gökhan güney 

adana çık aradan

1. eski arabeskçi, sinema oyuncusu.

muhlis bakışlara sahip bir abiydi.
    (palanthaser, 13.01.2006 13:36)
  2. 1957 reyhanlı doğumlu arabesk şarkıcısı, gerçek adı turan yüceler, arabesk müziğin egemen olduğu yıllarda albümleri satış rekorları kırdı,sinema filmlerinde rol aldı,ilk filmi 1981 yılında çekildi adı vurun beni öldürün, kendisininde rol aldığı 7 filmi yönetti.
    (yeşilçam, 20.01.2007 21:14 ~ 21:15)
  3. sanırım bunun sızı diye bir filmi vardı.
    (manha de carnival, 21.05.2007 01:08)
  4. boğulma tehlikesi atlatan seda sayana yaptığı müthiş müdahale izlenesi kişi.

http://www.youtube.com/...

(bkz: alenen)
    (kimkorkarvirginiawoolftan, 21.05.2007 23:31)
  5. şeytan tüyü var bu adamda, kesinlikle.. zamanının en güzel en çıtır hatunları ile çevirdiği filmlerin hepsinde bu güzel mi güzel çıtır mı çıtır hatunların yolları hep aynı yerden yani genel evden geçmektedir.. pes doğrusu, cenabetliğin de bu kadarı, yazık günah be kardeşim..
    (altruistic, 21.05.2007 23:58)
  6. sevecekse insan candan sevmeli adlı dillere destan parçasına (ki filmde o kadar çok çalınmıştır ki bu parça, istiklal marşını bu kadar çabuk ezberleyememiştim) bir film çekmiştir..

konusunu aktarayım;

gökhan güney haliyle ünlü bir sanatçıdır.. vakti zamanında yanlış bir evlilik yapıp mutsuzken "-ulan bari mutsuzum, bi çocuk yapayım da ortam değişsin" desturu ile işe koyulur... ben diyim 3 sen de 8 denemeden sonra hala daha bir "tık" olmayınca profesyonel bir yardım almak için doktora giderler.. (doktorun daha iyi seks yaptığı bir şey anlaşılmasın lütfen bozulurum) doktor taa o zamanlarda taşıyıcı anneliği tavsiye eder ve bu iş için halim selim bir insan bulunur.. prensip gereği gökhan, taşıyıcı anne hakkında herhangi bir şey bilmeyecek, onu tanımaya kalkışmayacaktır, etik değildir..

neyse, gökhan dayanamaz ve doktorun muayenehanesine (ne uzun bi kelimeymiş ilk kez yazılı olarak kullanınca farkettim) bir gece gizlice girer ve kadının ne olduğunu, nerde yaşadığını öğrenir.. transporter görevini gören bayan taa sevimli tatil kasabamız datça'dadır..

velhasıl, gökhan kadını bulmaya datça'ya gider, kadının çalıştığı otele yerleşir ve aralarında seviyeli bir ilişki başlar.. gökhan datça'larda gününü gün ederken karısı evde cereyan kaçırmaktadır.. (kadının babası gazinocu kralıdır)
    sikko giden evlilikleri iyice rezil olur.. sosyeteye meze olurlar..

neyse uzatmiyim, filmin sonunda taşıyıcı kadın ölür.. çocuk olayı da balon olur..
    (kemankeş, 26.07.2007 18:14)