|
|
- kendi kendine bkz verilesi durum
- o gün ilk giriyi yapan sizseniz gecenin o saati insana anlamsız bir sevinç veren olay.sözlükte yazmayan bir ev arkadaşına gösterildiğinde kişinin tepkisizliğinden anlaşılabilir anlamsızlığı.yine de insana neşe katar.
- gece 00:00'da sözlükte giri yazan arılardan birinin şansı.
- @424536ile kendimi şanslı görmem gerektiğini anladığım olay.
- sözlük saatlerinin biraz(?) ileride olması nedeniyle yazarların boşuna heveslenmesine neden olan olay.
- (bkz: günün ilk girisini yazmak)
- (bkz: günün ilk ışığı)
- belki de budur.
edit: evet buymuş. *
- (bkz: vay amına koyim)
- (bkz: günün ilk girisini artılama kampanyası)
- şöyle bir şeyler de var gerçi ama takan yok;
(bkz: günün son girisi)
(bkz: ilk kim koydu)
(bkz: en son kim koydu)(skuba, 20.10.2006 04:01 ~ 04:02)
- (bkz: siftah)
(ovid, 20.10.2006 11:29 ~ 11:30)
- (bkz: sabahlar olmasın)
- saatler 24:00 iken yazılan ilk giri. sözlük saatiyle kendi bilgisayarınızın saati birbirini tutmaması yüzünden bir türlü olamayan hadise.
- sitedeki teknik problemlerden dolayı bugün bir hayli geciken giridir. güzel bir koşturmacadır.
- (bkz: günün ilk kedisi)
(bkz: serbest çağrışım)
- (bkz: gülümseyin çekiyorum)
- dil, kafa, boyun gibi nedenlerden dolayı dördüncü sırayı aldığım istatisliktir. sonuçta tabela yaptığım için mutluyum.
- (bkz: budur)
- uğruna en çok kasılan girilerdendir bir üstü için (bkz: yılın ilk girisi)
(deulu, 26.09.2007 00:02)
- geceyarısına kadar bilgisayar basında beklemeni sağlayan giriştir.
- bilgisayarın saatiyle sözlüğün saatinin uyuşmadığını öğrenmektir.
bi dahaki sefere inşallah.
- fi tarihinden beri bu sözlükte yazarım, şu başlık kadar ayar mekanizması işleyen başlık görmedim. otomatik bir ayar sistemi bu, ikinci üçüncü kişilere fırsat vermiyor.
günün ilk girisini yazdığım zamanlar olmuştu ama hiç sevindirik olmadım bunun için. hatta istatistikler fasilitesinde bugün ilk girilenlerden gözükebilir bu üstün başarı, takip edenler var mı acaba? belki can sıkıntısından sözlüğü kurcalayıp duranlar denk geliyordur. (bu arada günün üçüncü girisini yazmışım vay be)
ilginç bir sistem bu, arada bir ortaya çıkıyor bu vesileyle ekikiki diye sırıtıyoruz. arada bir "giri" kelimesinin ünvan olduğunu falan öğreniyoruz. ilginç hakkaten.
ve beklenen edit:
(bkz: beşinci nesil yazarlar)(rasmus, 06.03.2008 00:09 ~ 00:23)
- (bkz: siftah)
|