gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · boylumlama
  3. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  4. · aşk ı memnu
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · ayağında converse ile komünist bildiri dağıtmak
  9. · pull

galatasaray ın uefa kupasında üst tura çıkması  

sayfa  / 2
  1. (bkz: el sikiyle gerdeğe girmek)
    (bkz: bordeaux)

edit: ulan yalan mı neyin eksisi bu..

yeni giriler üzerine edit: biz şimdi dalga mı geçtik çok mu komedyeniz? ben bu giriyi haha diye gülerek mi yazdım sanıyosunuz. bu neyin acısı anlayamıyorum. keşke biraz olgun olsanız da siz de gerçekleri görebilseniz. neden gözünüzü dış dünyaya kapatıp yazıyorsunuz, konuşuyorsunuz. artık 2000 senesini unutmanın zamanı değil mi sayın galatasaray taraftarları? tamam onlar güzel günlerdi hepimiz mutlu olduk gururlandık fakat bunlar sadece güzel anılar. şimdi önünüze bakmanın zamanı. tekrar büyüklüğünüzü göstermenin. o zirveye çıkıp orda kalmanın. beni çatlatmanın!! . şansınız bol olsun.
    (ernesto guevara de la serna, 19.12.2007 23:46 ~ 20.12.2007 00:30)
  2. anlamsızdır.

tıpkı panionios'u 3-0 yenip sevinememiz gibidir.
    (the artful dodger, 19.12.2007 23:51)
  3. ah ahh dedirtmiştir.
    (bkz: geçmiş zaman olur ki)
    (ritmikaritmi, 19.12.2007 23:54)
  4. 1999-2000 sezonunda 4 kere gerçekleştirdiği olay. sonunda kupayı da kaldırmıştı zira.
    (sycrone one, 19.12.2007 23:55)
  5. hiç beklemediğim bir şekilde gerçekeşmiştir. bir galatasaraylı olarak şahsımı gülümsetmesine rağmen takımın iki sezondur oynadığı kötü futbol yüzünden gerilen sinirleri tamamen gevşetemedi.
    (maglor, 19.12.2007 23:55)
  6. ara ara harbicisinden, ara ara kazara vuku bulan hadise..
    (dirtypain, 19.12.2007 23:57)
  7. gayetle normal bir durumdur.
    yunan takımı yenilmiştir fransız takımına da öyle çıkmıştır galatasaray.
    e ne var bunda? bordeaux grubun *en iyi takımı ve galatasaray'ı yendiği gibi panionios'u da yendi.
    galatasaray da panionios'u yenmenin avantajını kullanabilmil oldu.

bunlar hep olan şeyler. son maçta gruptan çıkmalar, kötü futbolla iyi yerlere gelmeler. en başarılı takımlar en iyi takımlar değil ya.
    (tatlı kavanozu, 20.12.2007 00:01)
  8. feci şekilde galatasaray'ın uefa kupasını kazandığı sene son beş dakikada 1-2 geriden gelip milan'ı yenerek grup üçüncüsü olduğu maçı hatırlatan durumdur.

milan maçı öncesinde de hertha berlin'i deplasmanda yenmiş, son maçtada bitti denilen maçı çevirerek mucizevi bir şekilde gruptan çıkmıştık. kim bilir belki de tarihin tekerrür etme zamanı gelmiştir.
    (bkz: yok artık daha neler)
    (solt, 20.12.2007 00:10 ~ 25.12.2007 17:16)
  9. bir çok kişinin zoruna giden durumdur.

e be güzel kardeşlerim panionios bile elendiğine bu kadar üzülmemiştir, sizin gs'nin gruptan çıktığına üzüldüğünüz kadar. dört puan veya mört puan sonuç olarak çıkmıştır. ayrıca hatırlatmakta fayda görüyorum:

fenerbahçe - 2006 uefa kupası h grubu puan tablosu

takımlar o g b m a y p
    newcastle united 4 3 1 0 4 1 10
    celta vigo 4 1 2 1 5 5 5
    fenerbahçe 4 1 1 2 4 3 4
    palermo 4 1 1 2 4 7 4
    eintracht frankfurt 4 0 3 1 3 4 3

demek ki 4 puanla da gruptan çıkılabiliniyormuş.

