görseller
güneş tulga 

belki ilginizi çeker
  1. · pack shot
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · öğretmenler günü
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · apertura 2009
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · yeşim salkım
  8. · bak biz bittik ama ben böyle de mutluyum
  9. · adem in kaburga kemiği

güneş tulga  

1. kendini bir havalara sokmaya çalışan ama bunu yaparken ne kadar komik duruma düştüğünün farkında olmayan,birinin kendisini dürtüp gülünçlüğünü kendisine anlatması gereken,tv8'de yayınlanan pack shot programının sunucusu.
    (headfucker, 07.07.2004 18:44)
  2. geçen yayın döneminde tv8 de pack shot adlı programın atv de kanal değiştirmiş hali olan reklamixi sunan gagı sunarken ki gülse birseli anımsatan ama ondan daha şişman olan sunucu...
    (sslazio, 13.11.2005 00:52 ~ 14.11.2005 17:33)
  3. atv'ye geçtiğinde; bu program tutmaz demiş ve karşılığında 'sanane, programın derdi seni mi gerdi!' şeklinde cevap aldığım kız şeysi. gerçi güzel de bir kız ama nasihattan anladığı da yok hani.
    (malikpolat, 26.03.2008 01:31)
  4. tv8'den atv'ye,atv'den de show tv'ye geçiş yapan pack shot isimli programın tuhaf sesli sunucusudur.
    (artibir, 01.12.2008 06:28)
  5. herşey ilk başta çok normal gözükebilir. lakin izledikçe çözemediğiniz, içinizi kemiren bir gariplik farkedersiniz ama ne bu gariplik.
    yıllardır üzerinde çalıştığım güneş tulga redaktörü! sayesinde bu garipliği farkettim ve hayretler içinde kaldım.
    aklıma geldikçe fenalaşıyorum, uyku tutmuyor, ne midir? bu kadın gözlerini kırpmıyor!

(bkz: android)
    (hosaftan anlayan esek, 26.05.2009 02:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil