gök mavisi anlamındadadir.unisex isimlerden biri.gökçe adinda ki butun kızların cok guzel,butun erkeklerin de cok yakısıklı olmasi ayrı bi konudur.ayrica bir agac türü olması kafalarda soru işareti olustursa da kesinlikle agacla yakindan uzaktan bir ilşkileri yoktur.
tdk kişi adları sözlüğüne belirtilen "kız ismi: 1. güzel, gösterişli, mavi gözlü kimse; 2. melek" kısmı bugünlerde şahsımı pek yaman enterese eden güzel isim*
yalova nın termal ilçesinde 1989 yılında inşaası tamamlanan barajın adıdır. 1993 senesinde 2 yıl süreyle istanbulun susuzluktan kırıldığı dönemde istanbul a ilaç gibi gelmiş. istanbula tanker tip gemilerle su taşınmasına sebeb olmuş barajdır. ayrıca bu seneki su sıkıntısının ardından banane banane bende su isterim benim bu baraj diyerek ağlayan kocaeli ilinin tekeline almaya çalıştığı barajdır. yüce önder yine ileri görüşlülüğünü ortaya koymuş, yalova geleceğin su şehri olacaktır. diyerek bugünleri çok net görmüştür.
böğürtlenli reçel isimli bir albüm çıkarmış önce kendisini sonra müziğini sevdiğim bir müzisyen ablamız. albümün prodüktörlüğünü duman grubunda ikamet eden alen konakoğlu üstlenmiştir. fikir vermesi açısından ;
müzik dünyamıza girmiş yeni bir isim. aslen davulcudur. aileden müzisyen olup babası da candan erçetin'in orkestrasında gitaristtir. senkop müzik gökçe ve ailesine aittir.
kendisini eylenceli rock yapıyor olarak nitelendiren şarkıcı, müziğe ilk olarak piyano ile başlamış, daha sonra davullu enstürümanlara ilgisinin daha çok kaydığını farkedip davul çalmaya başlamış. yeni çıkardığı böğürtlenli reçel albümünün aranjorlüğünü alen konakoğlu yapmıştır. doğu ve batı müziğinin bir sentezi olarak piyasaya sürülen albümde darbuka, keman, trompet, saksafon gibi değişik enstrümanları biraraya getirmiştir.
şarkılarında derinlik falan bulunmayan,kaliteden yoksun,15-16 yaşındaki henüz baharındaki kızlara ver oynasın,söylet ağlasın türlü şarkılar icra eden şarkıcı.
çok sempatik ve de şeker olan fakat sesini pek de o kadar beğenmediğim bir ara davulcu olarak tanıdığım,şimdi şarkıcı olmuş kişi...
böğürtlenli reçel diyer bir albüm çıkarmış,e iyi etmiş ama sesini pek fazla kastığından ötürü hoşuma gitmedi.gerçi bir çok kişi çok sevmekte,saygı duyarım..ben de şu an ismini hatırlayamadığım çıkış parçasını ve sözlerdeki içtenliği çok sevdim,hani bağıra bağıra söyleyesi gelmiyor değil insanın..."ya benim olcaaaksın ya benimmğğğğ..." *
bir not:bu arada o çıkış parçasının klibindeki enstürmanlar ne oldu acep...çok üzüldüm ben o öyle su altında filan,taş gibi gitarlar hani...aman dedim yani...*
uzun süre sonra gelen düzeltme:sanırım sadece çıkış parçasını dinlediğimden ötürü bu kadar iyimser ve sevecen yazabilmişim.bir kaç şarkısını daha dinledim de farkettim söz ilkokul 1. sınıf aşk seviyesi,ses desen yok,müzik desen hep tanıdık...
çıkış şarkısı "aradım seni" ile gördüm kü; helldorado'nun türkiye versiyonu olmak için frençayzing almışlar. bu hatun da bundan sorumlu olsa gerek.
- eğlenceli rock fln, çok özgün - diyosun.