güzin abla   

adana çık aradan

1. insanların dertlerini dinleyen çözüm üreten, yeri gelince küsleri barıştıran sanal ablamız. cinsel konulara bakış açısı ile birçok insana ışık tutmuş, bir o kadarının da hayata geri dönmesini sağlamıştır.
    (giberling, 18.03.2004 02:43)
  2. e-postanın yalancısıyım...

izmir' den m.t. soruyor :

ben 38 yaşında, kimya ögretmeni bir genç bayanım. üç ay kadar önce
    kısmetim açıldı ve iyi niyetli bir gençle tanıştım. geçen hafta da
    nişanlandık. mutluluktan uçuyordum ki dün laboratuarda korkunç bir sey keşfettim. nişanlımın bana aldığı yüzüğü denemek için civaya attım ve maalesef yüzdü. halbuki saf altının özgül ağırlığı civanınkinden fazla, yüzüğün batması gerekirdi. demek bana aldığı yüzük saf altın değil, öyleyse sevgisi de saf olamaz. şimdi ben bu civayı nişanlımın yemeğine koyup bu işi bitirmeyi düşünüyorum, ne dersiniz?
    güzin abla' nın cevabı :
    arşimet'in hayatına her yönüyle vakıf olduğunuz anlaşılıyor.
    yalnız yüzey gerilimini hesaba katmamışsınız, civanın yüzey gerilimi
    suyunkinden çok daha fazladır, böylece kendinden ağır cisimleri de kaldırabilir, çünkü o cisim batarken ortaya çıkartacağı yüzey için harcaması gereken enerji, kendi potansiyel enerjisinden fazla olabilir. ayrıca civanın saf olmama ihtimali de var, o yüzden ani kararlar vermeyin derim...
    (johnnyenglish, 25.07.2004 20:41)
  3. bir süre önce gazeteki köşesinde güzin ablanın sağlık durumundan dolayı kızı yazmaya başlamıştır. hatta uzun süre de düşünülmüştür köşenin adı değişsin mi yoksa aynı mı kalsın diye.
    (esdora, 25.07.2004 21:32)
  4. genellikle insanların ilişkileri ile ilgili önemli kararlar vermesi gereken, acıdığım bir köşe yazarı
    (zemzem, 25.07.2004 21:53)
  5. (bkz: okumaya inanmak)
    (zeus, 10.01.2005 18:14 ~ 16.05.2005 01:36)
  6. memleketimdeki en ünlü ablalardan biridir. dara düşen, ne yapacağını bilemeyen memleketim insanının dert ortağıdır, akıl danışmanıdır. allah onu başımızdan eksik etmesindir.

sevgili guzin abla,
    ben 17 yasinda guzel bir kizim. bir suredir chatta tanistigim hakan ile konusuyoruz. hakan cok iyi cocuk. hatta beni ailesi ile bile tanismaya cagirdi. ama evde kimse yoktu, "simdi gelirler birer kola icelim" dedi. kolalarimizi icerken hakan birden uyudu kaldi.
    guzin abla, acaba sevdigim cocuk hasta mi?

cevap: kizim, anan seni kadir gecesi dogurmus...
    (bulenthus, 06.06.2006 23:10)
  7. dün gece yaşamını yitiren köşe yazarı

(bkz: http://kelebek.hurriyet.com.tr/...)
    (guglielminpietro, 17.07.2006 11:21)
  8. toprağı bolsun, allah günahlarını affetsin.
    (jamesdean, 20.07.2006 21:18)
  9. çocukluktan ergenliğe gazetelerde bulduğum ikinci neşe kaynağı. birinciliği haydar abiden başkasına vermem.
    (seashell, 14.07.2008 22:52)