bir çeşit kız donu. stringliği kalçayı saramayan tarafının ip olmasından gelir. gliği ise şeklindendir. tanga ile karıştırılır v string ile karıştırılır büyük hatadır cahilliktir.
folloş olmuştur. eskiden g string giyen kız ortama girdi mi "açılın lan ben geldim" edasıyla salınırdı malum uzuv, bütün bakışlar kilitlenirdi odak noktasında. şimdilerde neredeyse varoşlarda bile giyilmesinden kelli eski çekiciliği kalmamıştır pek.
bayanların malı mülkü teşhir amaçlı kullandıklarını düşündüren ip don.hemoroidi olanlara pek uygun değildir.erkek versiyonları da çıkmıştır haliyle delikanlıyı bozar.
bas gitarın en alt telinin de ismiymiş. sol teli yani. "ismidir" demedim dikkat ederseniz, ne notadan anlarım ne de g-string'ler üzerine araştırma yapmışlığım var. müziksever sabah gazetesi yazarı mehmet tez'in "g-string'lerimi nereden alıyorum" başlıklı yazısından öğrendim bugün ben de. 0,40'lıklarını kullanıyormuş kendisi. daha incelerinin hissini sevmiyormuş.
cinsel ilişkide kullanım pratikliği ile göze çarpan iç çamaşırı türüdür. bahar aylarında çok sık göze batmaktadır düşük bel modası ile populeritesi artmıştır.
bir muhabbet sırasında konuyla ilgili arkadaşın yorumu aynen şöyledir: "devir değişti artık. eskiden kalçaları görebilmek için donu aralardık şimdi ise donu görebilmek için kalçaları aralıyoruz . küresel ısınma böyle bişey işte"