|
|
- (bkz: kabız olmuş afrika leyleği gibi tespit yapmak)
edit: (bkz: başlığın başa kalması)
- tanımın temasına uygun olması gerektiği takdirde "solcu adam aldatmalı, hatta karısını bile kamulaştırmalıdır" diyerek "sahiden öyle mi bakalım şimdi de" diye sorulacak olan saygı duyulası, kişi nezdinde önerme olarak karşılanılası düşünce...
- (bkz: güzel kızlar solcu olmaz)
- (bkz: bir çay koyup gelir misin)
- saçma bir saptama,belki şöyle düşünülebilir,güzellik sadece bakım olarak algılanıyorsa,solcu bir kadın ,kendini davaya adamış bir kadın,bakımlı olamayabilir ama güzellik sadece altın sarısı havalı saçlar dolgun dudaklar büyük göğüsler değildir.bakıştır,duruştur.insanların eşitliğini ilke edinecek kadar zeka ve erdem sahibi bir kadınsa bu ikisine de sahiptir,dolayısıyla çok da güzeldir.bu kadar.
- (bkz: saçmalamak)
- o değil de, benim bildiğim çirkin kadın yoktur az votka vardır. imdi, en büyük sosyalist projelerden ekim devrimi'nin de dünya'nın votka cenneti rusya'da gerçekleştiğini hesaba kattığımızda, bu önerme bana bir şey dedirtecek ama dilimin ucunda bir türlü çıkmıyor. çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır? yok bu olmadı. hah, güzellik geçicidir aptallık baki kalır.
- bunu alan bunu da aldı;
(bkz: bütün solcu erkekler yakışıklıdır)
(bkz: yersen)
- (bkz: 0-6 yaş grubu başlıklar)
- (bkz: bir genellerim ki dadından yenmez)*
- "sol bitti yea... ilk solcular taş gibiydi. louise michel, emma goldman, sandino'nun kızları, clara zetkin. sonra bozuldu, piyasa oldu sol. ayşe arman falan."
-a tribute to ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi-
- solcu erkeğin güzel kadın bulamamasından kaynaklı serzenişi, ya da solcu olmayan bireyin solcu kadınlara bok atması ya da söyleyenin bok yemesi.
- başlığı gördüğümden bu yana yazıp yazmama konusunda kararsız kaldığım laf öbeği
şimdi kalkıp güzellik kavramının göreceliliğinden ya da solculukla kastedilen şeyin ne olduğundan (malumunuz çok sayıda fraksiyondan söz edilebilir) falan da uzun uzun söz etmeye de gerek yok.
ama bunun gibi, insanın kanını donduracak türden genellemelerden kaçınırsak daha güzel olur diye düşünüyorum.
- bilimsel olamamanın, genelleme yapmadan duramamanın genlerimize işlemesinin sonucu yargı.
(bkz: anne gel bak önerme buldum)
|