açılımı ile merak konusu olan kelime..birkaç spekülasyon mevcut bunlardan ağır basanı ise "güldüren anlık görüntüler"'dir..bir başka şehir efsenesi ise "gag atvde güldürüyor" dur..sonuç olarak açılımından çok, sunucusu olan gülse birsel'in kendine ait replikleri ve sunuş tarzı ile cenk durmazel'in reklamlara yaptığı seslendirme ve metin yazarlığı ile dikkat çekmiş olan program..
ingilizcede kısaltma değildir. tv gags falan gibi kullanılır. türkçede kısatlması nedir diye yarışma yapıldı. gülse abla güldürür gibi komik sonuçlar çıktı.
gece gece starda rastlamakla mutlu etmiş programdır.hele bir de gülse birsel'in tamam artık ben oldum tavrından önce çekilmiş olması şimdiki haliyle mukayese açısından önemlidir.
yıllar sonra izlendiğinde halen insanın suratına gülümsemeyi yerleştirebilen bir programmış. star tv'de 1 gibi başlıyor sanıyorum. gülse birsel'in avrupa yakası öncesi tv'ye alışma sürecini ve aslında bu programda daha rahat ve daha güzel durduğunu gözlemleyebilirsiniz.
cenk durmazel ve beraberindeki ekibin süper reklamlar arası metinleri, gülse abla'nın o "cool" seslendirişi ve mimikleri hakikaten güzel. ki izlerken farkettim bu metinler sanki bir online sözlüğe yazılmışcasına oldukça komik ve tanımlayıcı içerikte. yani onları sözlüğe yazsan statü manyağı olursun.
keşke yeniden böyle güzel bir program yapılsa, aynısı olsun demiyorum ama işin içine biraz cenk durmazel, biraz başka bir komedyen dokunsa ne hoş olur...
jenerikte çalan müziğin kime yahut neye ait olduğunu çok merak ettiğim programdır. star tv'de önce 11'de yayınlanıp, sonra daha geç bir saate alınması ise yanlış bir hamledir.
~ "bilen varsa..." ile başlayan bir cümle yazmayı unutmuşum sanırım, galiba.
harika bir programdı hey gidi günler. gülse birsel öyle bir karizma yapmıştı ki bu programda avrupa yakasında harcadı da harcadı, 4 sezon olmuş anca bitirdi bir sezon daha sürerse eksilere inicek biri dur desin artık.