gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · giyotine yolladılar gitmedim
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · yılmaz özdil
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · disko kralı
  8. · kral tv de sıçan vj
  9. · hazırlop

galatasaray a yardım kampanyası  

1. yapılması gerekilen hadise.galatasaray gibi büyük bir kulübün parasal sıkıntısından ileri gelmesi.aslında galatasaray'a dışardan başkan olmak isteyen zengin insanlar var.ancak onlarda galatasaray lisesinden mezun olmadığından dolayı yönetime alınmıyor.aslında alsalar belkide borçlar ödenebilir.
    (jamesdean, 01.02.2006 21:17 ~ 21:25)
  2. makro değişimler gerektiren kulübü mikro değişimlere itecek kampanyadır. her 10 senede bir traftardan para toplayacak değiller ya !
    (mys, 01.02.2006 21:19)
  3. bence galatasaray'ı küçük düşüren kampanyadır. her ne kadar maddi kriz içerisinde de olsa taraftarlardan böyle bir yardım talep edileceğine maçlara katılımı artıracak kampanya yapılabilir. hem türkiye'nin içinde bulunduğu durum düşünülürse, klasik tepki olarak herkes açken galatasaray'a para mı vereceğiz denilir. diğer takımların taraftarları bundan kendilerine pay çıkarıp bunu alay konusu yapacaklarına da kesin gözüyle bakıyorum.

galatasaray'lı olarak üzülüyorum, utanıyorum.
    (dlord, 01.02.2006 21:20)
  4. zamanın avrupa şampiyonunun, koskoca galatasarayın ne duruma düştüğünün açık bir göstergesi olan kampanyadır. ha evet, yararlı mıdır acil borçlar için amenna tabiki; fakat, işte bir galatasaraylı olarak, sol meme altındaki cevahirde bir sızı da yaratmıyor değil.
    (dearmarlon, 01.02.2006 21:43)
  5. 100.000 lira vererek destek olmak istediğim ancak 100.000 rakamının dolar olarak istendiği kampanya.
    (stocky2001, 01.02.2006 21:52)
  6. (bkz: dilenciye yardım kampanyası)
    bir galatasaraylı olarak beni üzmesine rağmen gülünç bir kampanya.
    daha önce de buna benzer bi kampanya olmuştu fakat tekrar etmesi...
    (bkz: yazık)
    (goku, 01.02.2006 22:54)
  7. yönetime stadımızı da kampanyaya dahil etmesi yolunda baskı yapmak istediğim kampanyadır.
    (bkz: ali sami yen türbesi)
    (bkz: mum dikmek yasaktır)
    (bkz: yardımları kutuya atınız)
    öeeh. siz klubu yönetin klube salak salak mallarınızı satın, klubun adını kullanarak ihaleler alın, mastürbasyon olsun diye topçu alın, amatör branş sporcularına forma zimmetlediğiniz dönemlerde dahi gereksiz oyunculara milyon dolarlar verin sonra yardım bekleyin. e gelin bi de dürtün! (bkz: nerdesin firuze)
    (evdeki ses, 01.02.2006 23:18 ~ 06.02.2006 14:28)
  8. galatasaray'ın ismini küçülten kampanyadır. galatasaray'ın muhterem yöneticileri bu işi hiçkimseye duyurmadan,sessizce aralarında yapabilirdi. ayrıca galatasaray'ı bu kadar düşünen adnan polat da 100.000$'lık adam değildir,istese çok daha fazlasını çıkartır. eğer bu rezilliğin boyutlarının büyütülmesi düşünülüyorsa ali sami yen'in önündeki kaldırımda gelirleri galatasaray spor kulübü'ne bağışlanmak üzere özhan canaydın'ın değnekçilik yapması da en büyük temennimdir.

(bkz: süper kupa)
    (bkz: uefa kupası)
    (bkz: hisseli harikalar kumpanyası)
    (bkz: galatasaraya yardım kampanyası)
    (bkz: bir değnekçi olarak özhan canaydın)
    (battal boy cekirge, 02.02.2006 00:01)
  9. galatasaray'ın yardım kampanyası bir dilenme değildir. bir zamanlar mahallenin babacan, işinde gücünde abisinin işleri ters gidince utana sıkıla mahalleden yardım istemesi ve onu ödemeyi kafasına kazımasıdır. bütün bunlar olurken mahallede baba parası yiyip, kahvede takılan, arabada bira içen, işsiz güçsüz gençlerin onun bu haliyle dalga geçmesidir.
    (twinkle, 02.02.2006 00:33 ~ 00:36)
  10. bozuk param olsa katılmayı düşüneceğim kampanya, ama malesef yok kusura bakmasınlar.
    (zaknafein, 02.02.2006 00:37)
  11. bu kampanya çerçevesinde galatasaray (gaassaray); işinde başarılı, kariyerli dilencilerle 1 yıllık kontrat imzalamıştır. yalnız bosman kuralından yararlanarak sözleşmesi bitmiş veya halihazırda bonservisi elinde olan dilencilerle çalışmak uygun görülmüştür. zira dilenciler için bir de klüplerine para bayılmak şanlı kulübümüzün pasiflerini yok yere arttırır. aman! banka havalesi veya eft yoluyla değil de dilenci yoluyla bağışlarımızı yapalım efendim. bankalar komisyon alıyor.
    (analist tilki, 02.02.2006 01:15)
  12. bunun bir çözüm yolu olduğunu düşünen insanlara katılmıyorum.çünkü ne kadar dışarıdan katkı yapılırsa yapılsı galatasaray başarısını paraya dönüştüremedikten sonra sürünmeye devam edecektir.eğer uefa kupası ve süper kupayı kaldırmış ve ertesi yıl şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmış ama futbolcularınıza para ödeyemiyorsanız işte bu noktada çözüm taraftara bırakılmamalıdır.yani uefa'dan kazanılan o kadar para yetmedi de taraftardan gelen parayla mı klübü kurtaracaksınız?hadi kurtardınız diyelim bu galatasaray'ın ismini yerden yere vurmayacak mı?fenerbahçeliler'in yaptığı bağışlarda dekontlara yazdırdıkları ortada.bir galatasaraylı olarak beni üzüyor bu kampanya.yardım yapmak bir yana gözüm bile görmesin istiyorum bu kampanyayı.
    (bkz: taşıma suyla değirmen dönmez)
    (bkz: başkasının s.kyle gerdeğe girilmez)
    hepimizin başı sağolsun galatasaray ruhunu kaybettik...
    (fakespeare, 03.02.2006 22:27)
  13. sevaptır.
    (siyah, 03.02.2006 22:28)
  14. (acımadıki, 22.04.2008 22:15)
  15. türkiye nin iki büyük kulübünden biri olan,avrupa da şampiyonluklar yaşamış bir kulübe yakışmayan bir durumdur.tamam sevmem ama inanılmaz kötü bir yönetimin sonucudur bu durum.faruk süren,gs avrupa da güzel güzel ilerlerken kasayı kontrol etmeyi unutmuş herhalde diye düşündüren bir olaydır.zira gs ne zaman uefa kupasını aldı,işte o yıldan itibaren daha da kötü gitmeye başladı ekonomisi.hiçbir planlama yapılmamıştı ve şimdide ve belki daha uzun yıllar çekecektir bu sıkıntıyı.kimse yeni stadyumun dertlere derman olacağı hayaliyle kendini kandırmasın çünkü üç yıllık loca satışlarının bile parası kullanılmıştır.

sonuçta ne olursa olsun,gs gibi bir kulübe yakışmamıştır
    (diabloe25, 01.06.2009 12:32)
  16. bir beşiktaşlı olarak desteklediğim kampanyadır. avrupa'da bizi başarılı bir şekilde temsil etmiş köklü bir kulüp olan galatasaraya sahip çıkılması lazımdır. futbolun endüstriyelleşmesine karşı olarak, ingiltere premier ligi'nde olduğu gibi batan bir kulübün zengin göbekli işadamları tarafından satın alınmasını elbette kabul edilebilir bulmuyorum. galatasaray da valencia gibi 500 milyon avroluk borca sahip değil, batmıyor elbette.
    (lrockstarl, 01.06.2009 12:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil