belki ilginizi çeker
  1. · sakin ol
  2. · enver aysever
  3. · noel baba
  4. · ne şehittir ne gazi bok yoluna gitti niyazi
  5. · onun mutluluğu için ondan vazgeçecek kadar sevmek
  6. · metin uca
  7. · ihsan güvenç
  8. · roger federer
  9. · keçeli kalem
  10. · hemşire v
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · uludağ sözlük
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · modern zamanlarda aşk dibdidududu mudur
  9. · induction

gıcık  

1. yutkunma hissi veren, kaşıntı yapan, öksürüğe ve konuşma zorluğuna yol açan boğazdaki geçici kalıntı...
    (8844455, 09.03.2004 03:10 ~ 03:11)
  2. sinir şey
    (dydm, 10.08.2004 05:51)
  3. inatçı insanların sıklıkla duyduğu kelime
    (mavio, 10.08.2004 06:52)
  4. flört halindeki kız tepkisi.
    (finch, 22.06.2007 18:55)
  5. ekmek köşesi yiyerek geçirilebileceği düşünülendir, sonra iyice boğulursunuz, biri sırtınızı fırsat bulmuşken yumruklar, helaaaaal sesleri yükselir, su içer rahatlarsınız, gözler ıslak, surat kızarık.
    (heidi, 29.11.2007 19:17)
  6. flörtün ilk evrelerinde lise çağlarındaki ergen kızların sıklıkla başvurduğu fingirdeşme sözcüğü.

lakin bu sözcüğe daha çok chat ortamlarında rastlanır.msn'den kız düşürmeyi iş edinen fırlama görünümlü ergen erkeklerin forward mail olsun, toplu chat ortamları olsun, bi şekilde temin ettiği kız msn'ini eklemesiyle başlayan sohbet serüveninde bu sözcüğü sıklıkla kullanır ya da maruz kalır. bu süreç ağağı yukarı şöyle gelişir:

avcı poziyonundaki gencimiz, temin ettiği kız msn'ini ekler ve pusuya yatıp davetin kabul edilmesini bekler. ve bir süre sonra '' (*)pelinsu_35(*) şimdi oturum açtı'' kutucuğu pc'nin sağ-alt köşesinde ''dınnn'' efektiyle beraber görüldüğünde, atılgan ergenimiz ilk salvosuyla mevzuya dalış yapar...

+ slm,naber? ( aha düştü yavru)
    - nerden buldun msn'imi ya? ( az merak etmiş göriniim)
    + ya boşver işte,napçan? ( gizemli ayakları*)
    - söle ya kim verdi msn'imi? (az daha ısrar ediim de atladım sanmasın mal)
    + amma kastın ya,kuşlar söledi,ehehe... ( sempatik oldum lan,ekieki)
    - o resimdeki sen misin?( hoş çocukmuş)
    + hangisi,ha yok ya johnny deepp o. ehuehue. (şimdi tam sempatik oldum,ekieki)
    - ooff yaa! çok gıcıksın.sensin di mi o? ( tatlı şey,espri de yapıyo lan bu,hihihi)
    + sölerim ama bi şartla.camı açcan mı? (kesin açacak,cool takıldık o kadar,hehe)
    - ya söle ama önce, gıcıklık yapma be! ( garantiye aliim,o diilse ne göstercem kendimi)
    + kızım ne kasion ya,ben diilim taam mı. tanıyamadın mı colin farrell'i?ekikiki ( acaip cool oldum ha)
    - üff ama hala gıcıklık ediosun ya,sensin tamam. cam gönder hadi ( harbi hoş çocukmuş lan bu,açiim camı valla)
    + taaam gönderiyom. gıcığım ama tatlı bi gıcık.ehuehueehuee. ( işlem tamamdır baboli)
    - ebet, tatlı bi gıcık,gülen smayli ( yirim seni yirim)

(öz mayamili, 12.08.2008 06:04 ~ 06:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil