belki ilginizi çeker
  1. · gül güzeli
  2. · seda sayan
  3. · taner gülleri
  4. · güz
  5. · hakan taşıyan
  6. · babanın dayak attıktan sonra yumuşaması
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · babaların garip huyları
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  8. · beşiktaş ta kaykay yapan sarışın kız
  9. · fotoğraf sanatı

güz gülleri  

1. çok eski bir sanat müziği eseridir. hakan taşıyan'ın söylemesiyle tavan yapmıştır. ve sonrasında suyu çıkarılmıştır. gelgelelim sözlerine :

inanki ağlamadim
    hüzünlüyüm sadece
    gözlerimdeki yaşlar çiğ gibi
    yağar böyle her gece

güz gülleri gibiyim
    hiç bahar yaşamadim
    ya sevmeyi bilmedim yillarca
    ya sevince geç kaldim

şimdi delicesine
    sevmek istesem bile
    sonbahar sisi çökmüş üstüme
    sevincim buruk yine

güz gülleri gibiyim
    hiç bahar yaşamadim
    ya sevmeyi bilmedim yillarca
    ya sevince geç kaldim
    (telvin, 14.02.2005 02:50)
  2. saadettin teksoy da bu şarkıyı söyler efem.
    (ben de öyle biliyordum, 28.02.2006 11:55)
  3. bu şarkıyı en kral hakan taşıyan yorumlar. üzerine tanımam. trt türk sanat müziği korosu da söylemişti bir zaman. ne kadar yavandı; hissetmeden okumuşlardı. muazzez ersoy da söyleme gafletinde bulundu. yazık...
    (eksiksizuyum, 28.02.2006 14:58)
  4. (işin esprisi, 13.03.2007 00:23)
  5. bu şarkıdan etkilenmiş, aynı isimle star tv'de yayınlanan bir televizyon dizisi de vardı. başrolündehakan taşıyan oynuyor idi tabii ve yanılmıyorsam taksi şöförü gibi bir şeydi. senaryosu aynalı tahir'e benziyor diye hatırlamaktayım.
    (dünyayı kurtaran adam, 20.04.2008 21:46 ~ 22:14)
  6. bir dönem hakan taşıyan'ın ortalığı kasıp kavurmasını sağlayan parça. her yerde çalıyor, her kanalda her programda karşımıza çıkıyordu.

o dönem konuşmayı yeni sökmüş, duyduğu şarkıları ezberleyip söylemek en büyük hobisi olan minik kuzenim berkay tarafından da "düs dülleri bigiyim" şeklinde yorumlanmıştı. düşün artık şarkının ne kadar popüler olduğunu... el kadar bebe bile ister istemez duyup öğreniyor, söylüyor. o yaşta "hiç bahar yaşamadım, ya sevmeyi bilmedim yıllarca, ya sevince geç kaldım" sözlerini söylettiler çocuğa!
    (attila the hun, 07.08.2009 15:24)
  7. bana göre içinde bir mantık hatası barındıran şarkı. şöyleki; "inanki ağlamadım, hüzünlüyüm sadece, gözlerimdeki yaşlar çiğ gibi yağar böyle her gece." ağlamadıysan gözünde yaşın işi ne?
    (endoplazmik retikulum, 07.08.2009 15:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil