belki ilginizi çeker
  1. · simon adebisi
  2. · sienna miller
  3. · sözlük yazarlarının en son izlediği filmler
  4. · gi joe
  5. · channing tatum
gündem
  1. · kar yağarken hissedilen duygular
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · ugg
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · babaların garip huyları
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · motoru bozmak
  9. · get your kicks on route 66

g i joe the rise of cobra  

1. the mummy filminin yönetmeni stephen sommers'ın son marifeti. bilimkurgu aksiyon türündeki film gün itibariyle real-d olarak da gösterime girdi. fragmanı eğlenceliydi gerçi ama imdb 6.1 vermiş. velhasıl hollywood'da nostalji son hız devam ediyor.
    (feseler, 07.08.2009 18:05)
  2. bugün itibariyle vizyona giren fragmanı bi hayli gaz dolu film... efektler hatrına büyük ekranda gidilesi, görülesi...
    (mgun, 07.08.2009 18:56)
  3. zencilerin şahı, muhterem simon adebisi'yi bu sefer "heavy duty" olarak başrolde izleyebileceğiz. yehuuu!
    (azwepsa, 07.08.2009 19:06)
  4. bildiğin çocuk filmi. zaten 13 yaş altı diyordu film başlamadan önce perdede. şunu filmin posterlerine de yazın da bilelim.

anladığım kadarıyla bu joe denilen supersonikolağanüstü askerler çizgi roman ürünü imiş zaten. bomboş bir film. efektler abartılı. hikaye basit. kurgu kötü. oyunculuklar kötü, sıradan. dennis quaid bile becerememiş kendini filme vermeyi. bu noktadan sonra ne yapacaksın aksiyonunu? bilsem bırakın sinemada para verip izlemeyi, bilgisayarıma bile sokmazdım ama yaptık bir hata, gittik izledik, ama işte sizler için gördük öğrendik, uyarıyoruz.
    (çürükşehir, 09.08.2009 12:55 ~ 12:58)
  5. son zamanda sinemada izlediğim, beklentiyle gittiğim ve hayal kırıklığına uğradığım (public enemies, ice age dawn of the dinosaurs, harry potter and the half blood prince) filmlerin yanında en güzel film.

devamlı bir aksiyon var ve kopup gitmiyor, kafa yormadan izliyorsunuz. gayet güzel efektler olduğunu düşünüyorum.

not: sienna miller'ın varlığı kararımda artı yönde bir etki yarattı kabul ediyorum.
    (yavan tarhana, 10.08.2009 13:44 ~ 11.08.2009 13:18)
  6. sienna miller gibi bir dünya insanı varken izlemem gerektiğini düşündüğüm film.
    (colonel, 10.08.2009 13:45)
  7. paris'teki kovalamaca sahnesinin bitiminde gayriihtiyari derin bir nefes alma ihtiyacı hissettiren film...
    ayrıca sienna miller'ın göründüğü sahnelerde de ortam ısınmıyor değil... *
    (mgun, 12.08.2009 00:43)
  8. çocukluğumu tükettiğim çizgifilme ait film olduğu için hiç gocunmadım sıkılmadım darlanmadım. oyunculuk bok gibi hatta ötesindeydi ancak koymadı. ağır teknoloji kasmışlar ve mutlu ayrıldım yine de. oyunculuktan bana ne lan adamlar birbirini vursunlar değişik efektler görelim, gi joe oynayarak büyüdük yıllarımızı verdik diyorsanız gidin izleyin affetmeyin.
    (radiance, 12.08.2009 00:49)
  9. görsel efektleri zaman zaman çok sırıtan, rezil oyunculukların olduğu (2-3 güzel insanı ayrı tutuyorum elbet), durmak bilmeyen aksiyon yüzünden bir süre sonra beyin sikertmesi yaşadığınız balon hollywood filmi. kabul, eğlenceli ve sıkmıyor ama o kadar işte. 170 milyon dolarlık dev bütçenin sonucu bu mu olmalıydı peki? bence hayır. transformers 2 bu filmden çok daha başarılı (durmak bilmeyen hız ve görsel efektler açısından). ayrıca gene militarist söylemler derinden derinden aşılanmaya çalışılıyor. hadi biz yemedik ama ufak çocuklara ne olacak yahu?
    (karate schnitzel, 12.08.2009 10:48)
  10. aksiyon sevenler için gidip sinemada izlenecek bir film. aksiyon sevmeyenler de gitsin görsün, paris görüp görebileceğiniz en güzel haldeydi. şehir ilk defa romantik geldi bana.
    (holzlöffel, 17.08.2009 18:15)
  11. baştan sona crysis ve nanosuit çakması olan film. izlerken ciddi ciddi çin malı n95'ler geldi gözümün önüne.

daha iyi vakit geçirmek için alternatif: (bkz: tarkan viking kanı)
    (tarzan, 22.08.2009 02:23)
  12. yaz döneminde sinemada 2 tane film izlemiş oldum bu filmle beraber (diğeri tranformers: revenge of the fallen). iki film arasında çok da kolay anlaşılan bir benzerlik var. ikisinde de aksiyona doyuyorsunuz. efektlerdi seslerdi derken yerinizde hoplatacak bir aksiyon yaşıyorsunuz. iki film de görüntü kalitesi iyi değilse bilgisayar başında izlenecek gibi değil. başka bir ortak noktaları da ne oyunculuk var, ne senaryo. aksiyon filmi tutkunuyum konu monu beni enterese etmez diyorsanız kaçmayacak bir film gerçekten de
    (demento, 27.08.2009 14:19)
  13. (tatito, 27.08.2009 14:22)
  14. aşırı teknoloji klişelerle dolu olan, iyi oyuncu kadrosu olan ve aksiyon bir an durmayan film.bazı girilerde yazılmış bende yinelemek isterimki ilk izlemeye ve nano teknoloji giysileri görmeye başladığımda bir crysis çakması olduğunu tahmin ettim. senaryo oyunla aynı değil tabikide ancak nano giysiler falan esinlenilmiş.sonunda güzel bir ayrıntı koymuşlar ikinci filmin geliceğinin habercisi.

edit:
    ayrıca demeden geçemiyeceğim

--spoiler--
    eyfel kulesi yıkılma sahnesi kusursuzdu.
    --spoiler--
    (dextare, 02.10.2009 03:46 ~ 04:25)
  15. benim çocukluğumda (90ların başı oluyor bu) bunların oyuncakları çok revaçtaydı ve bende de yaklaşık 100 tanesi vardı. ben o küçük halimle ne filmler çevirdim. kendi olaylarına sadık kalıp kötü adam-iyi adam savaşı mı tasarlamadım, ya da diğer oyuncaklarla birleştirip (lego olsun, ninja kaplumbağalar olsun ve envai çeşit diğer oyuncaklar) koca bir krallık yaratıp ergenekon'a taş çıkartan komplolar mı hazırlamadım her şeyi yaptım ben g.i. joelar ile.
    ben hayalimde g.i joe'nun 20 filmini çekip izledim hem de 3 boyutlu ve hissederek, tıkanık bir yönetmenin bu kısır filminden de pek hoşlanmadım haliyle. ha film doğrudan hoş ama boş klasmanında. nostaljik bağım olmasa vakit kaybı bile diyebilirim hani.
    (emo the unlucky polar bear, 02.10.2009 04:54)
  16. yarak gibi demekten zerre kadar imtina etmeyeceğim bir film (daha)... bu kadar mı boktan olur bir film amına koyim ya. lan iki dakka durun da nefes alalım. habire aksiyon habire aksiyon, bu kadarı hollywood'a bile fazla. siktir git bir daha da film falan yapma lan stephen...
    (iki nokta üst üste, 11.10.2009 05:39)
  17. sadece paris sahnesini izlemenin yeterli olacağı film.
    (van den budenmayer, 15.10.2009 02:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil