|
|
- bir çeşit kız donu. stringliği kalçayı saramayan tarafının ip olmasından gelir. gliği ise şeklindendir. tanga ile karıştırılır v string ile karıştırılır büyük hatadır cahilliktir.
- baharın gelmesiyle beraber görülme olasılığı çok daha yükselmiş olan don.
- giyene göre çekicilikle iticilik arasında mekik dokumanızı sağlayan iç çamaşırı
(jamal, 17.04.2004 17:07)
- kanımca rahat olsa da hiç de estetik durmayan iç çamaşırı
(requemm, 17.04.2004 23:11 ~ 23:12)
- brezilyalı mankenlerin dünyaya tanıttığı, maliyeti düşük don türü. erkekler için olanlarıda mevcuttur, genellikle homoseksüeller tercih etmektedir.
- opreasyonu kolaylaştıran giysi.
- www.donnascan.com adresinde g-string başta olmak üzere çeşitli don analizi görülebilir
- kendini öne çıkarmayıp toplum için çalışan iç çamaşırı.
- (bkz: bas konuş)
(bkz: yiğit özgür)
- (bkz: finallerin g string modunda geçmesi)
- (bkz: g integer)
(bkz: g char)
(bkz: g word)
(bkz: g double word)
- *go string diye okuduğum*yazı*
(viola, 06.02.2005 01:30)
- (bkz: don)
- itiraf.com kadınının milli kıyafeti.
- (bkz: ayraç)
- gitarda 3. tel.sol notasına akortlu olduğundan,bu ismi de alır.
(bkz: sol)
(bkz: g)
(bkz: third string)
- kesinlikle rahat olmayan,sağlık açısından da zararlı olduğu bilinen,uzun süre giyildiğinde popoya ve hatta bi miktar da vajinaya kaçması nedeniyle kaşıntı yapan don türü.erkekler bayılır,g-string giyenlerin %80i erkek arkadaşları seviyo diye giymektedir.kızının g-string lerini gören annenin çoğu zaman'sen kimin için giyiyosun bunları bakiim'diye serzenişte bulunması bu yüzdendir.ama gene de klasik donların en seksilerinden bile etkileyicidir taşıyabileninin üzerinde.gülü seviyorsan dikenine de katlanmak zorundasındır.
- folloş olmuştur. eskiden g string giyen kız ortama girdi mi "açılın lan ben geldim" edasıyla salınırdı malum uzuv, bütün bakışlar kilitlenirdi odak noktasında. şimdilerde neredeyse varoşlarda bile giyilmesinden kelli eski çekiciliği kalmamıştır pek.
(zelig, 22.01.2007 22:43)
- bayanların malı mülkü teşhir amaçlı kullandıklarını düşündüren ip don.hemoroidi olanlara pek uygun değildir.erkek versiyonları da çıkmıştır haliyle delikanlıyı bozar.
(nicomedes, 01.03.2007 21:10 ~ 31.03.2007 00:41)
- c string olanı da çıkmıştır bunun.
(bkz: c string)
- bas gitarın en alt telinin de ismiymiş. sol teli yani. "ismidir" demedim dikkat ederseniz, ne notadan anlarım ne de g-string'ler üzerine araştırma yapmışlığım var. müziksever sabah gazetesi yazarı mehmet tez'in "g-string'lerimi nereden alıyorum" başlıklı yazısından öğrendim bugün ben de. 0,40'lıklarını kullanıyormuş kendisi. daha incelerinin hissini sevmiyormuş.
- cinsel ilişkide kullanım pratikliği ile göze çarpan iç çamaşırı türüdür. bahar aylarında çok sık göze batmaktadır düşük bel modası ile populeritesi artmıştır.
- bir muhabbet sırasında konuyla ilgili arkadaşın yorumu aynen şöyledir: "devir değişti artık. eskiden kalçaları görebilmek için donu aralardık şimdi ise donu görebilmek için kalçaları aralıyoruz . küresel ısınma böyle bişey işte"
|