|
|
- sözlüğe bir haber bülteni, bir eğitim portalı havası katan süper sol köşesi.
(bkz. bir süper solak olarak itü sözlük)
- ekşi sözlükte miğferdibi çaylak alımları ile bünyesine katılan yazarlara gözükmeyen kısımdır..
(bkz: ekşi sözlükte günün başlıklarının gizlenmesi)(zeus, 17.02.2005 15:37 ~ 18.02.2005 19:40)
- 23:57 itibari ile 0 tane görünen sözlük aparatı..
- 4.nesil yazar alımları ile çoşan ve 02 ocak 2007 istatistiklerine 1823 adet olarak işlenmiş (kazınmış) sözlük içi reyting ölçeri.
(bkz: durulacaktır), (bkz: olgunlaşacaktır)
(bkz: zamanla)
- 4. nesille birlikte genelde bilgilendirme amaçlı başlıklardır. zaman için 4. nesilin kendi tarzlarını yavaş yavaş oluşturmasıyla, kendileri gerçek anlamda ifade edebilecekleri başlıklar açılacaktır. bu çüşşş lük durum, benimde zamanında yaptığım gibi, ilk günlerin tedirginliği ile etliye sütlüye fazla dokunmadan* daha çok giri girebilme telaşından doğmaktadır. ama çok kısa zamanda 4. nesilin zamanla gerçekten yazmaya başladıkları zaman buralar daha güzelleşecektir.
- benim saatimle 23:25,sözlük saatiyle birazdan öğreneceğim saat itibariyle günün başlıkları 0 tane görünmektedir.buradan yetkililere sesleniyorum.
- böyle gün gün gözlemlediğim nasıl olduğuna dağir yorum yaptığım, girilen başlık sayısı. mesela bundan birkaç gün önce bu saatlerde girilen başlık sayısı 1000'in üzerindeydi, son birkaç gündür 500-600 gibi gözüküyor. 4. nesilin nerede hızı diye soru yönlendiriyor bu bana. artmasını umutla bekliyorum.
- sabah sözlükte güncelleme işlemlerinin hemen ardından bir kaybolup geri geliyor. 2-3 dakika falan..
- an itibariyle sayfayı her yenilediğimde sayısı 3 ila 5 arasında artmakta olan başlıklar topluluğu.yazarlarımız iyi çalışıyor vesselam.
|