gölge bar   

adana çık aradan

1. olimpos da bir bar
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 10.02.2005 17:44)
  2. her şehirde mutlaka bir kaç tane bulunan bar ismidir. bir de shadow bar var ekürisi.
    (creepingdeath, 10.02.2005 18:10 ~ 18:11)
  3. merkezi ank. sakarya ssk'daki bar olan akabinde ist., olimpos ve antalya subeleriyle büyümeyi genişletmiş barlar halkası. shadow adında yavrusu modunda bir kolu da vardır
    (sizofrenkedi, 10.02.2005 20:12)
  4. ssk'da gittiğim tek bar. iki kez gittim ancak gittiğim barlar içinde içeriyi en çok beğendiğim ankara barıydı. tesadüfen bir ablamızın bir arkadaşının grubunun çıktığı bir de geceye rastlamıştım ki tadından yenmemiştir. özellikle hanın içine bakan dışarıdaki masalarda soğuk bira bünyeyi bünyeden çalar kapar götürür.
    (palanthaser, 10.02.2005 20:43)
  5. antalya daki şubesi aynı kişiye ait değildir. sadece isim hakkını satmıştır mehmet kölemen.
    işletmecisi " yıllardır gölge bar a para yedirdik birazda gölge bardan para kazanalım" demiştir.
    (telvin, 04.10.2005 23:37)
  6. bi ara bayaa bi takıldığımız mekan. ayrıca devlet dairelerinin olduğu ssk işhanına da ayrı bi hava katar...
    (moshi moshi, 04.10.2005 23:53 ~ 23:53)
  7. 2006 başlarında tunalı'da kuğulu parkın tam karşısındaki sokakta sağ tarafta yeni şubelerini açmışlardır. burası, isteyenlere üst bölümde hafif müzik eşliğinde birasını yudumlatırken alt bölümde canlı müzik eşliğinde dans imkanı sağlamaktadır. gelelim artılarına ve eksilerine. bi kere eğer hafif karnınız aç gittiyseniz size tunalıdaki dönerci yolları gözükecek demektir, çünkü patetes kızartması ya da cips de dahil olmak üzere hiçbir yiyecek çeşidi bulunmamakta. kısaca kuru kuru içki içiyorsunuz. aslında düşününce ssk işhanındaki de aynı mantıkla işletiliyor ama buranın havası biraz da farklı olduğu için bu durum biraz abes kaçmış. alt kat ise ankarda kızılay'da bulunan garaj barı andırıyor, ssk'dakinin havasını verememişler ve çok basık olduğu için kalabalık bir durumda çok bunalınabilinir. olasılık şeklinde bahsettim çünkü daha ben orayı hiç çok kalabalık görmedim. ve bunu iyi reklam yapmamlarına ve tunalı'ya sık sık takılan insanların gölge kelimesini duyunca kızılay'dakini çağrıştımasıyla kendilerine itici gelmiş olma olasılığına bağlıyorum. nitekim bu durumda çok da şikayetçi olduğum söylenemez ki bu da benim için artı tarafı çünkü hem bu sayede bi kere bülent ortaçgil konserini çok keyifli bir şekilde izledim hem de cumartesi gecesi her taraf tıklım tıklım dolarken rahat rahat oturulabilecek gayet hoş bir mekan.
    (ruya, 29.06.2006 11:05)
  8. 17.08.2006'da yırtık uçurtma'nın konser vereceği ankara'daki mekan..
    (frock, 03.08.2006 16:13)
  9. ankara'nın güzel ve eğlenilebilecek barlarındandır.
    (maia, 02.11.2006 19:46)
  10. istanbul şubesi 22 aralıkta beyoğlu imam adnan sokak no:8 kat:1'de açılan ankara'nın ünlü rock barı.
    (dice man, 01.01.2007 21:48)
  11. üniversite yıllarımı ders çıkışları olmak üzere değerlendirdiğim güzel yer.bilmem şimdi nasıl ama eskiden sağlam rock grupları çalardı.özellikle her perşembe child in time yorumunu dinlemeye giderdik ki gerçekten de şarkının hakkını verirlerdi.hey gidi günler.
    (mabel, 31.01.2007 00:34)
  12. imam adnan sokakta açılan bar. sahnesi ve bar'ı tamamen değişmekle beraber mükemmel bir akustik düzenek sağlanmıştır. güzel mekandır.
    (hawk, 31.01.2007 01:05)
  13. ssk'daki şubesi yanmış ve kapanmıştır. ankara'da alternatifinin olmadığını düşündüğüm, süper bir bardı bence. yavrusu shadow geceleri elektronik müzik çalması ve gıcık garsonları ile gözümden düşmüştür.
    artık ümidimiz tunalı'daki şubesinde.
    (twinkle, 26.02.2007 19:57)
  14. rock grubu pilli bebeği yıllar önce tanımama vesile olmuş mekan.
    (sarmalak, 27.02.2007 01:00)
  15. tunalı şubesi bile son derece vasat ankara barı olan yer ne yazık ki. ssk gibi tuhafötesi bir yerde son derece güzel içmekanıyla ve keyifli çalışanlarıyla gerçekten ankara'nın en iyi yeriydi fakat niyedir bilinmez, tunalı biraz daha tuhaf, kötü bir görüntü çizmektedir ve hayal kırıklığı yaşatmaktadır. ankara'da ne hayal kırıklığı yaşatmıyor ki zaten bazen?
    imam adnan'a da açılması sokağı biraz daha renklendirecek olması bakımından ve dorock gibi silme gotik karanlığından belki kurtaracak olması bakımından iyi bir haberdir.
    (sirona, 08.09.2007 12:00)
  16. şu ana kadar hiç gitmemiş olmama rağmen hakkında pek iyi şeyler duymadığım mekandır; grubuyla beraber orada çalan arkadaşım bile konserime gelme, sahnedeyken aklım sende kalır diyecek kadar gıcık olmaktadır bu bara.
    (undeuxtrois, 08.09.2007 12:29)
  17. tunalı şubesi'ne giriş bedavadır ve ankara'nın en iyi rock grupları çıkar.

(bkz: in rock)
    (bkz: green)
    (maximus, 08.09.2007 12:47)
  18. ayrı bir bar ve sahne bölümü (venue diyemeyeceğim) olması dolayısıyla, sahne bölümünün iyi havalandırmasıyla hiç de hafife alınmayacak güzel bir mekandır. birçok tunalı mekanına göre normal sayılabilecek fiyatlara sahiptir. içkileri de gayet iyidir. son zamanlarda konser veren ünlü gruplar, neredeyse yanıbaşınızda çalarlar.
    kısacası kendi düşünceme göre kendi sınıfında iyi bir bardır.
    (bosvermis bunye, 08.09.2007 12:59)