ne yazık ki doğru önermedir.
bak, "ne yazık ki" diye yazdım, ben de üzülüyorum bu duruma. ben de böyle demek istemiyorum; ama hep böyle oluyor, yoksa kızlara hakaret etsem madalya vermiyorlar.
bunun sebebi olarak şunu söyleyebiliriz. güzel kızın hayata dair çarpışması gereken (bkz:
@1632300) hiçbirşeyi yoktur. dolayısı ile hayata dair kendini geliştireceği birşeyi yoktur. çünkü çevresinde ona içten içe yazan bir sürü adam ve onun gibi olmak isteyen ve kıskanan bir sürü kız vardır. ne istese olacak, ne dediyse yapılacaktır, gülünecektir.
kendini, annesinin rujunu alıp aynada gördüğü 7 yaşından beri diğer kızlardan farklı oldğunu hissedecek ve elinden tarağı kulağından küpesi düşmeyecektir. hep dedikodu yapacaktır, hep ondan hoşlanan çocuklardan bahsedilecektir. derken yaşı ilerledikçe "ortam"lara girecek,gezilecek, tozulacaktır, burada günleri yavaş yavaş akarken kendine dair ne bir kitap okuyacak, ne bir kültürel birşey öğrenecek, ne de derslerine (ki bu matematiktir genelde!) önem verecektir. bu süre zarfında ortaokulu,liseyi bitirecektir, üniversitede daha vahim hale gelecektir.
çoğu kız aptal doğmaz. ama çoğu kız, hayatının akışı ve kendisine yaptıklarıyla kendisini aptallaştırır.işte bu yüzden çoğu güzel kız aptaldır. yoksa doğuştan aptal olduklarından değil.