yeni açılmış sözlüktür.adından ötürü doğal olarak sadece galatasaraylılara hitap etmektedir,zaten sitede galatasarayı ilgilendirmeyen başlık bulabileni tebrik ederim(şimdilik)
http://www.galatasaraysozluk.com
görünce
-ahanda kaçırdık bizden önce yaptılar üniversitenin sözlüğünü
diye endişelenip
"rererara" yazısını görünce sakinlediğim daha sonra
-beşiktaş sözlük yapılmalı o vakit
gibi duygu karışıklıklarına sürükleyen yeni sözlük.
yazarlarına da gelmiş geçmiş gs futbolcu adları verilsin de tam olsun.
aziz yıldırım başlığını
azize'ye yönlendiren sözlük
ergün penbe yerine
ergün pembe diye bir başlık açmış olan sözlük.
bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir yazısını 3 vakte kadar göreceğimizi tahmin ettiğim sözlük. zira hukuken sakıncalı olabilecek pek çok entry barındırıyor içinde. aziz yıldırım başlığı azize'ye yönlendirilmiş, emre belezoğlu başlığında hakaret içerikli entryler, fanatiklikte ipin ucu kaçırılırsa çok da uzun ömürlü bir girişim olmayacakmış gibi duruyor.
(lethe, 17.09.2008 16:25)
"eski sevgili ..." kalıbında girilerin bulunmadığı bir sözlük. bu bakımdan hoş.
(bkz:
fener sözlük)
ezeli rekabeti interaktif sözlük ortamına taşıyan ruh hastası klonmatik arkadaşlara tebrikler.
uzun ömürlü olmasını dilediğim sözlük. bir galatasaraylı olarak antu başlığında antu.com üyelerini angut olarak nitelendirmelerini ise ilginç karşıladım. saygı göstericeksin ki saygı duyulacaksın.
www.rerererarara.net sitesinden de ulaşılabilen sözlük
(bkz:
rerererarara ne la)
galatasaray maçlarının olduğu gün geç açılan hatta arada açılmayan sözlüktür. uefa finali falan olsa demek ki " sayfa yükleme hatası " dışında bişey göremeyecek yazar ve okur güruhu.
beni de yazar olarak kabul etmiş oluşum. elbetteki konusu futbol ve galatasaray. ve de başlangıç mottolarından gördüğüm kadarıyla, sataşmayı değil, kaliteyi düstur edinmiş gibi duruyor şu an.
4. galatasaray sözlük (rerererarara.net) bir fun club, mesaage board, arkadaşlık ya da taraftar sitesi değildir hele hele forum hiç değildir, bu nedenle sözlük formatı dışında yazılan yazılar moderasyon ekibine yazi silme yükü dışında herhangi bir yük getirmeyeceğinden bu hususa önemle dikkat edilmesi gerekmektedir.
nası yani lan ?
gitgide büyüyen fakat içerisinde sadece galatarasaylı bulunmayan sözlük. girilen entrylerdeki saygı kriterini gözönünde bulundurursak bir iç savaş yakın gibi görünüyor.
dün üye ve bugün yazar olduğum sözlük oluşumu.
2. nesil yazar olmuşuz da bakalım nasılmış. bayağı aktif başlıklar var ancak sol çerçeve pek akmıyor galiba.
iyi niyetli moderatörlerin ve zamanını sözlüğün kalitesini korumaya adayan bazı yazarların varlığı ile seviyenin oldukça iyi durumda kaldığı sözlüktür. amatör branşlarda maçların takibi yapılabilir. ayrıca sadece galatasaray değil, her türlü spor kulübü ve spor ile ilgili konu bünyesinde barınır. üye olmak için galatasaraylı olmak şarttır ama kimse size niye nba yazıyorsunuz demez. şöyle bir bakıldığında uzakdoğu sporları, antartika'da yapılan yarışlar ile ilgili bilgi bile bulunabilir.
bunu ilk fenerliler açmıştı. sonra ne oldu bilmem.
kayıt olmamın ikinci gününde yazar olmamla beni çok sevindirik yapan sözlük şeysi
* hemencecik de troll oldum, vallaha da oldum billaha da oldum,
selçuk yula gibi oradan oraya laf sokuşturuyorum
*
beşiktaş taraftarıyla ilgili bir giride hiç galatasaray tribünlerinden insanların gönlündekilere küfür edilmediğini iddia eden sözlük. tribünde küfür etmiyorsundur, dışarıda ediyorsundur. peki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. tribünde küfür edince hayvanlık, dışarıda edince zarafet oluyormuş. aynaya bakmadan devam dostlar.
3. nesile kadar kolpası ortaya çıkmadı bu sözlüğün.
şöyle ki, içinde benim şimdiye kadar gördüğüm, futbol hakkında en dolu adamları barındırıyor. aynı zamanda genel kültür, spor kültürü ve ayrıca futbol kültürü hakkında faydalanılabilecek girilere sahip bir oluşum. burdan birkaç yazar ismi verebilirdim ama neyse, kişisel bazda da olsa reklama girmeyeyim.
gel gör ki daha iki gün önce "süper abi düper abi" diye yaladıkları adama, sözlüğü terk edince "yeaa gitse noolur monako, biz bize yeteriz" serzenişinde bulunan yazarlara da sahip. her ne kadar adminler ve sözlüğün ağırlık sahibi isimleri tarafından "anti - fenerlilik" sert bir dille eleştirilse de, bazı yazarlar inatla fenerbahçe nefretini galatasaray sevgisinin üzerine çıkarabiliyorlar. allah'dan azınlıktalar.
kısacası her sözlük ortamında olduğu gibi kalabalıklaştıkça nitelikli entry sayısında azalma görülmüş olan oluşum. bundan sonra gittiği yolda da çok büyük bir şey olacağı kanısında değilim. ha, fenersözlük'den ve 1903 sözlük'den daha seviyeli bir ortam olduğu kesin. en azından rakiplerine galiz küfürler eden insanlar yok ortamda.
27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçından sonra erişilemeyen site.
genel olarak benim hayal ve arzu ettiğim seviyenin altında kalsada, belki de internet ortamındaki en az bozulmuş sözlüktür.
aslında internet aleminin en güzel sözlüklerinden biridir. fakat sanatçıların yalnızca sporla ilgisinin yazılması kabak tadı vermeye başlamıştır.
hazırladıkları dev boyuttaki ''
return of the king'' (
milan baros) pankartıyla yarın
ali sami yen stadı kapalı tribününde gövde gösterisi yapacak olan oluşum.
ps.
sabah gazetesine haber olmuşlar.
http://www.sabah.com.tr/...(geroj, 13.03.2010 19:11)