|
|
- 4-5 hadi olmadı 9-10 kilo veremeyip o göbeği belli ölçülerde eritemeyen insan kitlesinin uydurmuş olduğu mantıken ayakları yere basmayan sözcük dizisi.biraz azim biraz kararlılık diyorum.bir başka karşılığı için(bkz. yemeğin salçalısı kadının kalçalısı)
- (bkz. büyük balık büyük kayanın altında yaşar)
(okang, 05.05.2004 23:01)
- biyolojik gerçek. fazla testesteron göbekte yağ birikimine yol açar
- (bkz. homer simpsonı göbeksiz düşünememek)
- erkeklerin şişmanladıkları zaman buna bir kılıf uydurma çabası sonucu ortaya çıkmış gerçeği saklamaktan öte sadece gölgeleyebilecek,aslı"sen balkonsuz ev alır mısın? almazsın,e ozaman göbeksiz erkekde olmaz" olan bu söz kısalarak bu hale gelmiştir.
- karşılık olarak "unutmayın ki büyük yılanlar büyük kayaların altında yer tutarlar" denilebilen söz.
- spesifik olarak bir hukuk öğrencisi açısından bakıldığında "efendim göbek bir hukukçu için mesleki aksesuardır, zira göbek insana olgun bir hava ve güven veren bir görünüm sağlar, oturaklı gösterir, vs." denebilir.
- yıllarca sevdiği saydığı beslediği büyüttüğü göbeğini amansız bi rejim sonucu kaybeden erkeğin hissettiği o fiziksel eksikliğin, bi nevi çıplak kalmanın, dile dökülmüş hali.
- "ama 40 yaşından sonra" diye devam eden sözün 40 yaş altı göbekli erkeklerin işine gelen kısmıdır.
- (bkz: züğürt tesellisi)
(bkz: kendini kandırmak)
- bunu yazan bunu da yazdı:
(bkz: bir erkeğin başında ya kıl olur ya akıl)
- bunu diyen er kişinin "türk kadını etli butlu olur"u da kabul etmesi gerekir, yakışanı budur.
(epilofs, 09.07.2007 00:22 ~ 01:21)
- hepsi de bu göbeklilerin,hiç sevmezler o göbeklerini,ama illaki yemeye devam edip sürekli de rejim muhabbeti yaparlar.anlamak.güç..ya da onlara şunu demek isterim..somali'de hiç kilo problemi olan var mı.çünkü insanlar aç orda aç....
(derya, 09.07.2007 00:48)
- hayır efendim, göbekli erkek tesellisi falan değil haklılığı apaçık ortada, aklı başında, kuvvetli erkek betimleyici doğru bir önermedir. göbek dediğin erkekte olur, erkek dediğin göbekli olur. benim göbeğim var diye demiyorum ama sırta yapışmış bi mide ve dümdüz, sıradan ve sıkıcı bir karının sanıyorum ki seyri hoş olmayacaktır. efenim evet. göbek göz zevkini okşar.. kabullenin artık..
- bir yere kadar doğru olan önerme nasıl balkonsuz evlerde bir ofis görünüşü oluyorsa öyle spor salonundan çıkmış gibi dolaşan erkeklerde de bir samimiyet rahatlık yoksunluğu oluyor kanımca; ama biraz göbek daha rahat daha samimi daha bir evinin adamı canım sevgilim durumu oluşturuyor; kabul etmek lazım...
(medium, 08.03.2008 10:23 ~ 09.03.2008 19:44)
- insanlık tarihine mal olmuş en büyük yalanlardan.
|