gündelik hayatta düşünce baloncukları 

adana çık aradan

1. halı saha maçı öncesinde aynı takımda oynayan ama birbirini tanımayan iki genç tanışırlar ve olaylar gelişir:
    m- merhaba mehmet ben ( bu ne biçim tip ya, ayı gibi)
    o- merhaba ben de osman (şortun rengine bak, ibne midir nedir?)
    m- defansda mı oynarsın ? ( bu cüsseyle bir işe yara bari, ayıcık)
    o- farketmez her yerde oynarım (kazma mı sandın lan sen beni, allahın ibnesi)

maç sırasında:
    m- osman boştayım ver pasını ( bir topa da düzgün vur ...mına koduğumunun...)
    osman kötü bir vuruşla topu auta gönderir:
    o- pardon birader, görmedim seni ( siktir git pezevenk. on tane top olsa ayağımda birini vermem sana)
    m-tamambirader, sorun değil. iyi oynuyoz aslında (takımın içine ettin ayı herif)
    (mgen, 09.02.2007 18:05)
  2. - naber ali abi? (aha potansiyet birini bulduk, bi olta atalım)
    +ooo otur haydarım gel, bir sandalye çek (hassiktir lan gene bişi istiyecek ibne)
    -eee abi anlat bakalım neler yapıyosun (bi nabız yoklayalım ona göre şerbet veririz)
    +napalım be olum, yuvarlanıp gidiyoruz işte (ne diyim lan şimdi,nerden saldıracak bu ibne bilmiyorum ki. neyse yuvarlak bişey attık ortaya)
    - işte ben de bizim oğlanın kaydı ile uğraşıyorum. amcası bizim afacan okula başladı da bu sene (soracağı yok adinin, bari ben söyleyim. biryerden başlamak lazım)
    + hayırlı olsun, allah mezuniyetini de göstersin. (lan sormuyoruz kendi söylüyor, bir bomba geliyor ya hadi hayırlısı)
    -öyle diyosun da bu kayıt işi kayıt kolay mı be abi. önlüğü var, kitapları var, yeni ayakkabısı var, kayıt parası var.. var da var (biraz ajitasyon yapalım sonra direk gireriz konuya)
    +eee öğrenci okutmak zor tabi olum . ben üç tane büyüttüm, alışırsın sen de (kesin para isteyecek ibne. kumar borcunu okul masrafı diye yedirecek aklınca)
    -öyle de abi, nasıl söylesem, bu aralar biraz sıkışığım da bana biraz borç versen? gelecek ay öderim valla (konuya girdik bakalım ne diyecek)
    +ah be haydarım, olsa dükkan senin, ama bu aralar ben de sıkışığım dinime imanıma (hah işte bombayı patlattı, gelecek aya ödermiş, lan senin uçan kuşa borcun var, veresiye ekmek bile vermem sana)
    - abi senin faizde biraz paran vardı ya ordan biraz versen , valla gelecek ay öderim (lavuğa bak parası yokmuş, kimi kandırıyon lan sen)
    +öyle de haydarım bizim birader geçen hafta araba aldı, o parayı da ona verdim. allah seni inandırsın şu an beş param yok. keşke daha önce sorsaydın.(lan iki kuruş kefen param var kenarda onu da sana mı yediricem ibne. hadi canım babayı alırsın sen)
    -deme be abi. neyse bulurum ben bir yerden. müsadeni isteyim ben abi artık. (yemedi ibne, pinti götoş. neyse hüsmen abiye sorayım bir de. lan o değil de eve haciz gelecek, bu parayı bulmam lazım.)
    +güle güle haydarım, görüşürüz yine. yeğenimi benim için öp akşam (sieee, anca gidersin)
    (aria galactica, 09.02.2007 18:10)
  3. - hocam günaydın
    +[hocadan ses gelmez, hoca hiç istifini bozmamıştır]

. o 0 (lan amına kodumun ben çok mu meraklıyım lan sana selam vermeye yarraaaam.. siktimin ibnesiiii)
    (damned, 11.02.2007 01:31 ~ 01:36)
  4. -ayy hayatım nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz busecan'cım (aq irospası arkamdan konuşmak ne demekmiş göstercem sana)
    (hypnotica girl, 11.02.2007 02:01)
  5. ya amına koyim şimdi şöyle bir şey var. dürüst insanım ben tamam mı lan? dürüst diyorum dürüst yazarken bazen typo oluyor "düsürt" diye çıkıyor insanın elinden ama dürüst! tamam mı? balona malona ihtiyacım yok amına koyim yarrak kafana kürekle vurayım. olmadı bu. tutmayan esprisini devam ettiren adam diye bir başlık var bu sözlükte. başlık lan başlık boru mu amına koyim? dübürüne attırayım. adamlar oturup yazmışlar, oturup okuyacaksın. ben olduğum gibiyim, isteyen beni sever isteyen sevmez manifestosu yazarken dolma kalem kullanıyorum. manifesto lan bu, öyle sikik giri yazar gibi yazarsan sikerler. akşam yemeğine imam bayıldı pişiyorum, tarifine sözlükten baktığım için kendimi feed back e zorunlu hissediyorum.

özgürlük vaysa vörsaya kurban gidemez.

imza: r özürlü.
    (vandal mimar, 11.02.2007 17:25 ~ 22:05)
  6. (bkz: rahatsız ediyorsak gidelim)
    (ornitrin, 11.02.2007 23:56)
  7. uzun zamandır görmediğiniz ve haz etmediğiniz bi adam karşıdan gelmektedir

+(hassiktir ya. gördümü ki beni. görmediyse yol değiştirsem. mnskym sırıttığına göre gördü.)
    - kardeşim naber ya (onun düşüncelerini okuyamadığım için balonunu boş bırakıyorum)
    + iidir napalım ( bitse de gitsek)
    - ben de iyim saol. nerdesin şimdi?
    + napalım okuyoruz. öle (ebene sorsan bilir)
    - işin yoksa takılalım beraber. karı - kız keseriz
    + yok abi işim var gidicem ( hala abaza lebraaam)
    - tutmayayım ben seni o zaman (imalı bi şekilde)
    + estafurullah (hay ağzıma koyim)
    - kendine iyi bak o zaman.
    + görüşürüz abi ( anlayışlı çocukmuş. lan ne günlerimiz oldu lisede. adam neler yapıyor şimdi. nerden nereye. tanrı yanında olsun.)
    (lucifer, 12.02.2007 00:21 ~ 00:23)
  8. şu damda ne var lan? aa saksağanmış. çok acaip dimi. vapuırlar falan. amaan, siktir et...
    (chaghdash, 15.05.2007 02:12)
  9. - ulan bu sene de büte kaldık..
    (gxix, 28.05.2007 22:58)
  10. -**'..noone ever said it would be this hard.. i am going back to the start*'... (şarkı biter sessizlik olur, düşünceler toparlanır). 'şu üniversite olayları belli olsa artık. tamam kaydını yaptırdın bir tanesine ama diğeri olsa da iyi olurdu aslında, neyse belli ols'-*bir anda yeni şarkı başlar, düşünceler uzaklaşır, bünye geçici bir süreliğine tekrar rahatlar*-.'..and the hardest part was letting go, not taking part..'
    (sadalet, 24.08.2007 18:28)
  11. "yarının şafağına odaklan. yarınki maç çok önemli, kaybedersek üzülürüm. sadece lig sarmıyor. kederle dolar içim. keder 'gelecek yok' demek. mutfağı toparlamam lazım. her yer leş gibi. suçlu ellerimle yüzümü kapat. bütün gün eşekledim. ağaçların öldüğü bu mevsimde, nehirler geri gelmeyecek artık. küresel ısınmayı çabuk unuttu herkes. ama ben unutmadım. ekim gelmiş ben hala pencere açık yatıyorum, var mı lan böyle bir şey? doğa ölüyor amına koyim, benim de karnım aç. sigara koluma düştü geçen gün, belki hiç geçmeyecek bu yara. 6 gün geçti üzerinden. hangi son beni kurtarabilir ki, ben bütün oyunları şifre yazıp oynarken. hangi şifre bana sonu verebilir? dnscotty*** hahaha tabi lan, duke nukem! hiçbir şey masum değil, yeni buzdolabı aldık buzluğu yok mesela. ne kolanın tadı kaldı ne bir şeyin... merak ediyorum yine de nasıl bitirdim 3 şişe kolayı. o tutku kayboldu şimdi. başta hep pizza söylüyordum, şimdi bakkaldan ekmek alıp tost yapıyorum. aslında tutkum yerinde ama param yok. aldatıyorum kendimi bir anlamda, şikayetçi değilim. ağırlık yapan bir tokluğun hikayesi bu, öldürdüm sahip olduğum yemek zevkini. sıkıntım, uykuya döndü. çok uyuyorum. kapıcı gazeteyi vermek için geldi, ama ben o'na anlamsız sözler söyledim. aslında fena şeyler değildi, şiir falan yapsam bunlardan... bir şiir, sıkıntı ve uyku için. yok lan yok sikseler benden şair falan olmaz. kargaya bak, ekmeği suya banıp da yedi. senden benden zeki göt. yarınki maç çok önemli."

(bkz: a dead poem)
    (kilim motifli kazak, 03.10.2007 18:31 ~ 18:46)
  12. 1/10/2007 19:30

-a aloo, merhaba x hanım nasılsınız
    -oo iddqd bey siz miydiniz kaç zamandır nerelerdeydiniz, hiç aramadınız
    -eh işte koşturmaca, size bir şey söylemek istiyorum lütfen yanlış anlamayın, erkek arkadaşınız varmı?
    (allahım ne olur yok desin, lütfen lütfen, ltfen, lfeen, liüüttfen)
    -....... .... ehi ehm evet var
    -çok şanslı birisiymiş
    (ya kaçırdım ben ya uf, ne çeşit bir salağım ben ne çeşit, türüm ne benim offf)
    -siz de çok iyi bir insansınız
    -teşekkürler
    (salağım ben, salak)
    (iddqd, 03.10.2007 18:40)
  13. "bitse de gitsek"
    "yine mi anket"
    (kara murat benim, 03.10.2007 18:52 ~ 18:53)