puan tablosunun tipi biraz kayık oldu idare edin artık.

ayrıca palermo'nun son maçta celta vigo'yu kendi sahasında yenemediğini fenerbahçenin de frankfurtla 2-2 berabere kalarak gruptan çıktığını hatırlatırım.
    (solt, 20.12.2007 00:30 ~ 25.12.2007 17:17)
  10. ne yapsak ne etsek de gs'nin uefa kupasını tesadüf eseri aldığını ortaya attığımız harika tezimize ucundan köşesinden bir dayanak bulsak diyen bağrı yanık fenerlilere kendilerince günışığını doğdurmuş olaydır. zira on dakikadır msn'de msj kıvamındaki böğürme seslerini taaa buradan duyuyorum.
    (ipso facto, 20.12.2007 00:34)
  11. 1 sene içinde kimlik değiştiren taraftar profilince çok önemli bir olaydır,destansı zaferdir.
    (seanpenn, 20.12.2007 00:38)
  12. yarın muhtemelen bu minvalde bir başlıkla basına yansıyacak olay: fransızlardan hayat öpücüğü.

(bkz: french kiss)
    (karizmatik, 20.12.2007 00:38 ~ 00:43)
  13. haberim olmayıp da odamda küfretmeme sebep olan, babamın haber vermesi ile bir kat daha küfrettiren olaydır. sevindirmemiş, can sıkmıştır maalesef.

diğer turlarda toparlanmak ve iyi futbol görmek ümidiyle diyorum...
    (rasputin, 20.12.2007 00:42)
  14. bence süper oldu. şimdi adına ne derseniz deyin. talih, şans, bal, kaymak vs. ortada bir gerçek var ki galatasaray bir üst tura zor da olsa başkalarının yardımıyla da olsa çıkmıştır. hatta mucizevi bir şekilde çıkmıştır. zira bordeux panionos deplasmanına 15 kişilik neredeyse tamamı yedek futbolculardan oluşan bir kadroyla gelmiş. ilk yarıyı 2-0 mağlup kapatmış ve maçı ikinci yarıda bulduğu 3 golle 3-2 kazanmış. evet gerçekten futbol tarihinde ender rastlanan bir durum. aslında bordeux panionos'u evire çevire yener. gayet normal. ama şartlar böyle iken yenmesi gerçekten bizim adımıza çok hoş oldu.

şimdi gelelim olayın bizim açımıza bakan yönlerine. galatasaray'ın 2000 yılında ortaya koyduğu her rakibini titreten oyunu özleyen birisi olarak bu skorlar ve oyunlar beni hiç tatmin etmedi. ancak gerek teknik heyet gerekse yönetim gerekli dersleri alırlarsa bu olayda galataysaray hakkında ciddi sonuçlar ortaya çıkacaktır. uefa kupasında mücadele ediyor olmanın verdiği gazla yönetim bir iki takviye yapmakta sakınca görmeyecektir. bikaç ufak taktikle galatasaray'ın uefa kupasında finale kadar uzanabilmesinin zor olacağını düşünmüyorum.

edit: saatin vermiş olduğu mahmurluk ile 2-1 biten maçın ilk yarısı için 2-0 bitti demişim. özür dilerim. uyaran ınının'a da teşekkürlerimi sunarım.
    (karizmatik, 20.12.2007 00:51 ~ 01:09)
  15. avrupa kupalarında hep ezik(!) olarak kaldığımız için sevinçten(!) dötümüze zil takıp oynadığımız sonuçtur. öyle ya gs avrupa kupalarında tarihinin en büyük başarısını elde etmiştir.
    (solt, 20.12.2007 00:53)
  16. kesinlikle tanrının işidir.tüm işi tanrı halletmiştir.bir fenerbahçeli olarak ateist olmamak için bayağı bir çaba göstermemi gerektirecek bir durumdur ayrıcana
    (nyksss, 20.12.2007 01:00)
  17. şampiyonlar liginin en kolay grubundan ikinci çıkan takımın bazı taraftarlarının bal diyip laf attığı hadisedir. evet baldır doğru, ama bu laf atmalar da neyin nesi. benim takımım beşiktaş heralde son yılların en karmaşık grubu olmuş bi gruptan altı puanla çıkamadı, ama ben gidip vay gs ye bak ezikler dört puanla çıktı gibi açıklamalar yapmıyorum. nedir bu çekememezlik anlamıyorum ki, başka işiniz mi yok olm..get a life derler hani yabancılar, o durum var..
    (henderson, 20.12.2007 01:08 ~ 01:08)
  18. (bkz: hayırlı olsun)

ayrıca hiçbir türk taraftarın da yunan takımı yerine galatasaray'ın üst tura çıkmasına üzüldüğünü zannetmiyorum.
    (ayabakan, 20.12.2007 01:12)
  19. 2000 yılında çatır çatır iken 2007'de çıtır çıtırdır.
    (bulsaraa, 20.12.2007 01:18)
  20. (azami kırk çöp, 20.12.2007 01:21)
  21. bordeaux berelilere kayıtsız güven ile gerçekleşmiş bok bir hadisedir. ama önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık.

-galatasaray kurmayları-
    (alik, 20.12.2007 01:45 ~ 01:47)
  22. (vonalı, 20.12.2007 02:15)
  23. bize sözlükte futboldan bihaber ne kadar çok yazar olduğunu göstermiş olaydır.

mesela panionios son maçını geçen hafta oynasa bordeaux'ya yenilseydi ve bu gece galatasaray austria wien'le berabe kalsaydı ne denicekti ?

hemen söyliyim ; galatasaray kendisine yeterli olacak bir puanı aldı ve bir üst tura çıktı.

sırf maçlar aynı anda oynanıyor diye efendim onlar yenildi diye sen çıkıyosun kendi işini kendin halletmelisin edebiyatı yapılıyor.e ulan tabi onlar yenildi diye ben çıkıcam , zaten ben helsinborg'a yenildim diye onların çıkma şansı vardı , zaten galatasaray 1 maçını kaybedip 1 maçında berabere kaldı diye bordeaux lider oldu , zaten helsinborg panionos 2 maçını kaybedip birinde berabere kaldı diye grup ikincisi oldu.

yani bazı futboldan bihaber arkadaşların mantığını işletirsek gruptaki herkes el siki , herkes el sikiyle gerdeğe giriyor.

bu gece cok "sik" kelimesi kullandım rüyama girmesinden korkuyorum.yeterli bu kadar..

son olarak 10 puanlık uzman sorusu geliyor ; aşağıdaki kelimelerden anlamlı bir cümle kurunuz.

el
    girsin
    sensin
    de
    sik
    sana

saygılar efendim.
    (guanoapes, 20.12.2007 02:24 ~ 02:25)
  24. kimsenin ezikliği değildir bu çıkış, ben üstüme alıyorum lan, benim ezikliğim bu, ben ezildim..
    ne sikindirik muhabbetmiş yahu, iki haftadır bitmedi, yok el zikiyle gerdeğe giriyorsunuz, yok her boku fenerbahçeye dayandırıyorsunuz..
    adam gibi futbol muhabbeti dönmez oldu bu atışmalar yüzünden..
    bazen tatlı gelirdi bu karşılıklı laf sokmalar falan, son şekli o tadı da kaçırdı..
    (escaflowne, 20.12.2007 03:22)
  25. (eazy, 20.12.2007 03:27)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil