göğüs kılı   

adana çık aradan

1. bazen oturup niçin olduğunu düşündüğüm,
    lokalizasyonuna göre;
    1-göbekte toplanmış
    2-göğüste toplanmış
    3-t şeklinde
    4-omuz üstünden sırta kadar geniş yayılımlı olmak üzere dörde,
    şekline göre;
    1-kıvırcık
    2-düz olmak üzere ikiye ayrılan türk erkeği olmazsa olmazı.

yeniden düşündüm de niye var hakikaten?
    (pembe bir mısradır aşk, 03.08.2008 02:39)
  2. evrimin temizlemeye başladığı kıllardan kalan son çırpınmalar.
    diğer kalanlar:
    (bkz: koltukaltı kılı)
    (bkz: genital bölge)
    (bkz: saç)
    (ghujka, 03.08.2008 02:45)
  3. erkeklerde olması bir yere kadar sorun edilmeyecek ama dekolte veriyimde yürek hoplatayım, erkekleri azdırayım derken, kusturan hatunlarımızdaki versiyonu kesinlikle insnalık suçu sayılacak organik yapı...

(bkz: o kendini biliyor)
    (smerjin, 03.08.2008 02:47)
  4. göt kılıyla bacanaktırlar.
    (jack the ripper, 03.08.2008 02:48)
  5. (bkz: şömine başında göğüs kılı fantezisi)
    (pembe bir mısradır aşk, 03.08.2008 02:50)
  6. küçük emrahın artık sahip olamadığı şey(ler). kendisini bu estetizm neferliğinden dolayı kutluyor, gelecek senelerde apış arası kıllarını aldırıp albüm kapağı yapmasını tavsiye ediyorum.
    (chinaski, 03.08.2008 02:54)
  7. göğüs kılından saç nakli yapıldığını duyunca neden oldukları konusunda biraz daha içimin rahat ettiği, kadınlardaki tüysel, erkeklerdeki kılsal yapı.

zaten nedense kadındakine kimsenin dili varmaz kıl demeye, o hep tüydür.ne kadar siyah da olsa, uzun da olsa.

bi de biz ortaokula giderken, erkeklerin göğüs kıllarının, cinsel deneyimlerinden sonra çıktığından söz ederlerdi bizden büyükler. sözüm ona sivilceler de öyle geçerdi. biz artık gömlekten görünen göğüs kısmından cinsel hayat tahminleri yapmaya başlayan paranoyak bünyeler haline geldiydik. bazı inek arkadaşlarımız düğmelerini ümüklerine kadar kapadıklarından tahminsel boyutumuz sivilceden ileri geçemiyordu. ama bizim için esas kriter sivilce değil, her zaman göğüs kılıydı.*

artık gömlek arasından kıl takibi yapacak kadar salak değiliz, şartlar da olgunlaştı. olanın bağrından fışkırıyor zaten. ekstra gözleme gerek yok. olmayan hakkında yine kötü düşünmem ben kendi adıma. her genç erkeğin başına gelebilir. çok normal bi olgudur köselik. hatta bi çok genç bağyan tarafından da tercih edilendir. şanslı azınlıktır bunlar. kızlar aralarında erkek arkadaşlarından bahsederken " ay benimkinn göğsünde hiç kıl yok, kaymak gibi" dedi mi, diğer kızlar içten içe fesatlanır. alemlerde 40 zürafa gücünde yükselmeye delalettir bi yerde. o ara kimse erkeğin cinsel yaşamını sorgulamaz. güzel olan da budur.

bizden büyüklerin artık nelerinden uydurduklarını bilemediğim bilimsel olmayan bu araştırmalarını göçerten sanatçılar vardır misal. göğüs kıllarını aldırtırlar hunharca. sonra bunlar gazeteye malzeme olur. önce sonra diye resimleri konur. kırmızı daire içine alınır kılları. en az kendileri kadar kılları da meşhur olur. bunu ana haber bültenleri de yapar bazen. ama o kısmı hiç eleştirecek halim yok doğrusu. hem elalemin kılından yününden bana ne yahu.
    (gitana, 03.08.2008 03:06)