|
|
- amores perros filminde başrol oynamış olan meksikalı taş
(bınar, 13.04.2004 21:28 ~ 21:29)
- el crimen del padre amaro , diarios de motocicleta , la mala educacion filmlerinde başrol oynayan 1978 meksika doğumlu aktör. hastasıyız.
- kötü eğitim filminde karşımıza çıkan, bu filmde travesti rolünde olan ve bunu çoğu insanın yapamayacağı bir başarıyla gerçekleştiren sinema oyuncusu. ne yalan söyleyeyim; motosiklet günlüğünü kötü eğitimden sonra izlediğim için başlarda oldukça garipsediğim (che'yi nasıl bir travesti oynar sorusu aklıma gelmişti) ama yeteneği sayesinde bunu çabucak aştığım kişi.
- y tu mama tambien'de de oynayıp, filmde yapılmadık ibnelik bırakmayan, bu sebeple gözümden düşmüş yeni yıldız*.
- i'm with lucy diye bir filmde de oynamıştır kendisi.lucy'nin flört ettiği sanatçı kişilik rolündeydi ve tabi ki bu rolde feci yakışmıştı kendisine.
- kendisi johnny depp in veliahtıdır bence kısacık boyuyla ve sempatikliğiyle gün itibariyle gönlümde taht kurmuştur.
(toshiba, 29.01.2006 20:52 ~ 23:13)
- the science of sleep, babel gibi filmlerle yine ve yeniden yoklamaya giren aktör.
- yetenekli meksikalı.
- usta yönetmen inarritu'nun vazgeçilmezlerindendir. ismi pek akılda kalıcı değil ama eğer böyle oynamayı sürdürürse kendisinden epey söz ettirecek olan genç meksikalı aktör.
- almadovar filmlerine çok yakıştırdığım şahsiyet.
- diarios de motocicleta gibi çok güzel bir filmde izledikten sonra gönlüme taht kurmuş,çok başarılı,derin bakan,yetenekli bir oyuncu...science of sleep te izlemeyi çok isterdim açıkçası...ayrıca hep kaliteli yapımlarda oynamıştır,taktir edilesidir...
- sinemaskopta her nasılsa insanüstü bir yaratık kendisi, ama imdb galerilerinde her daim sırıtan kısa boylu bir latin sadece.
- kısa boylu, koca ağızlı ama süper gözleriyle mükemmel bakan meksikalı aktör.
(heidi, 11.12.2007 09:53)
- her türlü rolün hakkını veren, orijinal bir oyunculuk tavrı olduğu düşünülebilecek genç nesil aktör kişisi...
- bu adamın boyu kısadır, ağzı maşallah eşşek gibidir, burnunda ne olduğunu çözemediğim bi yamukluk vardır. amma velakin bütün olarak bakınca oooofff!! dedirtir, insanın içini eritir. bu nası iştir, ben anlamam.
- meksika sinemasının dünyaya kazandırdığı en önemli yeteneklerden biridir. pedro almodovar'ın "kötü eğitim"inde çıkardığı performans filmi alır götürür. keza "motosiklet günlüğü"nde che guavera'yı canlandırmıştır. ilk meşhur olduğu film, "paramparça aşklar ve köpekler"dir ki, kurgusu pedro'nun filmlerine benzemekle birlikte, onun kadar iyi değildir. "babel"de de rol alan oyuncu, brad pitt ve cate blanchet'in altında ezilmemeyi başarmıştır.
yakışıklı velettir. hem de öyle böyle değil. kısadır mısadır ama neticede boyu değil, işlevi önemlidir(shiba, 07.08.2008 17:54 ~ 08.08.2008 00:08)
- evrimin en sevimli halkası, olağanüstü dudaklara sahip meksikalı aktör.
- dünya sinemasının son yıllarda yetiştirdiği en iyi genç yeteneklerden. (gençken yetişmişti yani şimdi 30una geldi tabi). acilen avrupa sineması'nda daha sık boy göstermeye başlaması, hollywood'a mümkün mertebe bulaşmaması, almodovar'la kanka yapıp as kadroya girmesi, mümkün olan en yüksek sayıda ispanyol filminde boy göstermesi en büyük dileğimdir. ha bir gün kendisini javier bardem'le aynı filmde oynatmak da en büyük şahsi hayalimdir. yanlarına bir tutam monica bellucci ve bir parça kate winslet da koyarsak tadından yenmez o film.
(bkz: rüyalar gerçek olsa)
- aralık ayında baba olacak oyuncu. velet, kız arkadaşı dolores fonzi'den peydahlanmıştır maalesef.
- yüzü ve ifadesi eski sevgiliyi hatırlattığından rahatta izlenemeyen ama güzel filmlerde yer alan. iyi oyuncu.
- izlediğim çoğu filminden keyif aldığım, science of sleep i izlerken tekme tokat dövmek istediğim, yetenekli oyuncu. bana çok itici gelen jared leto'ya da çok benziyor bu adam ama nedense bu adamı itici bulmuyorum. requiem for a dream le bi alakası olabilir.
|