aşk oyunu dizisinde serkan rolüyle izlediğimiz oldukça başarılı oyuncu. bu gece kendisini televizyon makinasında da izledik, sanıyorum ki bundan sonra da devam edecek programın kadrosunda yer almaya.
aşk oyunu izleme sebebi, mimikleri, kahkahası ile insanın suratında sürekli bir sırıtma yaratan, bazen de neşeli kahkahalara sebebiyet veren yatenekli tiyatrocu. televizyon makinasında görülmesiyle neşemize neşe katmıştır. (bkz: dj kaan)
tiplemeleriyle okan bayülgen'i bile gülmekten yaran,belki de televizyon makinası'nın en keyifli bölümlerinde yer alan yetenekli tiyatrocu , komik adam . mürebbiye tiplemesinden sonra abla'daki performansı ile beni benden almıştır.you can't touch this şarkısıyla dans etmesi de ayrı bir olaydır
okan bayülgenin gündeme getirdiği bir gizli yetenek daha. tv makinasıyla resmen parlayan her cumartesi bizi kahkaha krizine sokan başarılı ve genç bir tiyatrocu.
az önce tgrt de bir program sırasında denk geldiğim ve yine kahkalara boğan komik karakter.her c.tesi ''hadi çıksın artık'' diye beklediğimiz kişidir ayrıca.
televizyon makinasında güldüren, sempatik, yetenekli diye düşünüyordum kendisi hakkında ama malesef iğrenç bir reklamda oynayarak gözümden düştü. o sinir bir reklamdır öyle
(bkz: ben bir yoğurtseverim)
(bkz: iğrenç reklamlar)
son zamanların en iyi oyuncularından biridir. televizyon makinası nda zaman zaman oyundan kopsada kendini çabuk toparlayabilen doğaçlama yeteneği çok yüksek olan oyuncudur ayrıca.
komik insan. şahsen ben onu görünce kendimi gülmeye programlanmış hissediyorum. hokkabazda bu etkisi kısa sürmüş olsa da büyük bir merakla son filmi çinliler geliyoru bekliyorum.
aşk oyunu gibi kabak tadı veren bir diziyi izlememin tek nedeni kendisidir.her cumartesi gecesi acaba bu gece neyin geyiğini yapıcak diye dört gözle bekleten, etkileyici gözlere ve bakışlara sahip aşık olunası kişilik.
makina'daki skeçlerinde başarılı olsa da kendini tekrar eden oyuncu. ayrıca digitürk'ün kanalı türkmax'te yeni başlayan bir yarışma programında da yer alıyor. yukarda kule gibi bir yerde, makina'da yanındaki abiyle bağırıp duruyor. komik değil böyle şeyler.
makina'daki performansı ile hayran sayısı giderek attırmış, doğaçlama yeteneğini en güzel şekilde tiyatroculuğu ile entegre etmiş başarılı bir sanatçıdır..