|
|
- yılların çizgili kro pijaması.gaffur adını alarak prim yapan ve normalde pazarda 5 bilemedin 10 liraya satılan bu pijama artık 30 liradır.bir isim değişikliği bakınız nasıl para ediyor.benim anlamadığım dizilerde veya filmlerde görülen bazı şeyler neden abartılır hemen hayata geçirilir.herşeye mi yazmak lazım acaba ''bunu evde denemeyiniz,bu bir hayal ürünür''diye.hayır ben etrafta pijamasının altını göğsüne kadar çekmiş,ağı k.ç arasına girmiş adamlar görmekten hoşlanacağımı düşünmüyorum da o yüzden şeyettim.ama gaffur karakteri süper elbet ona da diyecek lafım yok.
- (bkz: hopdediks)
- (bkz: arz talep meselesi)
- aklınız nerdeydi şimdiye kadar? gidin hadi alın.
- yılların sümerbank pazen pijaması. 30 liralıklar pazen kumaşından yapılanlar. gaffur daha diziye girmeden önce sorduğumda da 30 liraydı, şimdi de 30 lira.
not: zam gelmiş galiba 32,5 lira olmuş
- gaffur denilen tiplemenin ününe ün katmasının ardından, heryerde görebileceğimiz gaffur'dan önceki halk dilindeki kro pijaması.
- south park karakterine bile giydirilmiş pijamadır. altta çizgili pijama üstte atlet , ''beni begenmiyor musun'' yazısı,
bokunu çıkarmak bu olsa gerek .(bipolar, 03.01.2007 18:03 ~ 23.01.2007 21:54)
- damat pijamasından daha şık ve karizmatik olduğu gerçek olan pijama
(bkz: zevkler ve renkler tartışılmaz)
- great dilemma'nın akıl hastanesi günlerinde yoldaşlık edecek giysidir. huni'yi ekstra alıyomuşuz o biraz canımı sıktı. neyse artık.
- pazarlama taktiğidir.
yıllardır toplumun belli bir kesimi tarafından dışlanmış ama samimiyetinden hiçbir şey kaybetmemiş "çizgili pijama"nın zorla evrimleştirilip halka açılmasıdır.
|