|
|
- güne sözlükte başlayan yazarların sözlüğe söylediği saygı,sevgi cümleciği
- yalnızlığın tavan yaptığı gecelerin sabahında söylenesi sanal selamlaşma cümlesi.
- sözlük:günaydın canıııım naberdin
ben:yaaaaa bi şee dicem ama ayıpp
sözlük:aaaa söle laan
ben:girigiriversem sana biiii
sözlük:höst siktir ordan
- (bkz. good morning vietnam)
- sebepsiz şekilde,bir anda uyanılmasını takiben monitörün açılarak sözlükle hoşbeşe girilmesinin anahtar kelimeleri....
(berti, 09.04.2004 06:28)
- (bkz. evde tek başına olmak)
- cad dersinin bitiminde yada ders başında hoca ders anlatırken dersi dinlemeyip düşüncelerini saygıdeğer sözlük ile paylaşmak
- sözlükte geçen uzun gecelerin ardından, sabah ezanları ile beraber sözlükten çıkarken söylediğim söz.
- (bkz. 3 yazar 5 okur online)
(mavio, 15.08.2004 15:03)
- (bkz. iyi geceler sözlük)
- (bkz. gelin teslim alın lan vardiyayı)
- gecenin bir yarısı uyanıp sözlüğe giren kişinin sarf ettiği sözcük öbesi
- pazar sabahları sözlüğü açar açmaz içten içe söylenen güzel bir söz aslında.
- ilk iş olarak sözlüğü açan güzide insan cümlesi.
- asıl okunası yazılarınızı bırakıp da, hep övülen kişiler hakkında kötü düşünceler barındıran giriler girdiğinizde bütün girilerinizi kötüleyen yazarlara; üzerinde saatlerce çalışmış olduğunuz girileri bırakıp da, küçük bir şakadan ibaret olan girilerinize artı ve eksi oy yağdıran yazarlara ve ki, çoğu yazınızı oylama zahmetine bile katlanmayan yazarlara günaydın demektir.
sözlüğe ben günaydın demem. ona yazarım, ona kusarım ama ona günaydın diyemem, çünkü diğer herkes gibi sözlük de kanartır beni. sözlük cehennemim olur, hiç kimselere demediğim gibi, sözlüğe de günaydın diyemem.
- (bkz: günaydın sevgilim)
|