 ~ 00:17)
- stad işinden alınlarının akıyla çıkmadıkları sürece rüştlerini tam olarak ispatlayamamış olacak yönetimdir.
- bu sene takıma kaliteli bir santrafor da katabilirlerse gercekten büyük iş yapacak olan topluluktur.saviola ya da oliviera dan biri olursa muthiş olacaktır.
(sooho, 23.07.2008 02:10)
|