akım diyecekken bokum demesi nedeniyle star tv binasının alevi vatandaşlarca tahrip edilmesine neden olmuştur
*.kendiside bundan sonra ortalıkta pek görülmemiştir. bir ara gene turnikey meydana çıksada turnikeyi atamamıştır ve seslendirme sanatçısı olarak işine devam etmiştir.
(amon pa, 09.03.2004 08:27 ~ 08:27)
et beni konusunda
izzet altınmeşeyle yarışan şahsiyet.
süper, mega, ultra gibi her türlü sıfatla turnike programı yapabilen şahıs. bundan soora da "oha turnike" çıkacak heralde
(aykut, 09.03.2004 11:04)
bir kez programını kadın kılığında sunan sunucu...
her yarışma başında fıkra anlatan, ağzının iki yanında simetrik şekilde iki bene sahip olan, bir zamanlar çok izlenen turnike adlı programı sunarken kırdığı bir pot yüzünden ekranlardan uzaklaşan sunucu
yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan, türkçeyi güzel konuşan miyadı dolmuş şahsiyet.
benlerini aldırmış ve kırış kırış yüzünü estetik operasyonla gerdirmiş kişidir.
bugünlerde yeniden ekranlara dönüş yapmış, ne dediğini bilmeyen insan. bakalım bu sefer
alevilere ne tür hakaretler düzecek; ben de nasıl küfür edeceğim kendisine... hazırım, bekliyorum.
1982 yılında çevrilen başrollerini
ümit besen ve
banu alkan'ın oynadığı
nikah masası filminde bıyıklı hali ile kötü adam karakterini canlandırmıştır.
yıllar önce alevilere yaptığı bir gaf yüzünden popüleritesini kaybetmiş kişi.
(thyme, 08.03.2006 14:28)
yanaklarındaki simetrik et benleriyle evdeki kocaman, koldan çevirmeli kalemtraşıma benzettiğim, bir döneme turnike adlı yarışma, yarışma süresince bitmek bilmeyen enerjisi ve talihsiz gaflarıyla damga vurmuş sunucudur.
yüzünün iki yanında simetrik et benlerine sahip, pot şapmiyonu nostaljik sunucu.
"bir insanın kendi kendine yaptığını kimse kimseye yapmaz" sözünü hareketle kendi kendini yakmayı başarabilmiş ve sır olmuş sunucudur.
kendi tabiri ile
kızılbaş olmamama rağmen söylediği söz beni derinden etkilemiştir. kendisine hiçbir meslek düşünememekteyim. kapıcı desek kapıcılara hakaret, pezevenklik desek onlar bile bundan daha bir adam şeklinde en iyisi komple buharlaşmasıdır.
(knuckle, 25.08.2008 03:30 ~ 03:31)