belki ilginizi çeker
  1. · uefa europa league
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · google wave
  6. · zongul ducks
  7. · sözlük yazarlarının hayalleri
  8. · ex
  9. · kıyamet kopsa beklenen manşet

galatasaray ın kadıköy de uefa kupasını kazanması  

sayfa  / 4
  1. böyle bir olasılık var. malüm uefa finali şükrü saraçoğlu'nda bu yıl. özel bir durum mudur onu bilemeyeceğim.
    (pedesa, 25.09.2008 11:03)
  2. aziz yıldırım ın önce alsınlar sonra hakkında konuşuruz dediği ve şimdi kimsenin hevesini kırmayalım diye eklediği şimdilik az olasılıklı durumdur.
    (bibak, 25.09.2008 11:05)
  3. eğer gerçekleşirse tarihe geçecek olaydır ve unutulmamalıdır ki gerçekleri tarih yazar,tarihi de galatasaray...
    (vamişkunan, 25.09.2008 11:08 ~ 11:09)
  4. aziz yıldırım'ın hala artist artist yaklaştığı konudur.
    lakin galatasaray bu yıl kupayı alırsa aziz yıldırım'ın kahrından hayattan istifa edeceğini düşünüyorum.
    (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 25.09.2008 11:12)
  5. (gvz, 25.09.2008 11:14)
  6. kadiköyde kupa yerine kumkapıda iki tek atarak kupa finalini izleyeceklerini düşündüğüm durumdur.
    (bibak, 25.09.2008 11:15)
  7. kupayı kadıköy de kaldırıp eğlenmeye ali samiyen e gidelim diyerek katıldığım ve desteklediğim durum.
    neticede ali samiyen çok alışkın böyle şölenlere, kadıköy yabancı kalabilir böyle bir sahneye, kaldıramaz sonra.

belki sonra şöyle şeyler çıkabilir;

galatasaray kadıköy de kupayı kaldırınca biz de kaldırmış sayıldık

yemezler ama... siz kaldıramazsınız böyle şeyleri.

edit: anında eksilenmiş ben demiştim kaldıramazsınız diye....
    (yazar kafa, 25.09.2008 11:27 ~ 18:59)
  8. (heathcliff, 25.09.2008 11:27)
  9. finalde fenerbahçeyle karşılaşarak * kazanmasıyla aziz yıldırım ve fb tayfasının hayata küsmesine neden olacak olaydır.

(bkz: fantazi)

(bkz: vur dedik öldürdün)
    (cblack, 25.09.2008 11:28)
  10. (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 25.09.2008 11:31)
  11. (by eldat, 25.09.2008 11:31)
  12. bir fenerli olarak g. saray adına sevinebilme ihtimaline sahip olacağım maç. ihtimal diyorum çünkü g. saray ın bellinzona gibi bir köy takımını canhıraş geçmesi düşündürdü beni. inşallah toplarlar kendilerini de benim ihtimal biraz daha artar. fena mı olur be bir uefa finali seyretmek.
    (colonel, 25.09.2008 11:37)
  13. bu işi daha önce yapmış bir takımın,bu kadro yapısıyla ve bu yönetimle yine yapamaması için bir neden göremediğim durumdur.elbette futboldur bu sahada oynanır,sahada belli olur ne olduğu.(her ne kadar kimileri futbolun sahada değil başka yerlerde oynandığını öğrenmiş ancak bu öğrendikleri avrupa kupalarında geçerli olmadığı için hala bir kupa alamamış olsalar da) ancak uefa'kupasının nın statü gereği eskiye nazaran daha kolaylaştığı gerçeğine g.saray'ın bu seneki kadro zenginliği ve klas futbolcu sayısını ekleyince olması mucize nidalarıyla karşılanmayacak durumdur zannımca.
    ayrıca unutulmasın ki 2000 yılında gelen kupada,birileri moda sahilinde ekran karşısında 2 tek atıp,nasıl yaptılar yahu diye hayıflanırken bir diğerlerinin azmi ve inancı sonucunda gelmişti.
    (normalşartlaraltındaveodasıcaklığında, 25.09.2008 11:38 ~ 11:39)
  14. şimdilik sadece helal olsun diyebileceğim olaydır.
    gerekirse sonra ekleme yaparız giriye.

ama
    (bkz: çayı görmeden paçaları sıvamak)
    (diabetik nöropati, 25.09.2008 11:54)
  15. (bkz: hertha berlin)
    (bkz: milan)
    (bkz: bologna)
    (bkz: borussia dortmund)
    (bkz: real mallorca)
    (bkz: leeds united)

ayrıca

(bkz: arsenal)

ayrıca utanmadan bi de

(bkz: real madrid)

neticede 2000 uefa and super cup winner galatasaray

soru : tarih tekerrür eder mi ?
    cevap : neden etmesin...
    (vamişkunan, 25.09.2008 12:43 ~ 12:47)
  16. beşiktaş ile galatasaray'ın şükrü saraçoğlu stadyumu'nda uefa kupası finali oynamasından daha mümkün görünen vaka. gerçi bu futbolla zor ama, neyse.
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 25.09.2008 13:28)
  17. "hayâl meyâl düşler gibi,
    uçup giden kuşlar gibi,
    yosun tutan taşlar gibi..."

galatasaray bir kere aldı o kupayı. eyvallah, tebrik de ederiz ancak bir daha tekrarlanacağını sanmam. hatta daha önce büyük konuşmaktan çok muzdarip olmuş ben diyorum ki a-la-maz! galatasaray eski gücünde mi? değil. uefa'daki takımların güçleri de malum. e daha şampiyonlar liginden gelecekler var. olmaz o iş koçum.
    he ama gerçekleşmesi durumunda, bu giriyi refere edip, göt olmak başlığına gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz, tek kelime etmem. ama olmaz o iş!
    (ceyyar kermit, 25.09.2008 13:32 ~ 13:34)
  18. galatasaraylıların fenerbahçe karşısında ezeli ve ebedi ezikliğini gösteren durum. sonuç olarak dünyanın herhangi bir yerinde bu kupayı almakla saracoğlunda almak arasında herhangi fark yoktur. uefa kupası aynı kupadır. saracoğlunda verilen kupaya iki kurdele üç fırfır fazla takılması söz konusu değildir. kupanın şekli, alınış yöntemi öncekilerle ve sonrakilerle aynıdır. fenerbahçenin son yıllarda başta cimbom olmak üzere rakiplerine sağladığı ekonomik, sportif, görsel, kurumsal ve prestij üstünlüklerinin verdiği ezikliği gidermek, yok saymak, dikkat değiştirmek için söylenmiş söz. başta başkanlarının söylediği bu söz başka hiçbir anlama gelmemektedir.

bir de:

(bkz: dereyi görmeden paçaları sıvamak)
    (bilge, 25.09.2008 13:55 ~ 16.11.2008 19:49)
  19. galatasaray'ın bu sezon içinde bulunduğu sakatlıklar ve oynadıkları oyunla gerçekleşmesi çok zor olan bir hayaldir.
    (alter egoma yenik düştüm, 25.09.2008 14:09)
  20. hayır efendim dünyanın herhangi bir yerinde bu kupayı almakla kadıköyde almak arasında ciddi bir fark vardır.
    kadıköy ezeli rakibin stadyumunun bulunduğu muhittir malum.ve ezeli rakibin 2000 senesinden bu yana avrupada başarılı olabilmek adına çuvalla para ve onlarca futbolcu,teknik adam vs. harcadığını ancak buna rağmen geçen sezona dek kaale alınacak bir başarı elde edemediğini de göz önüne alırsak kadıköy'de alınacak uefa kupasının zaten bu sendromu bir türlü atlatamamış fenerbahçe camiası üzerinde nasıl bir etki yaratacağını tahmin etmek için 'vay efendim ezik cim bomlular,o sebepten kadıköyde uefa alıcaz diye başkanlarıyla beraber hedef saptırıyorlar,kurumsa olduk ezdik,prestij falan bizde söylemlerine azıcık bakmak yeterlidir.kaldı ki;madem ezeli rakibin sahasında alınacak bir kupa çok da önemli değil kurumsal fener mantığına göre,sormazlar mı adama 2 sene önce sami yen'e şampiyon geldi diye niye onca övünmüş fener camiası?
    yok yok,madem kupanın kendisini alamıyoruz bari finali kadıköyde olsun mantığının yaratacağı doyum bambaşka bir konu olduğu için hiç girmiyorum.
    (normalşartlaraltındaveodasıcaklığında, 25.09.2008 15:09)
  21. (vonalı, 25.09.2008 15:30)
  22. finalde fenerbahçe ile karşılaştığı takdirde koca bir hayalden öteye geçemeyecek olan düşünce.
    (buyukdusunuryinebuyukdusundu, 25.09.2008 15:47)
  23. eşeği yürüten havuçmuş.

herkes aziz yıldırım oldu anasını satayım. şampiyonlar liginden elenen galatasaray ağaları olayı unutturmak için attı bu cümleyi ortaya.
    oh mis gibi.

şampiyonlar ligine kalabilseydin beş milyon euro alacaktın. orada kazanacağın paralar da cabası. saracoğluna gitsen bile o kadar kazanamayacaksın.

şimdi şükrü saracoğlunda kupa kaldırma hayali ile avunuyor, avutuluyorsun.

inşallah olur; alırsın bir daha kupayı. ben de sevinirim de amma ve lakin olay ayrı canım kardeşim.

uyan.
    (diabetik nöropati, 25.09.2008 15:56)
  24. zor olmayan eğer olursa türkiye de bir kaos ortamı yaratacak olaydır.
    (sickthread, 25.09.2008 15:56)
  25. oluşursa fenerbahçe camiasının belki 100 yıl içine oturacak durumdur.
    (lord hypnos, 25.09.2008 16:12)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil